2023 07 15, Budapest Pride /fotó: Hatlaczki Balázs

Mérhetetlenül szégyellem magam a magyar ellenzék miatt


Néhány napot félholtan töltöttem és regenerációs célzattal meghallgattam a tavalyi választások utáni ellenzéki elemző podcastocat. Részben újra és egy mélyebb merítéssel olyanokat is, amelyek belterjességük okán csak a szubkultúrának szólnak, azoknak, akik megosztják egymással „az Orbán” meggyilkolására vonatkozó fantáziáikat is. Önöknek nem javaslom ugyanezt, mert érzékenyebb bőrű egyénekre úgy hathat az élmény, mintha Alien-vér fröccsenne rájuk.

Olcsó szórakozás mások bánatából építkezni, de ez csak járulékos nyereség, egyrészt, mert a liberális és baloldali értelmiségiek (mert ezen a szinten elkülönül) vagy nagyon unalmasan ismételgetik a saját hülyeségeiket, másrészt olyan egyéb sötétségről is tanúbizonyságot tesznek, amely közvetlenül veszélyezteti a befogadó neuronjait. Mindezt olyan nagyképűséggel, amiért már nagycsoportos korunkban is megvertük a homokozóban az értelmiségiek gyerekeit. Érdemes ezeket az emlékeinkben felidézni, azokat a „születetten” értelmiségi gyerekeket, már akinek olyan szerencséje volt, hogy már az óvodában is kénytelen volt szembesülni az értelmiség útjával az osztályhatalomhoz (bennfentes poén, nem kell érteni:)). Ők voltak azok, akiktől megtanultuk, hogy milyen érzés, amikor lenéznek bennünket. Érdekes, hogy ebben a lenézésben és gondos továbbadásában a szocializmus sem zavarta őket különösebben.

Hát el kell ismernem, nem voltunk elég hatékonyak az óvodában, más boldogabb dolgokkal múlattuk az időt, mint a leendő értelmiségiek személyiségfejlődésének szabályozásával. A lányok a fiúkkal, a fiúk a lányokkal például az ovi udvarán található kis házban, hogy a ciszheterósággal legalább megkapják az esélyt a teljes életre. Minden normális ember számára ugyanis a másik nem felfedezése sokkal nagyobb örömet okozott már 4–6 évesen is, mint a hülyék edukatív abriktolása. De jól láthatóan már ott elkövettük az alapvető hibát: ezek a kis nyomingerek megfelelő közösségi reakciók nélkül cseperedtek undorító, felsőbbrendű, küldetéstudatos felnőtté. Sőt, a felsőbb csoportokban egyre nagyobb hatást már ők gyakoroltak a környezetükre. Nem kétséges, hogy ez generációk óta megy így: annyit fejlesztett magán ez a banda, hogy most már nem a melósoktól undorodnak, hanem etnikai alapokra helyezték a lenézésüket, szimplán a magyarokat utálják, ahogy ez egyébként az úgynevezett ötvenes évek kommunista elitjében eleve szokásos volt. Tulajdonképpen de genere rabszolgatartók ők, akiket brutálisan traumatizált, hogy az ismert történelmi körülmények miatt nem tarthattak rabszolgákat és nem románosodhattak el románok híján. De nagyon-nagyon szerettek volna, és gyűlölik, hogy még mindig magyarnak kell nevezniük magukat. Ez utóbbi azért feltétlenül szükséges, egyrészt, hogy mégis valami jogalapjuk legyen arra, hogy a magyar parlamenti választásokon meg akarják szerezni a főhatalmat, illetve, hogy kéjelegve szégyenkezhessenek a magyar voltukon, kiélve a lenézésüket.

Pszichológiailag persze meg kell értenünk őket, ez nekik diktatúra, hiszen nem pontosan úgy van minden, ahogy ők akarják, az emberek máshogy merészelnek gondolkozni, érezni, mint ahogy ők parancsba adták. Csak egy bájos kis színes jelenség, szinte minden beszélgetésben kötelességszerűen biztosítják egymást arról, mekkora marhaság, hogy nyugaton „óvodásokat műtenek át”.

Végül is pár tízezer (százezer) hormonkezelt és a szexuális identitászavarában természetesen a biológiai nemével ellentétesen megerősített gyermek és kamasz (ez utóbbiakat műtögetik is rendesen) tragédiájának eltagadásához ez tényleg elég.

És ezek – mert tényleg magukból indulnak ki – azt gondolják, hogy minden szexuális perverzió, legyen az bármennyire rémisztő, undorító, veszélyes vagy fájdalmas, miután az övék, ebből kifolyólag normális is, és minden gyermeknek értesülnie kell róla. A jóvátehetetlenül egyszínű és főszereplői szinten heteronormatív Jóbarátokban Chandler sokkot kap, amikor megtudja Monicától, hogy a lánykoleszben a lányok nem párnacsatáznak minden este hálóingben (ami kedves magánbejáratú fantáziája).

Pontosan ezzel a Monica-jellegű kíméletlenséggel kell megmondanunk például a liberálisoknak, hogy bármennyire is izgalmasnak tűnik néha (pornófüggőknél mindig) az anális szex, az ettől még nem normális. Tudom, sokkoló, ahogy bizonyára az is, hogy erről a témáról nem kívánunk serdületlen gyermekekkel beszélgetni, és nem hagyjuk, hogy az összes perverz szexuális konduktor legyen az alapfokú oktatásban. Szerintük ugyanis azoknak a gyerekeknek, akik csak a heteroszexualitásról hallanak 14 éves korig, jóvátehetetlenül sérül a személyiségük. Ezt a jó pedofilok értelemszerűen nem hagyhatják.

Ezek ugyanis azt akarják elhitetni a gyerekeinkkel – pontosabban: arra akarják kondicionálni őket –, hogy a heteroszexualitás csak az egyik a végtelen számú szexuális lehetőség közül. Tulajdonképpen, ha ők jobban meggondolják, akkor igazából az az egyetlen perverzió. Miközben normális esetben, amikor a perverzek helyből tudják, hogy a saját ötleteiket csak egy másik, szintén döntésképes felnőttel oszthatják meg és gyerekekkel nem, akkor az emberek 99 százaléka helyből heteró.

Tudom, emberjogi szempontból az egy százalék körüli nagyságrend is sok. De ez az egy százalék eddig minden generációban kihalt, mert nem volt még béranyaság, mesterséges megtermékenyítés és egyéb huncutságok, mert a természet eredetileg a biológiai szaporodást pártolja. Szóval nagyon szégyellem magam, hogy ilyen ellenzékünk van. Soha nem határolódtak még el a gyerekek hormonkezelésétől és átműtésétől sem. Majd ha igen, akkor beszélgethetünk.


A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

Magyar Péter számára a nyugaton élő és oda vágyakozó magyar a jó magyar, olyanokat is küldene Brüsszelbe

  Magyar Péter a magyar baloldaliak és liberálisok új vátesze, a tisztaság, a becsület, a lojalitás, …

12 hozzászólás

  1. –Én NEM „szégyellem magam, hogy ilyen ellenzékünk van”, szégyelljék magukat ők, szégyellje magát a liberális baloldali ellenzék.
    –Ez az impotens ellenzék gyakorlatilag önmagát számolja fel, és ki kell várni azt amíg ez megtörténik.
    –A liberális baloldal a „globális pénzügyi segítségbe” reménykedik, de ez semmire sem elég, még akkor sem ha ez a segítség nem marad el. A dollár-baloldal impotens, a külföldi támogatás ellenére.

  2. Azért is lenéznek minket a balliberálisok zöldek mert nem tudják az egész országunkat úgy kifosztani mint ahogy Gyurcsányék csinálták 2002-től 2010-ig ja a nyugati milliárdálisokkal együtt.. Egyébként Karácsony mára Budapesttel már néhány év alatt megcsinálta.

  3. atörökszultán

    Ezek a taknyosok arra vannak nevelve,hogy szégyelljék a magyar hagyományokat. Nyugatinak lenni trendi,magyarnak lenni gáz. Buzinak lenni trendi,ezzel eltünik az „elmaradott”,lábszagú magyarság miatt érzett szégyenérzet,végre van egy közös nevezö,amelyel az ájultan csodált nyugathoz lehet tartozni.Ostoba,analfabéta kis köcsögök,szarkaparó,szarvakaró,szarházi farbatúró szarzsákok.

    Egyre nö a versenyképtelen,semmirekellö,semmihez sem értö,képzésrezisztens fiatalok száma világszerte. Ezeknek nyújt ideológiai és egzisztenciális támaszt a mérhetetlenül gazdag buzeránslobby. Nézd meg mi folyik Braziliában! A nyomorultak és szociálisan elesetteknek egy kapaszkodót és a szegénységböl való kiemelkedést jelenti az új mozgalom. Lásd még gyermekkereskedelem,harmadik világba irányuló pedofíl-és szexturizmus.Braziliában jelenleg minden harmadik, az ezredforduló után született fiatal homokosnak,vagy mindenféle perverznek vallja magát. 30%! A buzeráns propaganda jól tudja,hogy a jóformán életképtelen, mélyszegénységben élö Favela-lakók hálás és aktív közönsége lesz ideológiájuknak .

    Buzeráns Mottó: Ne félj,majd mi megvédünk,majd mi eltartunk,csak elötte ( meg utána) egy kicsit jól megbaszunk…!

    • Sajnos ez a valóság, lassan mi kerülünk rezervátumokba!
      Amerikai indiánok, Ausztráliai őslakosok….

  4. „szimplán a magyarokat utálják, ahogy ez egyébként az úgynevezett ötvenes évek kommunista elitjében eleve szokásos volt.”
    .
    És végig, a mai napig. Kádár alatt az összes „humorista” a sutkáit a magyarok rovására sütötte el.
    Bemutatták a műtájnyelven beszélő „hülyemagyart”, aki semmit nem tud, semmihez nem ért, ha igen, akkor sem.
    Az összes rádió és tévés kabaré, saskabaré, fajkaszházy kabaré, markos-nádas kabaré, stb. erről szólt.
    De a köznapokban is ezt hallottad, hallod, hogy „a hülye magyar”, „hát persze, mert magyar”, a „lábszagú magyar”.
    Most is ez megy.

    • Ez volt, ez a mai rabszolgatartás!
      A Fideszesek azok akik ezeknek megteremtik a civilizált èletkörülményeket, javakat, amit azután el lehet lopni!
      Haracsony es a 40 rabló!
      Felkészül az
      árbyékkormány, csupa kisbetűvel!

  5. Nem költök. A pszichológus barátom mesélte, hogy kezelt egy srácot. A következőt „fejtette fel”: az apjuk rendszeresen részeg proli volt, terrorizálta a családot. A srác 3 éves korában még nem mert ráülni a wc-re, mert félt, hogy beleesik. Komolyan!
    Az apja megfenyegette, hogy ha még egyszer bepisil, levágja a fütyijét. A gyerek kamasz korára súlyos depressziós lett, rémálmai voltak, álmában sikoltozott, tickes lett, később bipoláris zavart állapítottak meg nála.
    A cimborám azt mondta, hogy kezelgetik, de a traumát soha nem fogja kiheverni, a rémálmai még vissza-vissza térnek, a pszichés problémái

  6. Inkább arra lennék kíváncsi, mi ez újabban a szadeszt rehabilitálni szándékozó mosogatás?!
    Ez nem fog menni.
    Ugyanis az összes rákfenét az SZDSZ hozta a nyakunkra.
    Fodor és Magyar utasításba adták az óvodavezetőknek, hogy vezessék be a gendermódszert.
    Utasításba adták, hogy az iskola a kiskorú, fiatalkorú diák engedélye nélkül nem adhat ki semmiféle információt a szülőknek a gyerek haladásáról és problémáiról.
    Mit pátyolgatják a TASZ-os Schiffert, főleg a népirtó kormány kulcsfiguráját, Fodort és a többi gazembert?

  7. Én úgy látom, hogy buzinak lenni ma divat. A piszkos nagy jólétben felnövő mai nemzedék mind ezt a szivárványszabadságot egy visszacsinálható jó bulinak tartja, és akinek nem tetszik, az is lapul, hallgat, nehogy kiközösítsék.
    Ocsmány egy világ amikor a genetikailag determináltan a szülők és az aktuális társadalom elleni tinédzserlázadás nem előremutató, humanista célokat tűz ki, mint mondjuk Dózsáék, Rákócziék, Petőfiék, hanem a saját vagy a náluk kisebbek korccsá operáltatása vagy az utakra, mások alkotásaira való ragasztózás, vagy klímahazudozás.
    Főleg akkor szörnyű ebbe belegondolni, mikor igenis a mai fiatal nemzedékeknek volna mi ellen harcolni: mondjuk Párizsban, görög, olasz határokon visszatartani a hódítókat, és mondjuk a fiúknak megvédeni a leendő feleségeiket az idegen betolakodóktól.
    De a legszörnyűbb az, hogy az úgymond gyerekek iránti szeretet okán (ürügyével?) pedagógusnak szegődöttek esetében lassan igazolódni látszik az a korábban vicc, ma valóság:
    „Mi a különbség a pedofil és a pedagógus között?”
    Hát hogy a pedofil „szereti” a gyerekeket.
    Nem hallom se külföldön se nálunk azt a tanárlázadást, ahol a nemvagyunk-megfizetve mellett mondjuk összefognának a tanárok (az igaziak) az ilyen érzékenyíteni akaró segédoktató, sportoktató, edző, tanárkollégájuk és főképp az intézmény vezetői ellen, mikor egyáltalán az iskolában, óvodában először felmerül, hogy 18 év alattinak akárcsak megemlítik, hogy más neművé válhat, ami nem is igaz.
    Nagyon nagy a mai tanárok felelőssége, hogy kivessék maguk közül az ilyen szivárványos és/vagy magyargyűlölő, nyugatseggnyaló ocsmány de facto és de jure pedofilokat.

  8. Helyes. A pedofília mindennek az alja.
    Sajnos azt még meg kell jegyeznem, hogy nemcsak az anális, hanem az orális szex se természetes. Az anális fájdalmas, fertőzés és sérülés veszélyes, a férfiak számára végzett oralist pedig nincs nő, aki élvezné, bármit is remeljen ezzel kapcsolatban a másik fél.
    Meggyőződésem, hogy ennek népszerűsítése is része a gender forradalomnak, hisz ilyesmit bármilyen nemű egyén csinálhat bárkinek.
    Az ember, aki becsüli a társát, az az arcát szeretné látni. Ha pedig már nincs vágy, akkor nem kell szexelni. Az unalombol, mesterséges serkentessel végzett szex haszontalan és végül az ereszcsatornahoz vezet.

  9. Nem szabad elfelejteni, hogy a gyermekvédelmi népszavazáson az ellenzéki szavazók szinte egyöntetűen érvénytelent szavaztak, ami azt is jelenti, hogyha arról kellene szavazni, hogy a gyilkosokat megbüntessük-e, akkor is érvénytelent szavaznának. Mert idióták, életellenesek, infantilisek, önálló életvitelre alkalmatlanok, kommunisták.

  10. Annyii a tévedés, hogy a kommunista „értelmiség” jó esetben megtanult írni-olvasni. Szüleikhez képest ez már hatalmas előrelépés volt. Nagyképűek voltak és ma is azok az utódaik, mert a párt a hónuk alá nyúlva diplomákat osztogattatott nekik. Ugyanolyan primitív szardarabok maradtak, mint a papír nélkül. Szerintetek Gyurcsány (Kunhalmi etc) értelmiség? Lófaszt mama! Csak egy hatalmas pofájú, hazug állatja az Úrnak. Gyerekeik, unokáik ugyanilyenek lesznek. Ezért kell mielőbb örökre eltakarítani ezeket.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük