Lóvé is Lóvé


A független-objektív todományos ténymédia tudósítása az idei Pride-ról, szigorúan politikamentesen és elfogulatlanul.

Félnünk kell ebben az országban, méghozzá a Fidesz miatt! – jelentette ki sommásan a tömegben vonuló ismert dragqueen. Berlinben integetnek nekem, volt, aki odajött és még a tűsarkamat is megnyalta. Itt csak csúnyán néznek, beszólogatnak, megkergetnek, ha a párom kezét fogom az utcán, vagy a hajába túrok, vagy nyelvezünk. – fogalmazott, miközben bajuszt rajzolt magának szarból, mintegy utalásképpen. Kérdő tekintetünket látva megerősítette, hogy igen, szerinte azonnal ki kellene vezetni a parlamentből Kövér Lászlót, és mindenki előtt belelőni a Dunába, hogy a sok intoleráns tapló csak felfogja végre, hogy kuss van!

A kormány uszít a melegek ellen, ezért vagyok itt – ezt már Bözsi, a kedves transzfiú meséli nekünk. Engem többször megvertek, leköptek és megaláztak, mikor zsepit kértem a népligeti focis kocsma pultosától, hogy kitöröljem magam. Én ebből élek, elvárom, hogy tiszteljenek! – teszi hozzá mérgesen. Amikor ’73-ban felköltöztem Pestre, akkor sokkal befogadóbban voltak az emberek – kezd el ömleni a panasz Bözsiből. Voltak melegbárok, lehetett találkozni idősebb, gondoskodó férfiakkal a közparkokban esténként, most meg mindenhonnan a sorosozás ömlik, a babakötvényes gyerekeket toló fideszes anyukák miatt meg már több helyről kitiltottak. Múltkor odamentem egy idős férfihoz azzal, hogy tőlem mindent megkaphat, de azt válaszolta bunkó módon, hogy csak a galambokat eteti, hagyjam békén. Ide süllyedt ez az ország Orbán alatt! – tesz pontot mondandója végére és kitáncol a kameránkból.

Ez a legnagyobb ellenzéki megmozdulás, amióta itt élek! – lelkesedik angolul az ismert kanadai CEU-is professzor, miközben feleségével babakocsit tolnak a tömegben. Nálunk teljesen természetes, hogy már egészen kis gyerekeknek is megmutatjuk, hogy mennyire csodálatos a sokszínűség és az elfogadás. Ennél már csak a sokszínűség elfogadása a csodálatosabb. Mikor fogadja már el végre ezt ez a más színnel sokszínű buta magyar nép? – fejezte ki felháborodását a népszerű tudós. Ugyanúgy szeretném a gyermekemet, ha felnőttként úgy döntene meggyőződésből, hogy az LMBTQ-közösséghez akar tartozni a veleszületett, nem a döntésen és a meggyőzésen múló vágyait követve. Majd hozatunk német hajós barátainkkal unokákat az olaszokon keresztül! – somolyog, miközben egymás kezét szorongatjuk búcsúzásképpen. 

A Pride felvonulói megüzenték a kormánynak, hogy nem hajlandók félni.

(Legfrissebb todományos tanulmányaink: A legelismertebb UCLA-s kopasz és erősen elhízott társadalomtudósnők kimutatták, hogy a melegházasság bevezetése megdobja a gazdaságot és felpörgeti a születésszámot. Megkérdőjelezhetetlen todományos tények, kreatívan összedobott statisztikák az Index külföldi partnereinek boszorkánykonyhájából. Kattintson a todományos aloldalunkra is, ahol 45 ország 98 tudósa magyarázza el, miért lesz több víz attól Szudánban, ha mi oxigénpusztító autók helyett vazelint gyártunk.)

Civilként vagyunk itt. Az egész rendezvény tök politikamentes! – jelentette ki határozott hangon az MSZP budapesti elnöke, a Párbeszéd társelnöki rendszere egyik felének helyeslése közepette, aki egyúttal az MSZP egykori miniszterelnök- és jelenlegi főpolgármester-jelöltje is. A momentumos lány csak Brüsszelből tudott szivárvány szelfit lőni, ahol már sokkal jobb ez a rendezvény, mint itt, a szar kis balkáni mucsán. Hol van Tarlós István és Orbán Viktor? – fordult hozzánk Bangóné Borbély Ildikó, aki sérelmezte, hogy míg nyugaton minden miniszter és polgármester az első sorban menetel, addig nálunk egy kormánypárti politikust se látott eddig a Pride-on. Patkányok! – zárta mondandóan, miután elmondtuk neki, hogy a kormánypárti politikusokat nem érdekli a meleg méltóság. Már készül is a következő jelentés – nevetett a háttérből Gréczy Zsolt. Négy demokrata EP képviselővel Európában el fogjuk érni, hogy elítéljék a fasiszta, LMBTQ-ellenes Orbánt és Tarlóst, és akkor majd elzárják a pénzcsapokat! – ígérte meg nekünk, hogy az ország érdekében fognak eljárni a továbbiakban is.

Csak egyenlő jogokat követelünk. Ez nem a provokációról szól. – mondja az ismert vágy-izraelita celebszakács. Ondolált haját nyaldossa a lágy, meleg szellő, miközben arról beszél, hogy felháborító, hogy most is csak nő lehetne itthon a törvényes házastársa, akárcsak a többi hetero férfinak. Férfi pedig nem, akárcsak a többi hetero fehér férfinak. Így tehát semmiképpen nem valósul meg semmiféle jogegyenlőség, értsük már meg végre, magyarok! – zárta elkeseredetten, és sírva összeölelkezett a vágy-izraelita pasikájával, akinek azért kellett menekülniük Tel-Avivból, mert Orbán onnan is elüldözte őket fasiszta barátai segítségével. 

A dühös felvonulók szerint félhet a kormány!

Egy ilyen kedélyes, boldog és fennkölt ünnepségen mi is egyre nehezebben tartjuk magunkat a szakma szabályaihoz, a távolságtartó megfigyelő szerepéhez. A második órában fel is adjuk, már nem újságíróként, hanem egyszerű, támogató állampolgárként folytatjuk, véleményt is alkotunk. Novák Katalin, Bayer Zsolt, Ákos. Csak néhány ismert közéleti arc, akit a tolerancia ünnepén kötelező volna azonnal megölni, de legalább virtuálisan megkövezni, mert nem ért egyet a toleránsokkal. Mindennél abszurdabb is lenne tolerálni az intoleranciát. Legalább külföldről tiltsák már ki őket végre a véleményükért, vagy túlságosan heteronormatív szexuális preferenciájukért. 

Kurva anyját minden fideszes politikusnak, aki nem jött ki! Főleg Kövérnek persze! – fejti ki nekünk a népszerű költőnő, aki ezúttal, a nagy melegre tekintettel, nem madárfészekkel a fején jelent meg. Joggal dühösek a politikamentes melegpártoló művészek, még úgy is, hogy a rendezvény politikamentes. Ez persze nem jelenti azt, hogy a nem megfelelő politikai erőket ne gyűlölhetnék most itt teljes joggal, hiszen azok nem csinálják azt, amit a felvonulók mögötti politikai erők teljesen politikamentesen követelnek. 

Angliába tántorog az ismert nyugdíjas, anglicista melegnyelvész. Szívem doktora után megyek, aki az 0rbánfóbiát sajnos nem tudta bennem meggyógyítani –  hallgatjuk könnyeinket nyelve az ismert tudóselmét, aki a legkúlabb és legkirályabb arc a világon, de a bunkó magyar közt mindenképpen. Lécci, imádjátok ti is!

Nem a pénzért vagyunk itt, hanem, mert hiszünk ebben! – interjúvolta meg önmagát tudósítónk a menetben. Rosszindulatú feltételezés, hogy ezért meg a teljes portál aznapi összeszivárványozásáért támogattak volna bennünket a Pride támogatói, ezt visszautasítom!.

A melegség nem választás kérdése!

Google, Prezi, British Petrol, és még megannyi modern, befogadó cég, akik kivezényelték hétvégén a 100 fokos aszfaltot taposni a heteroszexuális, családos, ilyen időben inkább a vízpartra vágyó dolgozóit, hogy ünnepeljék a toleranciát és a szabad választás jogát. Itt a helyünk, a cégünk kiáll a jogokért! A mindenféle jogokért. Fontos, hogy mindenkinek legyenek mindenféle jogai! – fejti ki nekünk elkötelezettsége okát kissé bizonytalanul a szivárványos céges polóban vonuló IKEA-s pénztárosnő, aki megkér minket, hogy mindenképpen tegyük bele az összefoglalónkba, szeretne végre fizetésemelést kapni. Tavaly megkérdezték, szeretnék-e részt venni az önkéntes meleg munkacsoportban, de akkor nemet mondtam, mert a gyerekemért kellett mennem délutánonként. A fegyelmi és a fizetéslevonás óta sokkal elfogadóbb vagyok! – nyugtatott meg minket az ügyben, hogy hazudik a lakájmédia, főleg a ProstiSrácok, dehogyis kényszerből vannak itt, ők őszintén ünneplik a másságot.

Mindenkit szívesen látunk, kivéve a nácikat! – összegzi tapasztalatait a Pride-szervező Mária, akit tavaly még Imreként vezetett végig a rendezvényen. Be akartak jönni a Hírtévétől meg az Origótól, de szerencsére felkészültek voltunk, messziről, arcról kiszúrtuk őket. Vannak listáink az ellenségeinkről, ismerjük őket! – avat be minket a szervezés rejtelmeibe. Ez a mi napunk! – teszi hozzá, – akinek nem tetszik, hogy ilyenek vagyunk, az dögöljön meg!

***

Mi sem a pénzért vagyunk itt! Támogasd te is az Indexet, hogy jövőre is kijöhessünk a Pride-ra! Nincs másik!

 

(Kurz&Piréz)


  Piréz Róbert

"A bloggolás a háború folytatása más eszközökkel" Robert von Pirezewitz

6 hozzászólás

  1. lábkezelő

    Piréz, ne kamuzz! Te is ott vonultál a szivárványos zászlók alatt a szeretőddel egy hatalmas rózsaszín dildónyalókával a kezedben… 😀

  2. Különösen megérintett a jogegyenlőség hiányáról szóló rész. 🙂

    Egyébként pedig a felvonulók túl fehérek voltak…

  3. Tévedsz Bözsi, mi uszítjuk a Kormányt, de sajnos nem akar uszulni. Pedig már épp ideje lenne!

  4. Ez a prájd minden évben előjön egy-két napra és az élet megy tovább. Remélem azt nem érem meg hogy homó fiucskák csókolóznak a radiátorok mellett a szünetekben…

  5. Szánalmasak ezek a gendertranszcendes genderátorok, a helyükben elbújnék, össze-vissza hazudoznak, hogy őket megverik, meg kiközösítik, a megnyilatkozások is azt bizonyítják, hogy ők azok akik saját magukat gyűlölik, ennek fényében másokat is gyűlölnek, ők nem képesek másokat sem elfogadni, ezek a véglények azt hiszik, hogy mindenki más felett állnak…Ömlik belőlük a mocsok és az alpáriság…Ki a fuck beszél , vagy nyilatkozik így?Sját magukra hoznak szégyent….Ha egy másik kormány lenne akkor azok lennének az ő álltaluk képzelt rasszisták..Nagyon kinyilt a buzik pofája..Az egyik meg aki azt nyilatkozta, hogy egy foci kocsmában kért egy zsebkendőt a pultostól, h kitörölje, mert neki ez a munkája…Nyilván egy transzcendes prostituált volt, hát beteg az aki ezt hírdeti egy buzzanc felvonuláson, és még felvolt háborodva, hogy egy parkban amikor egy öreg bácsit környékezett meg aki galambokat etett visszautasította (nem tudott pénzt össze prosutlni), ez is Orbán hibája…Milyen álomvilágban élnek ezek??
    Sok a transzcendes genderminátor admirális úgy látszik…

  6. “A melegség nem választás kérdése!” mert az agydefektes nem választ, hanem magát mutogatja, mivel deviáns viselkedésre ösztönzik őt a liberális társai. Tolerálják csak egymást, mert a többség elítéli őket a defektes agymenésükkel együtt. Sajnos, az igazságszolgáltatás még mindig jogokat emleget, ahelyett, hogy a megbotránkoztató devianciát elítélné. Kit képviselnek, akik adófizetőként fizetik őket, vagy a bohócokat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük