Magunk se tudjuk, miért, de lécci szavazz ránk, mert Nyugaton ez a divat!


A gőzerővel dübörgő kampányfinisek mindig a kedvenc politikai időszakaim. Ilyenkor egyik párt se próbálkozik béna mellébeszéléssel, így van esélyünk felmérni, hogy melyik miben utazik.

Vasárnapig még van idő a higgadt, nyugodt, todományos igényességű felmérésünkre, mely végén megszületik a ténynek tekinthető álláspontunk, amelyet így lehetetlen lesz vitatni.

  • A (népi) Demokratikus (államrend), valamit a Koalíció szavak mindig édes varázsigék voltak a múlt internacionalista kommunistáinak. Bölcsen nem is változtattak ezen, és ugyanazt a nemzetköziséget szeretnék felépíteni, amit az általuk sosem látott nagypapájuk 1947-ben, meg főleg 1956 után.
  • A nemzeti, szocialista párt végre tisztességes bért szeretne a dolgozó árjanépfajnak, illetve most már inkább úgy általában minden dolgozónak, amelyet nyilván a tőlük delegált piaci szakértőkkel feltöltött Állami Tervhivatal állapítana meg.
  • Még a világ legbutább kisfiúja is büszkén állt ki a nagyközönség elé a világ legbutább barátaival együtt, hogy akár olyasmire is elköltség az EU-s pénzeket, amelyet az EU amúgy nem engedne.

Úgy érzem, ilyenkor minden olyan párt a helyén van, amelyre sosem szavaznék.

Mégis, van egy, egy párt, amely még ebből a rendkívül alacsony mezőnyből is képes alulról kilátszani.

A tornasor végén ugyanis valahol ott bukdácsol a valaha állítólag jobb sorsra érdemes LMP, amely klímavédelmi Barbarossa-tervével az MSZP féregnyúlványának tekinthető Benedekman alternatíváját próbálta felállítani elképesztően nemes, de Magyarországon legkevésbé sem piacképes programjával. Ebben amúgy minden van, ami nemcsak Magyarországon, de úgy általában se létezik. Bolygóvédelem (sokadszorra, de most is közöljük, a Föld valójában egy szép nagy lapos Tányér!), Jegesmedvék (ilyen faj jó eséllyel nem is létezik, lásd korábbi írásunkat), vízben élő emlősök műanyagoktól való megvédése (azok a Todomány koholmányai ellenére halacskák, méghozzá elég buta halacskák, ha folyton kiúsznak a szárazra, a pontyok sokkal okosabbak, mert azokat ki kell oda húzni zsinóron), az atomenergia (ami veletek ellentétben viszont tényleg pont zöld, kedves LMP), sőt, most már legújabban maguknak az atomoknak a totális száműzése Európából.

Hogy ez a jelenség mennyire nemzetközi, azt remekül megmutatja, hogy a Művelt Nyugaton már nem egyszerűen ilyen kedvesen idióta ökopártokat, hanem 16 éves, de 12-nek látszó kislányokat építenek fel rá, akik dühösen oktatják ki a szakterület professzorait meg ENSZ-vezetőit is.

Életkoruk és nemük miatt pedig senki nem mer visszaszólni nekik.

A Hollywoodban használt legrosszabb klisék közül a delfin meg a gyerek már megvan, a következő pillér biztos valami kedves kis kölyökkutya lesz, akit Putyin ügynökei megmérgeztek, esetleg Bolsonaro úgy vágta ki az esőerdő fáit, hogy az egyenesen ráesett szegény buksijára. Netán Orbán Tarlós segítségével készül 100 ezres stadiont építeni az ólja helyére.

Mielőtt nevetni kezdünk, abból induljunk ki, hogy Magyarországgal ellentétben – amelyet Normális Emberek laknak – nyugaton ez bizony divatos, és zabálják a rabszolgatartók és SS-tisztek leszármazottai. Ráadásul már annyira toleránsak, hogy az ellopott jövőt jelképező dühös kis gyerekember szívszorító figuráját azért még mindig nem valami napi 18 órát dolgoztatott bangladesi varrólány, vagy a fején egész nap vizet egyensúlyozó, aids-es malawi néger kiskölyök képében próbálják a világ elé tálalni.

Az legyen csak egy szép fehér kislány, akinek azért nem fogyaszthat majd olyan felelőtlenül a jövőben, mert mi itt és most elfogyasztjuk előle.

Megvenné ő kétévente az okostelefont, mint mi, de már csak háromévente tudja majd, ha itt és most nem teszünk valamit. Vajon milyen traumákban kell még felnőnie? Ezentúl már három hét lesz a nyár Svédországban? Lát majd a fán zöld barackon kívül néhány sárgát is? Egyáltalán lát barackfát? A szüleivel ellentétben ő már nem autózhat SAAB-bal? Megannyi súlyos trauma, amely azt igazolja, hogy mégis jobb lett volna még sejtcsomóként abortálni, hogy ne kelljen átesnie ezen a mérhetetlen szenvedésóceánon, amelyet az eldobált műanyaghulladék csak még keservesebbé tesz.

Mi mindenesetre drukkolunk Grétának, hogy dühével és haragjával zárassa be a teljes svéd ipart.

Az IKEA-n kívül szeretettel várjuk őket Magyarországon, amelyet akkor is a fent felsorolt pártok egyetlen lehetséges alternatívája fog virágzóvá és boldoggá tenni remek kormányzásával!

Ja, és ha felnőttél és megjött a 16 évesen láthatóan még máshol levő eszed, akkor esetleg téged is, ugyanis itt akkor se lesznek újsvédek, akik bántalmaznának téged, ha épp arra jársz.


  Kurtz ezredes

13 hozzászólás

  1. Azok a kedves emberek küzdhetnének a KLIMAX KATASZTRÓFA ellen is, végül is az egész világot sújtja.

    Hazánkban az ördögi KLIMAX már küldöttein át – Sz Bernadett, K Ágnes, BB Margit, V-D Andrea, B Anett, Sz Tímea lecsapott, megőrjítve nőtársainkat, bénult, zavarodottságba sodorva hímtagjaink T Berci, Sz Tibi, T Benci, J Peti, U Isti, J Benci .

    Úgy tűnik csak a Dobrev Klán védett, Demokratikus Klára, időben kikapcsolta V Ágnest, rendeltetésszerű működésben tartva és serkentve a Villa lakó, Gy Ferit .

  2. Jajj! Hát Puzsír is segít ellentartani KariGerinek, aki a parkolóórát tekeri.
    Puzsír mégis csak részt vesz az előnyálelválasztáson.
    És az összes szePlőhegyi meg Szemkilövőhegyi, meg az Ági, meg a Bingóné, meg a Berni, meg a Zákos, meg a Zottó, a tótotó
    A balográfusok meg fenik a klavijukat…

  3. Azt ugye mindenki tudja, hogy mit jelent a táblán lévő szöveg: ‘A klmikatasztrófa egyetlen politikai lehetőségünk!’
    hallottunk már ehhez hasonlót: tömegpusztító fegyverek vannnak eldugva, vegyi és kémiai – be kell vonulni…
    ha valaki katasztrófát kiált és arra építi fel tevékenységét, az a ‘cél szentesíti az eszközt’ alapon viselkedik és minden meg fog tenni céljai elérésére… így épülnek ki a diktatúrák. A legújabb diktatúra pedig a klímaváltozás égisze alatt lesz felépítve boldogítva minden földön élőt…

  4. Orbán mantradroidjairól – Gulyás, Német Sziszi, Kovács Zozó stb. – miért nem készülnek ilyen kis szösszenetek? Nincs vér a pucában az önkritikához?

  5. Az esőerdőkről épp a minap bizonyították be, hogy nem is nyeli el a széndioxidot, mert olyan gyorsan elkorhad a ” kidőlő” fa, hogy azonnal vissza is adja a természetnek amit elnyelt.
    A klímaváltozást is felfűzték a cokettőre, pedig a kormot eregető szénerőművek globálisan jó pár tűzhányóval voltak egyenértékűek, amik ugye globális lehűléseket szoktak okozni.
    A vízben úszó jég a fizika törvényei szerint a saját víz alatt lévő térfogatába olvad bele, csak a szárazföldek jege emelheti a tengerszintet.
    Az indiai óceán egyik szigetén amikor meg akarták mérni, hogy mennyit emelkedett a tengerszint arra jutottak,hogy nem emelkedett, hanem csökkent. Ekkor jött valaki és azt mondta, azért csökkent, mert melegebb lett és a meleg víz jobban párolog.
    Szóval a környezetvédelem is kiválóan alkalmas az emberek hülyítésére, boszorkányok kergetésére. Az embereknek meg valahogy igényük is van a borzongásra. De az igazi borzongáskeltés az infantilissé, paranoiddá, felgyorsulva hülyeségeket csináló emberé. Az emberé.

    • kádár zoltán

      Szívesen olvasnék a “klímaváltozás”-ról szóló, azt tényekkel cáfoló anyagokat. Nekem is gyanús a dolog már évek óta, azt hiszem, Michael Crichton-nak volt egy e témában írt könyve, az indított el a kételkedés és a gondolkodás útján.
      Azt hiszem, már a nyolcvanas évek óta terrorizálnak minket ezzel a témával, azt hiszem, már rég el kellett volna pusztulnia a világnak, többször is ki kellett volna halnia az emlősállatoknak, ha minden úgy ment volna, mint ahogy a nagyon komoly, nagyon szavahihető és nagyon szomorú “tudósok” állították.
      Kezdetben vala az “ózonlyuk”, nem tudom, mi van vele, tágul-e avagy csak úgy megszűnt, de mostanában semmit nem hallani róla.
      Mindenesetre nagyon hálás téma a “klímaváltozás” egész vallást fel lehet sorakoztatni mögé. Na és persze igen kiterjedt business a rengeteg kongresszussal, bizottságokkal, felszólalókkal, törvénytervezetekkel, betiltásokkal/kötelezővé tételekkel, stb. Milliárdokat lehet eltapsolni, holott egyetlen kút kialakítása alig néhány ezer dollárba kerülne a szárazságtól sújtott területeken. Csodálatos hülyeség, hozzá képest az ufók és a gyíkemberek is hihetőbbek.

  6. Molnár József

    A környezetvédelem valójában fontos kérdés.
    Csak ezek a rátelepült politikusok ne lennének. Ezer meg ezer ellentmondást látok.
    Az egyik ilyen, hogy az elektronikai eszközökben nem használnak olyan forrasztóónt amelyikben ólom van. Rendben, de amit helyette használnak az meg megrepedezik 3-5 év után. Vegyél másikat.
    Bezzeg vadászni lehet ólomsöréttel.

  7. Szerintem dinnye-szindroma all fenn: kivul zold, belul veres. Vagyis; Soros falkaja tuntizik esmeg!

  8. A tudomány mai állása szerint klímaváltozás van, ez egyértelmű. Az IPCC 2000+ (részben) tudósa szerint ezt a szén-dioxid légköri koncentrációjának növekedése okozza.
    Más, eddig meg nem cáfolt kutatások szerint legalább két tényezőt figyelembe kellene még venni:
    1. A föld légkörének infravörös elnyelő képessége (üvegház hatás) állandó, szén-dioxid kibocsátástól független.
    (http://klimaszkeptikusok.hu/wp-content/uploads/2018/06/Miskolczi-2018-Energetika-1.pdf)
    2. A Nap mágneses aktivitása és a Földet érő kozmikus sugárzás hatással van a felhő képződésre. Kevesebb kozmikus sugárzás kevesebb felhőt, azaz több beeső napsugárzást okoz.
    (https://www.youtube.com/watch?v=ANMTPF1blpQ)

    Mivel előfordulhat, hogy nem a szén-dioxid (az egyetlen) felelős az éghajlatváltozásért, elsősorban az alkalmazkodással kellene törődni. Ettől függetlenül törekedni kell az energiatakarékosságra és a környezet védelmére, hogy a következő generációknak legyenek erőforrásaik.

    A politikai “klímakatasztrófikusok” azt képzelik, hogy ha valamit többen állítanak, mint az ellenkezőjét, akkor az igaz. Azonban a tudomány nem ilyen. Akár 1 embernek is lehet igaza 1 millióval szemben.

  9. A tudomány mai állása szerint klímaváltozás van, ez egyértelmű. Az IPCC 2000+ (részben) tudósa szerint ezt a szén-dioxid légköri koncentrációjának növekedése okozza.
    Más, eddig meg nem cáfolt kutatások szerint legalább két tényezőt figyelembe kellene még venni:
    1. A föld légkörének infravörös elnyelő képessége (üvegház hatás) állandó, szén-dioxid kibocsátástól független.
    (http://klimaszkeptikusok.hu/wp-content/uploads/2018/06/Miskolczi-2018-Energetika-1.pdf)
    2. A Nap mágneses aktivitása és a Földet érő kozmikus sugárzás hatással van a felhő képződésre. Kevesebb kozmikus sugárzás kevesebb felhőt, azaz több beeső napsugárzást okoz.
    (https://www.youtube.com/watch?v=ANMTPF1blpQ)

    Mivel előfordulhat, hogy nem a szén-dioxid (az egyetlen) felelős az éghajlatváltozásért, elsősorban az alkalmazkodással kellene törődni. Ettől függetlenül törekedni kell az energiatakarékosságra és a környezet védelmére, hogy a következő generációknak legyenek erőforrásaik.

    A politikai “klímakatasztrófikusok” azt képzelik, hogy ha valamit többen állítanak, mint az ellenkezőjét, akkor az igaz. Azonban a tudomány nem ilyen. Akár 1 embernek is lehet igaza 1 millióval szemben.

  10. Micsoda moderálás van itt… Mi a csoda baj van egy éghajlatváltozással kapcsolatos kommenttel?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük