Meggyőzni a vakcinaellenes vírustagadót – Na, ahhoz kéne csak igazán a székely furfang


Minden eddiginél súlyosabb krízist él meg a román egészségügy a koronavírus-járvány miatt, egyes beszámolók szerint a súlyosan beteg fertőzöttek napokig fennakadnak a sürgősségi osztályon, ki széken ülve, ki hordágyon fekve várja, hogy felkerüljön végre valamelyik osztályra, hogy megfelelő ellátást kapjon. A súlyos tüneteket mutató betegek egyike sincs beoltva, köszönhetően a román politika és egészségügy kétfelé beszélő kommunikációjának, az oltásszkepszis éppúgy fertőz, ahogy maga a vírus. Ebben a tragikus helyzetben természetesen minden betegért aggódunk, mégis jobban az erdélyi magyarságért, amely szintén nem jár élen az oltakozásban. Hogyan lehet meggyőzni az összeesküvés-elméletek vallásos híveit, hogy talán éppen abban van az összeesküvés, hogy ne oltakozzanak?

Megrázó videó látott napvilágot nemrégiben arról, hogyan borítja be a koronavírus negyedik hulláma a román egészségügyet. A felvételek a legnagyobb bukaresti kórházban, pontosabban az Egyetemi Kórház sürgősségi részlegén készültek, ahol emberek összezsúfolódva várják, hogy valamelyik osztályon üresedés legyen, és végre tisztességesen ellássák. A kevésbé rossz állapotban lévő betegeknek csak szék jut, amíg le nem fordulnak róla, addig, akár napokig is ott várják oxigénmaszkban, hogy méltóbb körülmények között gyógyulhassanak. Mondjuk mostanság nem is bezzegromániázik senki, és mi sem fogunk – háborús helyzet, összeomló egészségügyi ellátórendszer, lehet az állapotokat még ennél is rémisztőbb szóképekkel jellemezni, egy a lényeg, tragikus, ami a szomszédos országban történik. A videón megszólaló egyik orvos ki is mondja a probléma gyökerét: a naponta tömegével és súlyos állapotban érkező fertőzöttek egyike sincs beoltva. Mint megjegyezte:

A román egészségügy és politika csődjét be sem kell jelenteni, a kudarc a betegek ijedt szemében látható.

Persze felemás Magyarországról okoskodni, ahol a beoltottak száma épp csak közelíti a hatmilliót. Idehaza is csak néhány behülyített honfitársunkon múlik, hogy ne szabadulhassunk meg ettől a felemás, langyos veszélyhelyzettől, mivel már így is élvezünk egy kis szabadságelőnyt más országokhoz képest, de a teljes szabadságot, a teljes biztonságérzetet képtelenek vagyunk elérni. 

A romániai helyzetre visszatérve különösen fájó, hogy az erdélyi magyarság is inkább hallgat az oltásszkeptikus román közbeszédre, minthogy példát vegyen a magyarországi, legalábbis józanabb, oltásbarát hangokra. Ennek volt elszomorító példája az a tavaszi fotó például, amelynek tanúsága szerint a csíksomlyói búcsúban néhányan olyan feliratú pólóban jelentek meg, hogy nem oltás kell a koronavírus-fertőzés ellen, hanem majd Szűz Mária megsegít. Kifejezetten felháborítónak tartottam ezt a pólóra nyomtatott blaszfémiát. Igen, istenkáromlást. Máriára tolni a felelősséget, hogy majd ő tegyen csodát, valakivel, ha már megfertőződött, ahelyett, hogy beoltatná magát, meglehetősen kényelmes, sőt, sunyi álláspont. A „hálót adj Uram, ne halat” üzenete nem véletlenül erős kép az Újszövetségben. Lehet persze Mária segítségéért imádkozni, de a „hálót”, jelen esetben az vakcinát nem kihasználni egészségünk védelme érdekében, ha nem is bűn, de olyan felelőtlenség, amelyet a Biblia is annak tart.

De mit is lehet csinálni egy olyan közbeszédben, amely olyan kétes, felemás politikai-egészségügyi üzeneteket fogalmaz meg a vírussal, és az ellene való védekezéssel kapcsolatban, hogy az egyszerű ember inkább bízza az életét Máriára? Ez ugyanis valahol elszomorító kortünet, akkor is, ha hangsúlyozom, nem az imádság erejét kívánom ezzel kétségbe vonni, sokkal inkább arra próbálok rámutatni, hogy a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos összeesküvés-elméletek valójában hamis vallások, hamis hitek. Ufóhívők, laposföld-hívők, az embereket vízben oldódó mikrochipekkel irányító háttérhatalomtól rettegők, az 5G mérgező rezgéseitől tartók lázálmai. Olyan, az orvostudomány eredményeit tagadó modern kori pogányság, amely összezavarja az embereket, káoszt teremt.

A káoszteremtés, az emberek elbizonytalanítása azonban valamiért nem lett az összeesküvés-elméletek egyik divatos dogmája. Abból valamiért nem kreálódott több tízezer követőt számláló fake-news csoport, hogy esetleg valakik szándékosan, visszaigazolatlan statisztikai adatokkal, hamis történetekkel próbálnak bizalmatlanságot és káoszt előidézni egy vírus kapcsán, amelyre ráadásul annak megjelenését követően viszonylag hamar megadta a megfelelő választ az emberi értelem – talán isteni segítséggel? –, és működne is, ha mindenki úgy bízna benne, mint mondjuk a kanyaró elleni oltásban. Utóbbi ellen már nem sokan tiltakoznak, és azokat is általában hülyének nézi a társadalom józan többsége.

De dobjunk még egy lapáttal az összeesküvés-elméletek lobogó lángjára, és tegyük fel: esetleg a román titkosszolgálatok az oltásellenes dezinformációval a magyar népességet akarják gyéríteni Erdélyben és a Székelyföldön. Nem túl valószínű, hiszen az oltásszkepszis a romániai társadalom egészére igaz, tehát épp ezért is lehet hihető egy virtigli összeesküvés-hívőnek.

Egyszóval, ha másképp nem megy, olyan fake-news kell a népnek, amely egy óvatos csavarral az oltás felvételére ösztönöz. Amin az ember felháborodhat, ami miatt dühös lehet, ami ellen lázadhat, amit magában mormogva tovább építgethet, színesíthet. Hogy vannak azok a tudjukkik, akik miatt amúgy is szar az élete, és még most ezek azt is el akarják érni, hogy ne oltassa be magát, hogy beteg legyen, hogy meghaljon. A skizofrén, mindenben támadást sejtő gondolkodásmeneten, amelyen, valljuk be, nem segít a kisebbségi lét alapvető természete, csak így lehet kifogni, ha azt szeretnénk elérni, hogy a járvány ne tizedelje tovább az erdélyi magyarságot. És ha ezt megoldottuk, akkor el lehet kezdeni elgondolkodni annak a torzult népléleknek a gyógyításán, amely ehhez a tragikus káoszhoz vezetett. És amihez inkább indokolt Mária segítségét kérni.

Vezető kép: MTI/ a fotó az oltásellenes román nacionalisták tüntetésén készült


  Miért Rigó

22 hozzászólás

  1. Az oltásellenesek egyik visszautasithatatlan érve az, hogy sok olyan gyógyszer és gyógymód
    bizonyithatóan létezik, de ezeket vagy lecenzurázták, vagy elhallgatták, vagy hamisnak és “tudománytalannak” bélyegezték az oltások pénzügyi hatalmának minden áron való megvédése érdekében. Az értelmesebb oltásellenesek nem imára biztatnak, nem mikrochippekről prédikálnak, nem az úgynevezett orvostudomány ellen agitálnak, de komoly és sokezer szakértő által nyiltan támogatott véleményekkel érvelnek, mig kétes jellemű ujságirók és áltudományos pénzügyi szakértők lihegő kórusa uralja a sajtó megnyilvánulásait.
    Sajnos angolul nemigen tudók nem ismerik a sok nemzetközi publikációt.

  2. Katasztrófa, hogy éppen a székelyeket, magyarokat tizedeli egy a dög vírus, mert a keményfejű,
    tájékozatlan emberek addig nem hiszik el, hogy ott a vérmedve, amíg beléjük nem mártja a karmait.
    Nagyon aggasztó. :(((

    • Ne aggódj, kedves győző! Minket, székelyeket (és másokat) nem tizedel semmi dögvész, inkább a butaság és a propaganda – lásd a fenti cikket.
      Ami a medvét illeti, hidd el, valamivel jobban ismerjük mint Te.
      Ne haragudj, nem akartalak megsérteni, egy táborban vagyunk! Sajnos, “valakiknek” megint sikerült ezt a tábort kettéosztani és a “valakikhez” olyanok is csatlakoztak akikre EDDIG felnéztünk…

  3. Tényleg torzult néplélek , amikor a székelynek sem működik az életösztöne. Nem látja , hogy a magyarok többsége oltakozik és a románok butább részére hallgat. A torzult néplélek gyógyítása indokolt.

  4. Az oltáselleneseket mára kikiáltották bűnbaknak pont azok, akik be vannak oltva, ergo nekik már ugyebár nincs okuk félni, hisz remek védőoltásokat kaptak. Vagy nem is olyan jók a védőoltások?
    Sokan nem oltásellenesek, csak a nyugati oltások ellenesek.
    A hagyományos oltás régtől, évtizedek óta bizonyította, hogy jó technológia. Tehát ha ilyennel oltanak, oltanának, nagyon kevés lenne a tiltakozás…
    …De hogyan lehet bízni olyan vakcinában, mint például a Pfizer, amelyet olyanok fejlesztettették ki, és eszméletlenül görcsölnek azon, hogy mindenkit azzal oltsanak, mikor ŐK MAGUK konstruálták a vírust és eresztették rá az emberiségre? Ez már nem is titok, mert beismerték, csak éppen “véletlen kiszabadulásra” fogják az elterjedését. De kérdem én mint elszánt nyugati (nem minden!!!) oltások ellenes, hogy milyen orvos vagy ember az, aki ilyen vírussal kísérletezik, és mivel az USÁ-ban mint biológiai fegyver, be lett tiltva, hát átvitték Kínába a labort, ilyenekben mint Mr Mengele becenevű Anthoni Fauci, hogyan tudjunk megbízni?

    Hogyan bízzunk meg olyan gyógyszergyártó tulajdonosban, aki előre megjósolta e járványt, és azon röhögcsélt nem is egyszer előtte évekkel, hogy el kell pusztítani az emberiség cirka 90%-át, mint Bill Gates.
    Hatalmas nyomást gyakorolva, sőt szerintem konkrétan életveszéllyel fenyegetve Bill Kill, és Fauci, meg mögöttük lévők rávették az összes kormányt, hogy ne hagyjanak ki senkit sem – ha másképp nem megy, az életkörülményeik ellehetetlenítésével – az oltásból, noha 90%-os átoltottságnál már megvan a nyájimmunitás. Ezt azért csinálják, hogy ne maradhasson jelentős kontrollcsoport, akiket össze lehet hasonlítani majd a Pfizer és nyugati oltások keltette később jelentkező tömeges mellékhatásokkal, ami az ismételt szurkálások után vérrögképződések, vetélések és túlzott immunválasz vagyis mikor a felcukkolt, autoimmun és DNS (RNS)-be belenyúlkálás okán maga ellen fordul a legyengített védelmi rendszer.

    Addig bízhattunk, amíg hagyományos keleti vakcinával oltottak nálunk, de nem irigylem a nyugatiakat, akiknél csak ezen Mengelék vakcináit használták, és egész népek lettek elvetemült bűnözők kísérleti nyulai, akik amúgy azt is kidolgozták, hogy ne lehessen őkelméket perelni kártalanításért vagy büntetőjogilag, mert a beoltottal aláíratták, hogy “önként hozzájárult”.
    Hagyományos oltás ellen nem vagyunk, de a Pfizer és társai ellen igen! És nem fogadjuk el azt a hazugságot sem, hogy a mutációk a nem beoltottak miatt vannak. Nem, mert tömegesen azoknál jelennek meg pl. az USÁ-ban, akik be lettek többször is oltva, akkor pedig szakorvosok arra gyanakodnak, hogy maga a RNS-változtatási módszer gyártja a mutációt.
    Tessék a gyógyításra tenni a hangsúlyt, mert vannak elmismásolt olcsó jó új gyógyszerek, és csak hagyományos un. keleti oltásokkal oltani!

    • A tudatlanságod vagy ostobaságod írta az első mondataidat. Ma már a delta variánsnál tartunk a vírus fejlődésben. Míg az emberi osztódás átlagosan 1 /kilenc hónap alatt, addig a vírus ha elkezdi a gyártási folyamatot millió számra termeli meg saját magát. A gyártási folyamat pedig időnként selejtet termel. Vannak selejtek, amik valóban azok, de vannak, amik a vírus szempontjából kitűnő selejtek, amik erősebbé és sikeresebbé teszik a vírust.

      ti, oltatlatlan idióták, bennünket is veszélyeztettek a virusgyártásban való részvétellel. Nem beszélve azokról a 12 év alatti gyerekekről, akik még nincsenek oltva, akiket a ti ostobaságotok esetleg egy életre megnyomoríthat. Mert a lezajlott fertőzés egyes esetekben a kognitiv képességek tartós romlásához is vezethetnek. De ez is csak egy a rengeteg mellékhatás közül, ami az oltottakat nem, de az oltatlanokat veszélyezteti.

      Egy idős iskolázatlan parasztasszony mondta nekem, hogy nem érti az oltáselleneseket, mert őket annak idején az oltás mentett meg több félelmetes betegségtől. mint a járványos gyermekbénulás, vagy a hepatitis…

      Szóval, nem, nem vagytok veszélytelenek az oltottakra.

      Arról nem is beszélve, hogy a virusnak vannak olyan mellékhatásai, amik

      • Részvétem! Semmit sem fogott fel az írásomból, de azért jópár napig kivárta, hátha nem térek már vissza a cikkre, hogy a maga hülyesége maradjon meg utolsó szónak. Sebaj, majd a valóság megadja a jókora pofont a hiszékenyeknek.
        Nem a vakcinákkal van bajunk, “ostoba”, csak azokéval akik magát a vírust is kitenyésztették és tenyésztik az újabb és újabb változatát, amit gondosan szerteszét hordanak oda ahol sokan tiltakoznak.

  5. Székely furfang?
    De hiszen Székelyföldön még a 40%-ot sem éri el az átoltottság.

  6. Meggyőzni a vakcinaellenes vírustagadót

    Ebben a címben már van néhány tévedés:
    először is amit ma oltás néven tuszkolnak, az nem vakcina, nem oltás definició alapján
    aki automatikusan összevonja a vakcinaelleneseket a vírustagadókkal az sajnos propagandista – két külön dolog, lehetnek köztük átfedések de a többség, aki kételkedik a Pfizer előnyeiben, azok nem mondják azt, hogy nincs vírus

    Ez a cikk is arra példa, hogy valakik mennyire nem akarják, hogy legyen szakmai vita az injekciók (és egyéb korlátozó intézkedések) hatásairól, hanem hatalmi szóval (azaz propagandával) akarják az egyik véleményt terjeszteni, míg a más véleményt lehülyéznek

    • Uram, atyám! A vakcina, vagy oltás definiciója : ” A védőoltás (vakcina) gyengített vagy elölt kórokozókat, azok fragmentumait (részeit) vagy kész ellenanyagot tartalmazó készítmény. Beadásának (vakcináció) célja a szervezet specifikus ellenállásának fokozása, mesterségesen előidézett immunitás. A védőoltások beadása után (mesterséges immunizáció) a szervezetben védettség alakul ki az adott kórokozóval szemben.”

      A hülyeséget kitalál egy hülye, a többi meg szajkózza…

      Ha nem az életünk múlna rajta kiváncsian várnám az okoskodásodat az oltás és az injekció közti különbségről, mert jót szeretnék rajta röhögni.

      • Mi meg azt várjuk kíváncsian, teknőshöz hasonlóan lassú felfogású uram, hogy hány évig fog élni eme ártatlan nyugati vakcinák sorozatos beadása következtében? Úgy 3-5 év múlva térjünk csak vissza e témára, ha még lesz immunrendszere…!

  7. Nem kell ahhoz székely furfang,elég lesz a covid 19 szoros ölelése,ami kétvállra fekteti!

  8. Furfang? Minek?

    Egyszerűen hozzák nyilvánosságra az eddig eltitkolt utóhatást, aki túlélte a fertőzést férfi az néhány hónap múlva impotens lesz, a túlélt nők bőre meg úgy beráncosodik, hogy 30 évvel idősebbnek néznek majd ki a koruknál!

    És ez egy vacak oltással elkerülhető!

    • De ugyanakkor hozzák nyilvánosságra a Moderna és Pfizer mellékhatásait is! A pár napon belüli agyvérzést, halált, a vetéléseket, a hónapokig kitartó hasmenéseket, állandó fáradtságot, gyengeséget, a krónikus köhögéseket. A keleti oltásokkal oltottaknál pár nap hőemelkedés, némi gyengeség jelentkezett csak, a Pfizeresek meg már hétágra sütő nap ellenére is egész nyáron köhögtek, megy a hasuk, gyengének érzik magukat, sőt addig makkegészségesek elkezdtek betegeskedni. Nyugaton meg pláne nagy tömegben, messze több mint más oltások járulékos veszteségi aránynál. Az immunrendszer túlterhelése pedig csak egy-két év múlva, de akkor nagyon feltűnően sokaknál fog jelentkezni!

    • Amúgy mi már az egész családunk egymástól elkapva, még az oltások megkezdése idején elég korán átestünk pár napos elég erős köhögéssel és mindenféle utóhatás nélkül, nem ráncosodik a bőrünk, nem kaptunk el még náthát sem (ami szintén koronás vírusok csoportjába tartozik), s köszönjük, jól vagyunk. S mindössze azért szólunk másoknak, hogy jóindulatból figyelmeztessük embertársainkat e mesterséges járvány keltőinek alattomos szándékaira, nehogy pár év múlva megfogyatkozzunk és könnyedén leigázhassanak a muzulmánok, akiket “Allah véd” és feltűnően kerülik az oltásokat, csak őket nem merik zsarolni.
      De nem kényszer az óvatosság, meg a hagyományos vakcina, mindenki a maga élete kovácsa…

  9. A vakcinát megkérdőjelezők nem
    feltétlenül virustagadok.

  10. A cím helyesen : Az önkéntes oltásban nem résztvevők……stb
    Oltásellenesség azt jelenti, hogy valaki aktívan részt vesz az oltási folyamatot megakadályozásában.
    Most ebbe ne menjünk bele, üvegcse és csonttörések és amit néha feltesznek amatőr filmesek….
    A székelyek egy kicsit másképp beszélnek, de ezt a szóhasználatot csak a szabadságharcos propaganda erőlteti.

  11. Egyenesen felháborító, hogy a nyugati oltásokban nem bízókat mára már kinevezték bűnbaknak, mert meg merjük kérdőjelezni azoknak a jószándékát, akik kitenyésztették a vírust, és kaján röhögéssel most már sorozatban közlik velünk, hogy “soha nem fogunk ettől megszabadulni” és évente nagyjából 6-10 oltást kell ettől fogva elszenvednünk a mutációk miatt.
    Tehát nem a már vagy 20 éve is a saját hazájában dr. Mengelének csúfolt dr. Anthony Fauci a bűnös, amikor megtiltottákaz Egyesült Államok eme járványfőszakértőnek, hogy ezzel a vírussal kísérletezzenek a laborjaiban, mert biológiai fegyver és törvény tiltja, erre áthelyezték a labort Bill Gatesszel Kínába.
    Tehát nem is Bill Gates a bűnös társtettesként, az az ember, akit egy évtizedig a “világ legutáltabb embere” címet és a Bill Kill gúnynevet viselte, viseli és nem is a köreik, akik hatalmas hasznot húznak e járványból…pedig már nem is titkolják, hogy ők fejlesztették ki a covidot…
    …nem, nem, hanem mi vagyunk a bűnösök, mert csakis egyedül miattunk van minden, mi sokmillióan vagyunk azok a rohadt tömeggyilkos bűnözők, akiket – mert szeretnénk életben maradni, nem akarunk egy DNS-be belenyúlkáló veszélyes kísérlet balekjei lenni – hát megérdemeljük akár a halálbüntetést, vagyonelkobzást, temetőárokba temetést is, nemde?
    Mert olyan nem is képzelhető el, hogy az oltásban anyagilag is érdekelt, és e vírust kifejlesztők, hamár egyszer ilyen hatékonyan dolgoztak, hogy sikerült egy örökellenség betegséget konstruálniuk, ők aztán nem tehetnek arról, hogy “mutálódik”.
    Csak mi itt Magyarország és Székelyföld alsón, mi vagyunk a bűnözők.

    Tudják, kedves oltott kiválasztottak, mi olyan “idióták” vagyunk, hogy arra merünk gyanakodni, ha az első lépés sikeres, akkor az alapvírusból erősebbet, mégerősebbet, meg halálosabbat már nem túl nehéz kifejleszteni. Nem, covid, amelyik legyőzte az influenzát is, csak mi miattunk “mutálódhat”.
    Mikor fognak megbüntetni eme bűneinkért? Mi lesz a büntetésünk? Életfogytiglan? Lámpavas? Gázkamra?
    Elismerjük a felelősségünket, noha már ugyan remek, hatékony RNS vakcinák vannak, amik ugyan nem garantálnak semmit, azonkívül, hogy a vírus darabjait a saját szervezeteinkkel gyártatják le, ezzel csökkentve a más betegségekre fordítható természetes immunkapacitást, de valahogy pont amitől korona a korona, vagyis az alapokat érdekes módon nem gyógyítja, teret ad mindenféle “természetes” mutációnak.
    Igen, öljenek meg mindannyiunkat, mert emberellenes bűnözők vagyunk. Világért se a vírus kifejlesztőit és a Great Reset szervezőit. Minket. Csakis minket.

    Csak mikor már a mi óvatosságunkat, ellenállásunkat Önök kedves barátaink felszámolták, és e drága, ártatlan filantrópoknak kedvük támad a vérben elfolyó emberi testet előidéző Ebolát, vagy a pestist, leprát is kicsit módosítani és tréfás kedvükben ezeket is ráereszteni a világra, ne panaszkodjanak, hogy miért nem szóltunk?
    Csak tegyenek egy szál virágot a temetők sarkában mint bűnözőket sebtében elkapart sírhantjainkra.

  12. A PS főoldalán ott a mai cikk, amiben le van írva, hogy az általam fentebb emlegetett dr. Mengele, vagyis az USA kormányok egészségügyi tótumfaktuma maga volt a koronavírus főkifejlesztője, aki mikor betiltották a denevérről emberre átterjedési kísérleteket a hazájában, ez a pszichopata áttette a labort Kínába. Most fogják beperelni, mert fő bizonyítékokat tártak fel, hogy szándékosan keltették a járványt. Faucit és Bill Gatest be fogják áldozni, hogy a Háttérhatalom, ami valójában az igazi haszonélvező és finanszírozó rájuk kenje az egészet, és majd a börtönben önfelakasztódnak mint Epstein, vagyis titokban kimentsék őket, hogy aztán Rothschildék mossák kezeiket. Remélhetőleg az is kiderül, hogy nincsenek természetes mutációk, hanem azokat is Fauciék gyártják és vetik be, mert nem elég hatékonyan megy az oltás, az egész világon tiltakoznak, és az erősebb mutánsokkal akarják rákenni a felelősséget azokra akik nem akarnak immungyengeséget szerezni a nyugati oltásoktól.
    De legalább addig eljutottunk, hogy beismerték, hogy emberiség ellenes bűnt követtek el ezek a nagy “filantrópok”. Na így bízzunk az ő védővakcinájukban.
    Egyes hírek szerint jövő tavaszra magától is el fog múlni a covid járvány, nem vetnek be újabb “véletlen mutációkat”.

  13. S van még két jóhírem is azoknak akiket pfizerrel oltottak: egyre többet tudnak meg az orvosok a covidról, és úgy fest, akiket nem szurkálnak folyamatosan ismétlő nyugati oltásokkal, azoknak helyre tud állni a természetes immunrendszere. S a másik hír, hogy olcsó és hatékony gyógyszerekkel kezelni lehet a covidot, nem kell az egész világot pánikoltani és a gazdaságot hazavágni.
    (persze ne vegyünk mérget arra, hogy nem fejlesztenek-e ki egy másfajta világjárványt mert ezt nem vettük be, de már soha többet nem fogjuk új járványokról elhinni, hogy természetesek)

    • fürgerókalábak

      Rég jártam itt.
      Örülök, hogy van akinek nyitva van a szeme itt is és nem követi vakon amit a világító dobozból öntenek ránk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük