Már nem Karácsony Gergely az MSZP miniszterelnök-jelöltje (ha van egy kis esze)


„Információink szerint kedden megegyeztek az MSZP és a DK tárgyalói arról, hogyan menjenek neki a 2018-as választásnak.

  • A két párt külön listákat állít.
  • Mind a 106 egyéni választókörzetben koordinálnak, azaz mindenütt csak az egyikük állít egyéni jelöltet.
  • Mindkét párt miniszterelnök-jelöltje Karácsony Gergely lesz, aki egy harmadik párt, a Párbeszéd társelnöke.
  • Karácsony egyik párt listáján sem lesz rajta, és valószínűleg egyéniben sem indul. Ahogy a Párbeszéd sem indul pártként a választáson.”(666)(444)

Egy párt miniszterelnök-jelöltje rajta szokott lenni a párt listáján. Ja, és a pártja el szokott indulni a választásokon.

Értem én, hogy rájöttek közben az MSZP-nél, gondolom Gyurcsány Ferenc megmondta nekik, hogy Karigeri és Fodor Gabi teljesen feleslegesen vannak rajta az MSZP listáján. Ezzel az akcióval Gyurcsány a lehető legerősebb frakciót remélheti, amit kihozhat a jelenlegi helyzetből. És ha egy kis szerencséjük van, az összes nyomorult kis liberális  párt kiesik a parlamentből, együtt vagy külön-külön.

Kevés ennél megalázóbb helyzet van.

Karácsony Gergelynek azért kellene végig csinálni egy egész kampányt, hogy esetleg legyen egy ígérete arra, nem indítanak ellene Zuglóban jelöltet az önkormányzati választásokon.

Karigeri visszalép, ha bármennyire is kényes a méltóságára, aztán lehet beszélgetni arról, hogy Gyurcsány hogyan lesz az MSZP és a DK közös miniszterelnök-jelöltje januárra. Mert ezek után más tutira nem vállalja el.

Persze, hogy mindez igaz-e és ha igaz, holnap délutánra érvényes lesz-e még, az teljesen bizonytalan. De ha nem, akkor csak az biztos, hogy holnaputánra az MSZP-nek rosszabb, a DK-nak jobb verzió lesz terítéken.


A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

Mit csináljunk, ha egy elmebeteggel hoz bennünket össze a sors?

  Természetesen ennek a felvetésnek semmiféle aktuálpolitikai vonatkozása nincs, talán csak az elmúlt néhány nap benyomásai …

5 hozzászólás

  1. Karácsony a bal-lib bal-ek zárt körben ,sunyin bevallotta ,hogy ő nem akar és nem is akar miniszterelnökjelőlt lenni ,polgármesterként elélősködik mint hajdani ,mára a hazugságaik ,lopásaik miatt ganédombra került SZDSZ-es volt ,igazából még mindig az.

  2. Mostmár az egész koalició egy nagy kotyvaszt. Karácsony egy nulla pártból jött. Nagyon nagy falat egy ilyennek az MSZP és DK. koalició, ez érthetö is. Pont úgy jár mint Botka, eggyuttal felégette maga után a városi polgármesteri széket is.

  3. Amikor a cirkuszban a bohócok játszanak, menet közben soha nem jövünk rá a poenra, csak a végén sütik el és a közönség csak akkor nevet rajtuk kitörően…Itt viszont menet közben minden nap tudatják, hogy ők a bohócok , meg ne feledkezzünk róluk…A hahota klubok az ilyeneken röhögnek hatalmasokat, sokáig….Ezek / karigerj.,gyurcsányi-sintér.,botka-rolex-maci-laci.,lehet mátós a politkus széllné.,a drogos-gamós juhász.,és persze a susnyás, genyás,simlicskás.,beszari gender ,mákony zaza…/ tényleg nem néznek naponta tükörbe, nem tájékozódnak naponta arról, hogy melyik országban tartózkodnak és mik ott a körülmények ?? Pl: mennyivel csökkent az államadósság, mennyi a költségvetési hiány, itt tartókodik.-e még a világbank, mennyi migri van illegálisan az országban stb.,stb.,stb., ?? Na fehérjehalmazok végetek van, söprés a szemétdombra, a ganajtúró férgek közé……..nem a hatalomba ……!!!!!!

  4. Remélem nem írtam csúnya szavakat ../ és ki határozza azt meg ????/, csak a valóságot festettem le, mint Picassó…De remélem azt is , hogy nincsen vélemény-diktatúra, nincsen szólás-szabadság ellenesség, nincsen ánti-demokrácia., nincsen ánti jogállamiság……nálatok !! Mert ha van akkor Strasszburgig meg sem állok, Európában mindenhol elmesélem a tényeket…..és találkozunk a luxemburgi.-strasszburgi bíróságokon….De harag semmi, ölellek , csókollak benneteket, mint a Jean, a Claude, meg a Juncker a G.Szoroszt ::::

  5. Petra Wolf!
    Ön minden bizonnyal nem ismeri az angol térdszalagrend történetét.
    És nem ismerheti, mert proli létére csak Marxot, Lenint és Rákosit olvasott. Lehet, hogy Gyurcsányt és Vágót is…Ha egyáltalán tud olvasni…
    A Pócs féle fényképen csak ön és az önhöz hasonló primitív gondolkodású és rosszindulatú emberek háborodtak fel, nem felismerve benne a tréfás felhangot, mely szerint.”Honni soit qui mal y pense”.
    Nem segítek a fordításban, nézzen utána Ön, addig legalább gyakorolja a Wikipedia használatát.
    Közben némi történelmi ismeretekhez is hozzájuthat…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük