Magyar Péter és az újnémet szépségkirálynő


Ceglédi Zoltán, az ellenzék ellenzékeként tevékenykedő elemző, értelmiségi azzal sokkolt, hogy a köztudatba robbantotta egy Medián-féle közvélemény-kutatás eredményét, miszerint lehet olyan, egyébként teljesen helytelen módszertant kreálni, amely szerint azok közül, akik már hallottak róla, azok 13 százaléka hajlandó lenne Magyar Péter pártjára szavazni. 

Ehhez képest azzal is szembesülnöm kellett, hogy az a 38 éves, kétgyermekes iráni anyuka, akit Németországban német szépségkirálynőnek választottak a hozzáértők, csak a teljesen véletlenül woke szakértők szerint szép. A Facebook posztjai szerint Magyar Péternek van barátnője, amiről fogalmam sincs, miért kellene a hölgyön és a közvetlen környezetén kívül másnak tudnia, de bizonyosan befolyásolja a szavazási hajlandóságot.

Sosem értettem a szépségversenyeket, mert az utcán – bármelyik utcán – sokkal vonzóbb nőket lehet látni, ahogy azt az egyik dögös kolléganőm mondta a munkahelyen az után a később szomorú végűnek bizonyuló 1985-ös szépségkirálynő-választás utáni reggelen. Magyar Péter kétségkívül fotogénebb jelenség, mint a Fidesz-szavazók számára szépemlékű MZP, és az is kétségtelen, hogy a korábbi Péter pont így képzelte el azt a csalódott fideszest, akinek rá kellett volna szavaznia. Amióta a szépségversenyek a progresszió uszályába kerültek, már meg sem merem nézni a döntő fürdőruhás (hiszen a bikini szexista) részét, mert az egy megrögzött heteró számára mára már aláaknázott terület. Mennyire elkeseredettnek kell lennie egy ellenzéki szavazónak, hogy Magyar Pétert reális ellenzéki opciónak tekintse?

Emlékszem, valamikor a nyolcvanas évek végén, a monokini berobbanása idején, akkor, amikor a feministák némelyike még az egyenlő bér mellé egyenlő munkát is követelt, egy balatoni házibulin a lányok nagyon kikeltek a szépségversenyek ellen. Most kénytelen vagyok konstatálni, hogy Magyar Péterről egyre kevesebb mondanivalóm van, ugyanis semmiféle információ nem kering arról, mik is lennének a politikai nézetei, azon kívül persze, hogy ő egy igaz(i)konzervatív a Pálinkás József-féle értelemben, egy plusz adag mérgezettegérséggel megáldva.

Megdönthetetlen érveiket csak az árnyalta valamelyest(lehet, csak a képzeletünkben, az emlékeinkeben), hogy az éjféltájt, a jól kivilágított verandán spontán szerveződő (a minőségi piát lassan kell meginni) mellszépségverseny közfelkiáltással megszavazott győztesén és a többi versenyzőn sem érződött, hogy rosszabbul érezték volna magukat a zsűrinél. Magyar Pétert persze beárazza az is, hogy a Medián szerint a harmadik legerősebb párt a Magyar Kétfarkú Kutya Párt, gyakorlatilag egálban a Demokratikus Koalícióval, rendesen előzve a Momentumot. Ha nem is te leszel a szépségkirálynő, de legalább az udvarhölgység összejön, akkor már gondolhatod azt, hogy látszottál, de ha a nyolcas döntőbe sem kerültél be és még a zsűriből sem mozdul rád senki, akkor érezned kell, hogy ez nem a te világod. A Momentum után – mert őket a Mi Hazánk is előzi – a többi párt abban a tartományban rezeg, ahová az optimistább elemzők az ukrán győzelmi esélyeket helyezik mostanság a Pentagonban.

Nem akarok ennyire aljas lenni, de muszáj, amikor az egyik osztálytársnőnkről sokadszorra derült ki, hogy nem a szellem sasmadara, drága osztályfőnökünk rá tekintett és a következő mondattal bocsájtotta útjára: „hát végül is egy nő még mindig mehet jól férjhez”. Manapság az „asztráltestek” nem a szeánszon, hanem a közösségi médiában materializálódnak, de ugyanúgy kell hozzá a fizetővendégeknek erősen koncentrálniuk, mint annak idején a szellemidézésen. A szépségkirálynő-választásból is egy kiüresedett szakrális esemény lett, a szépséghez ötletszerűen rendelnek hozzá értékeket; régebben a világbéke volt az, de az ikonikus „szigorúbb büntetést a visszaeső bűnösöknek” miatt ma már eltörölnének még egy iráni nőt is. Ha a kedves olvasónak az a benyomása támad, hogy mind Magyar Péter, mind a hülye németek iráni szépségkirálynője teljesen érdektelen, akkor helyben is lennénk. Azt meg a fene gondolta volna, hogy elférnek egy posztban.

Vezető kép: Magyar Péter, későbbi igazkonzervatív ellenzéki messiás 2022-ben. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd


A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

Már a szólásszabadságnak is annyi Brüsszelben, most lesz az utolsó olyan EP választás, amikor még megállíthatjuk a kommunistákat

  A Kedves Olvasó hunyja le a szemét és képzelje el, hogy egy gyönyörű virágos rét …

27 hozzászólás

  1. Aztán még ottan van a japók ukrán szépe, ejnye-bejnye nékije is helye lenne.

  2. Persze, hogy elférnek egy posztban is az iráni 38 éves banya és ez a vérigsértett gróf, hisz már nem a világbéke a siker záloga, hanem az a versenyek és politikai pártok győzelmi opciója, hogy ki tudja elmebajával a legjobban felbosszantani az emberiséget.
    Szót ejthetünk az olimpia és mindennemű értékelhető munkát genetikailag gyűlölő gyíkváll-párt Momentum szakképzett elmebajától a Kétfarkú kutyák totálisan jellegtelen és humortalan képződményéig. Ezek beleértve a Makizaj I. és Makizaj II.(focistanejként prosperáló Magyar P. )úrfit és képzeletbeli pártját, ezek a Csiccsolína (nem jegyeztem meg hogyan írja ez a prosti) színvonal, mikor a választók zöme csak azért szavaz rájuk – akárcsak az olaszoknál az 5*-ra – ha már nincs igazi épelméjű politikus, amelyik nem hazudik és hatalomba jutva nem teszi az ellenkezőjét mint amit megígért, akkor legyen legalább olyan párt, akiken legalább röhögni tudunk.
    Pedig soha nem volt nagyobb szükség olyan pártokra amelyek felfogják, hogy az emberiség kipusztulásának küszöbén állunk, és ellensúlyozni tudná, hogy a Rothschild bűnbanda belterjes házasodásai és kábítószertől elborult agyú szörnyei ne tehessék tönkre a fajunkat…
    … s akkor figyelmünket, energiáinkat ilyen gerinctelen és eszméletlenül hülye félmajmokra kell pazarolnunk.

    • Keljfel Julcsi

      Az egyik Németországban egy fizetett politikai aktivista,a másik egy politikai aktivista AKAR lenni, de a józan gondolkodású emberek hamar átlátnak a szitán, hogy csak egy pszichopata nyüzsgéséről van szó.

      • Nem értem,hogy a jobboldali sajtó minek foglalkozik ezzel az üresfejü abortuszmaradékkal.Csak rá kell nézni,egyből látszik,hogy a szája paralel a seggével.

    • gyikvall párt?
      ez jó:)
      Kell a vidámság, mert az új hír Alexandraval, elég gyászos.

      • A FIDESZ FELADTA A FŐVÁROST. Ez a szomorú tény.
        És az, hogy kezdem azt hinni, hogy mi már nemigen számítunk.
        De 2019 önfeladása után mit is vártunk?

    • A momentumot lefizették a franciák. Aztán most kínlódnak a kereszt nélküli katedrálissal és a nemzeti zászló nélküli identitásukkal, vajon mivel jelöljék önmagukat.
      A káposztában születő francia gyerekkel tán csak nem, főleg, ha abban a káposztából rendre kis Mohamedek kelnek kifele.

    • csakafidesz

      Örüljünk a kétgyerekes szépségkirálynőnek, mert szoros versenyben volt egy transznővel. Nos ettől már lila a fejem. Nekem szépségkirálynőből nő kell és nem egy átoperált buzi.

  3. atörökszultán

    …”amikor még a feministák némelyike az egyenlö bér mellett egyenlö munkát is követelt…” 🤣 Nagyon jó..lopom.

  4. Lehet élcelődni Magyar Péteren, de attól az általa az asztalra dobott sáros felcsúti gumicsizma még ott van. És egyre jobban kezdi zavarni a normális polgári értékrendű embereket. Apropó polgári, egy ideje erősen kikopott ez a szó a Fidesz szókincséből…

    • Nem élcelődünk Magyar Péteren, hanem megvetjük. Egy sunyi, ráadásul tehetségtelen jellemtelen senki, akinek bizony „az asztalra dobott sáros felcsúti gumicsizma” piszkosul megfelelt amíg számtalan munkakerülő pozíciójában piszok jól keresett a mi „polgári” adónkból.
      Ön pedig ne itt játssza el a „csalódott” polgári értékrendűt, mert hiteltelen.

      • Remekül megkerüli a kérdést. De ehhez az alapkérdéshez M.P. személyének semmi köze nincs. Az már évek óta”terítéken van”. Ha meg önnek ez nem csípi a szemét, magáról állít ki bizonyítványt. De úgy látom, hogy egyébként is elvesztette a realitásérzékét, hogy önnel függelmi viszonyban nem lévő személyt utasítgat. Ez a tempó mutatja, nagyon fejébe szállt itt egyeseknek a nagy semmi…

        • Így igaz! Tényleg egyeseknek fejébe szállt a nagy semmi. Pont erről szól az egész cikk. Csak nem az a baj, hogy egyeseknek és ketteseknek sem jutott elég dinnyeföld, …oszt ettől mindjárt előtört a polgári értékrend?

          • Látom nem tud elszakadni Magyar Pétertől és személyén felül emelkedve az általa felvetett problémára fókuszálni. Lehet ez túl nagy elvárás egy olyan személlyel szemben, akinek a „polgári” identitása egyidős lehet a Fidesz irányváltásával…

          • Miért kellene elszakadni a témától? Nem Magyar Péterről szól a cikk?
            De hamár elszakadunk bármitől is, akkor inkább szakadjanak már le rólunk azok az Orbánfóbiás kommentelők, akik úgy szeretnének teret nyerni a mi oldalunkon, hogy „én a kormányban csalódott ex fideszes vagyok”. Senkit nem tudnak nálunk ezzel áttéríteni a liberális elmebetegek közé, ha egy Fideszes csalódott, akkor sem megy át a nemzetközi LMBTQP-t támogató, a saját népeiket piculákért eladó magyar és nemzetközi gazemberek közé, kár a fáradságért.
            S ha még mindig nem szakadunk el, pont ez a nők révén pozíciókat kapó ficsúr mutatja, hogy jellemes ember nem fosik oda ahol tegnap még evett.

        • Galgóczy!
          A cikk MAGYAR PÉTERRŐL SZÓL.
          Nem tűnt fel?

        • Ungarn über alles !

          ha már „évek óta terítéken van”, akkor a söpredék szaktor miért csak egy ilyen szemetet képes bálványnak kiállítani ?
          (egyébként dicséretes ahogy szopjátok-nyaljátok, csak hát annak egy buzi-bárban lenne helye, nem az országos politikában)

    • A normális polgári értékrendű embereket az árulás, a gerinc-, az ízlés- és a műveltség hiánya zavarja. Mindezt MP pillanatok alatt bemutatta. Ettől kezdve mindegy, hogy mit mond, vége van.

    • Mesélj még, mesélj!

  5. m.p. -re tökéletesen illik a „macskajancsi” kifejezés … ennyi

  6. ” „szigorúbb büntetést a visszaeső bűnösöknek” miatt ma már eltörölnének még egy iráni nőt is. ”
    A következő posztban, lehet, hogy arról merengünk, hogy Magyar Péter első lett a szépségkirálynő választáson.
    A balliberális oldalon nincs lehetetlen. Magyar Progresszív-Agresszív Péter ugyanis az ex-asszonnyal szembeni komplexusaival áll háborúban és nem a Fidesszel.
    Fidesz- Magyar P. relációban a sas és légy aranyszabály érvényes.
    /
    Jut eszembe, vajon ki kezdte el terjeszteni, hogy Varga Judit leszbikus? Az ördögi Magyar Péterről bármi aljasságot el tudok képzelni. Ezt is.
    Mikor is tartja a szólás, hogy: „veri az ördög a feleségét”? Amikor a szakadó eső, mennydörgés közepette megjelenik a szivárvány?
    /
    Igenis! Magyar Péter teljes habitusán átsugárzik, hogy egy komplexusos, nárcisztikus, hisztériás akarnok, aki minden kudarcért, sikertelenségéért azt teszi felellőssé, akinek azt megelőzően a sikereit köszönhette.
    /
    Most bizonyítani akar, hogy őt önmagáért is lehet választani.
    Hát nem.
    Csodálom, hogy ennek a hitvány, képességtelen, tehetségtelen, gerinctelen szar alaknak Varga három gyereket ajándékozott. Sajnálom a srácokat, nekik a legnehezebb.

  7. Nem veszed észre, hogy a szjukba vettek, jól megrágnak,de rosszízű vagy és kiköpnek?

  8. Férfi lélek rejtéjei

    ENNYI KOMPLEXUSSAL szenvedő férfi van ??? Igen sajnos ,ezek voltak a Magyar P. szócséplésén .Kielégültek.
    A női lelket már milliószor analizálták ,de hol marad ezeknek a megcsalt ,elhajított ,semmivé vált kakasoknak a lelki elemzése.
    Ismerősöknél látom steril férfi ,elhagyott férj ,semmit érő ügyvéd ,etc..etc. mind Orbán fóbiás lett .
    Óriási frusztráció egy ilyen félre sikerültnek látni a másik kakasnak sikerült (nagy család ,karrier és JÓ KEDV )
    ENNYI GYŰLÖLKÖDŐVEL NEHÉZ LESZ A JÖVŐT ÉPÍTENI MERT ŐK HÁBORÚT AKARNAK ,más is szenvedjen .

  9. Kíváncsi elnnék arra, hogyha nem veszítette volna el a jól fizető állásait, akkor most mit csinálna? Simán maradna tovább abban borzalomban, amiről megvan a véleménye? Akkor aludna tovább, mint ügynök? Vagy hirtelen találták meg? Vagy az új csajszi fűzte be?
    Tényleg tornacipőben voltak az Ervinnel? :-))

  10. Egy nő még mindig mehet jól férjhez és láttunk már rá korábban is példát amikor a férfi ment jól feleséghez. Hehehe.

  11. Győző 2018-nak:
    100/!00 !!!
    NAGYON IGAZAD VAN!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük