Meggyászolni is tilos az abortuszok áldozatait


Bizalmatlansági indítványt nyújtottak be a finn külügyminiszter ellen az ellenzéki pártok, mert kanadai útja során részt vett egy olyan virrasztáson, magánemberként, amelyen a résztvevők az élet védelme mellett álltak ki.

Miután a kormánypártok nem akarták, hogy megbukjon a koalíció, a finn parlament nem szavazta meg az indítványt, de az egész őrület tökéletesen megmutatja, hogy hová vezet a liberalizmus, az embertelenség micsoda szélsőségéig jutott el.

Egészen a legutóbbi időkig azt gondoltam, hogy a lehetséges rosszak közül a legkisebbet választottuk, amikor a nő saját teste feletti rendelkezési jogát érvényesítettük és engedélyeztük a terhesség megszakítását, például az egyébként ésszerű magyarországi korlátok között. Ma is ezt gondolnám, ha a liberális ámokfutás az elmúlt évtizedekben, részben ezen a döntésen alapulva, minden emberi megfontolást nem rombolt volna le, nem csak az abortusz, hanem az élet minden más fontos kérdése körül is.

Észre kell vennünk, hogy a liberálisok, most már nem azt kívánják tőlünk, hogy megengedjük az abortuszt, hogy elviseljük, hanem azt, hogy pozitív érzéseink legyenek az irányába, hogy ünnepeljük, mint az emberi szabadság egy fontos kiterjesztését.

Tehát nem gyászolhatjuk az elabortált magzatokat, nem vethetünk fel ezzel kapcsolatban erkölcsi kérdéseket. Végtelen embertelenségükben már odáig merészkednek, hogy azt követelik, a magánéleti válsága miatt magzata abortálásán gondolkodó nőnek sem vethessük fel cselekedete morális aspektusát. És ezzel még nincs is vége a liberálisok reménytelen és embertelen ostobaságának. Azt akarják, hogy az abortuszt úgy tekintsük alapvető emberi jogként, hogy nem is beszélhetünk az egyedi és az általános következményeiről. Azt akarják, hogy a nők úgy hozzák meg ezt a döntést, hogy ne legyenek tisztában azzal, milyen mentális állapotban lesznek az abortuszuk után, hogy életre szóló teherként nehezedhet rájuk az, amit tesznek. Hogy van bűntudat, és az a normális ember sajátja. Pont attól emberek, hogy van bűntudatuk, akkor is, ha nem tehettek mást. Annak semmiféle jelentősége nincs ebben, hogy a természet, az univerzum, isten ebben a dologban nem egyformán mér, nem egyforma terhet rak a nőre és a férfira. Ezt a különbséget semmiféle emberjogi bűvészkedés nem tüntetheti el.

Egy liberális nő azt mondta nekem egyszer, amikor arról volt szó, hogy egy válsághelyzetben lévő, terhessége elején lévő nő kivel beszélheti meg és milyen körülmények között a lehetőségeit, a döntéseit, ha a kapcsolatrendszerében erre nem talál elég megfelelő segítséget: ez lényegtelen, mert az ő barátnői jobban szégyellik, hogy nem mostak fogat, mint azt, hogy abortuszuk volt.

A liberálisok elhitették magukkal és lassan már sajnos velünk is, hogy van könnyebbik út, és helyes volt azt választani.

Ehelyett az történt, hogy megszoktuk az abortuszok millióit, a nőket magukra hagytuk ezzel a problémával, az abortusz, mint fizikai és jogi eszköz a normalitás része lett, bármennyire fáj is ezt kimondani.

Aztán hirtelen ott tartunk, hogy a liberálisok szerint már sérti a nők alapvető jogait az is, ha az abortált magzatok elgyászolásával emlékeztetjük őket az abortuszuk esetleges erkölcsi, etikai körülményeire, hogy mi egyáltalán kétségbe merünk vonni általában és lehetőségként egy ilyen döntést.

Nyilvánvaló, hogy nem maradhatunk emberek, ha jó liberálisok akarunk lenni. Még szerencse, hogy egyre többen nem akarunk azok lenni.

Ez az út a semmibe vezet, talán már oda is értünk. De ha mi még nem is, a liberálisok már bizonyosan ott vannak.


A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

A VAR csak tovább rombolta a focit! (Liverpool-Manchester City 1-1)

  Nem abban kívánok állást foglalni, hogy tizenegyes volt-e az az esemény, amelynek során egy City-játékos …

20 hozzászólás

  1. Stalin Leninson

    Persze lehet korlátozni az abortuszhoz való jogot, de az csak illegális eljárásokhoz fog vezetni, aminek halott nők lesznek az eredményei.
    Lehet teokratikus államot is építeni, aminek az lesz az eredménye, mint az iszlám ámokfutása.

    • Ugyan már! Az ember nevelhető, főleg fiatal korban. Ha elkezdjük tűzzel-vassal üldözni a liberális diktátumok terjesztőit, támogatóit, és normális példát engedjük csak megjelenni, 2 évtized alatt vissza lehetne vezetni az egészséges társadalom útjára Hazánkat.

      • Vannak kódolt dolgok.
        Azokat nevelheted,ameddig akarod. Úgyis az lesz belőlük,hiszen a kisgyerek is az egyszerűbb,vagy kisebb ellenállás felé indul.

  2. Bár mi csajok is rossz módszernek találjuk a védekezés helyett a felelőtlen terhességmegszakítást, de azért ne pont most küzdjünk az abortusz joga ellen, amikor az abortuszt meg a fogamzásgátlást megvető népségek teleszülik a világot meg a mi kontinensünket. A fehér nő nem fog már többet abortálni, viszont talán rá lehetne venni a muszlim meg mesztic szülőgépeket, hogy nekik is van erre lehetőségük.
    Tegyük akkorra ezt a vitát, amikor lecsökkentettük a harmadik világ népességrobbanását és rávettük e primitív bandát a kevesebb gyerek nagyobb jólét megoldásra.

    • A cigányok példája mutatja, hogy a szülőgépeket nem lehet rávenni a fogamzásgátlásra

    • Hát ja.
      Adtunk „védőoltás”,és nem két kölök nőtt fel a 20-ból,hanem 16.
      Óvszereket sem adtunk,mert amúgy is hülyén nézett ki a fejükön sapkaként.
      Az ivóvízben,meg jobb,ha firimbi féreg van,mert akkor nem „gyalogol” át a Szaharán.
      Ahogy már megszokhatta,hát ismét menjen a Pécs-ába,ámde akár lehetne sok kistestvére is. Csak ön legyen az apjuk.

  3. Sajnos őket nem lehet rávenni. Őket nem Te tanítod hanem a Korán!

  4. Nincs semmi bajom az abortusszal, persze ésszerű, normális módon. De ne azért legyen már, hogy felelőtlenül, védekezés nélkül belemenjünk akár egyéjszakás kalandokba is, mert tudjuk, hogy utána lelkiismeretfurdalás nélkül odavághatom a másiknak, hogy „vetesd el”, vagy ” elvetetem”! És nekem ne akarja megtiltani semmilyen eszme, vagy ideológia, hogy ne emlékezzek fájó szívvel az első fiamra, akit hat hónapos magzatként abortáltak, mert nyitott gerince volt…

    • Nincs bajom a bolond, idealista, valóságot értelmezni képtelen emberekkel, csak ne kerüljenek döntési pozícióba, ne legyen szavazati joguk és elmegyógyintézeti kezelésre ítélném őket.

  5. Az abortusz csökkenti a következő magzat komplikálatlan kihordásának esélyét.

  6. Kerékgyártó Erika

    A testem az enyém és ha besikerült egy nem kívánt terhesség messze nem érdekel Mohács.Örülök az abortusz lehetőségének.

  7. Anarcholiburnyák „tikett” szerint! Ettől „toleránsak” az efftársak!

  8. e.házi bandi

    Álliberális betegek!

  9. Rakovszky István

    ezek az őrültek nem liberálisok, hanm ANARCHISTÁK‼‼‼

  10. Zoltán "113" Zoltán

    „Azt akarják, hogy a nők úgy hozzák meg ezt a döntést, hogy ne legyenek tisztában azzal, milyen mentális állapotban lesznek az abortuszuk után, hogy életre szóló teherként nehezedhet rájuk az, amit tesznek.”

    Ismerek egy nőt, aki a tizenegy évvel ezelőtti abortusza óta szinte minden éjjel azt álmodja, hogy elé áll egy gyerek – hol lány, hol fiú, hol kicsi, hol nagy –, és megkérdezi: – Miért öltél meg?

  11. Èn azt sem értem, hogy mit keres a magzatölés a társadalombiztosítás által közpénzből fenntartott intézményekben. Elhiszem, hogy betiltani gyakorlatilag lehetetlen, de kitiltani nem! Létesítsenek abortusz-klinikákat! A hivatalos tarifa fölött úgyis tìzezreket fizetnek hóhérok zsebébe, és a magzatok szerveinek értékesítése is egyre nagyobb volumenű üzlet, a maradékra meg továbbra is vevők a kozmetikai gyárak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük