Liberálisok életvezetési praktikái


A liberálisok közismerten nagymesterei a nyilvánvaló dolgok relativizálásának. Ennél jobban már talán csak a felelősséghárításhoz értenek. Sőt, jobban belegondolva, gyakorlatilag semmi máshoz nem értenek, mint ehhez a kettőhöz és az ennek a kettőnek elegyéből képzett hazudozáshoz.

Nem meglepő hát, ha beteg tanaik segítségével igazi kis szörnyetegek generációt növesztik, újra és újra szörnyebbre. Az ő beteg liberális világukban az inkompetencia erény, a lustaság szorgalom, a perverzió szépség és a harácsolás jogos igény. Sőt, vágy. 

Káros tevékenységük rögtön a gyereknevelés legelső fázisában megnyilvánul.

Mivel ők maguk szerencsére ritkán szaporodnak, ezért formabontóan polgárpukkasztó gondolataik révén igyekeznek mások gyermekeiben kárt tenni. Ki nem mondott ideális világképükben bizonyára minden gyerek művészeti pályára igyekezne, de persze a szobrászat helyett inkább a nehezen tetten érhető színházi kurátorkodást preferálnák. Szar szobrot tapasztani nyilván nehezebb, mint reggeltől estig drogokkal terhelve szar darabokat a színpadra vinni, amelyekre eleve azért jön be az ezeket igénylő közönség, mert direkt szarnak is készülnek. 

Lényeg az, hogy az ilyen művészembereket csakis megfelelő gyerekneveléssel tudnak előállítani.

  • Nagyon fontos, hogy a gyerek soha semmit ne sportoljon!
  • Ne vegyüljön a többi, normális gyerekkel, főleg ne mondjuk dühöngős foci közben.
  • Ha az életben bármi csalódás éri, nehézség, probléma, gond jön szembe, akkor soha semmiért ne ő legyen a felelős!
  • Ha szemtelen a felnőttekkel, akkor az bizonyára a felnőttek hibája, hiszen nem tisztelik eléggé.
  • Ha bukdácsol az iskolában, akkor túlságosan zseniális a tananyaghoz, esetleg olyan dolgokra fogékony, amelyeket nem díjaz a túlságosan merev és poroszos magyar oktatási rendszer, hiszen a szorzótáblát felesleges már fejből tudni az okostelefonok világában, de hogy nem színeznek a kisdiákok 18 éves korukig kifestőket, az bizonyára derékba töri művészi álmaikat.

Természetesen azért ne legyünk igazságtalanok, mert ez a fajta oktató-nevelő munka ilyen életkor táján már remek eredményeket tud felmutatni. Mindent nekem ide azonnal! Ha nem kapok meg hisztizek és csapkodok!

Az egész világ elárult engemet, mert ez nekem JÁR! ÉN, ÉN, és ÉN!!! Ez számít csak!

A liberális életfelfogás szerint ez a csodálatos kis Bolygó azért állt össze a kozmikus porból, hogy évmilliárdokkal később létrejöjjön rajta az az egyedülálló sejthalmaz, amit Szerénységem képez! Bárki, aki ezt meg meri kérdőjelezni, az tulajdonképpen a létemben támad engemet, ezért joggal tiprom el, vagy kerül facebookfeljelentésem révén a virtuális tömlöcbe.

Senki ne merje ezentúl azt mondani, hogy nem ÉN a legmagasabb rendű szerveződés ebben a szerencsétlen univerzumban!

Ha esetleg mégsem így van, és negyvenes éveimben is kénytelen vagyok a macskám társaságában vegetálni a szabadbölcsészkedésért kapott szerény jövedelemből, akkor se ÉN vagy a tehetségtelenségemből következő pályaválasztásom, esetleg a lustaságom volt a hibás, hanem a minden más!

  • A patriarchátus hamis nőideálja felel azért, hogy sosem kellettem a férfiaknak. A fasiszta szépségkép azért, hogy harangalakú testem nem számít szépnek.
  • És a kapitalizmus igazságtalansága, hogy a kamu szociológiai tanulmányaimért nem jár olyan jövedelem, mint amit a nálam reáltudományokban sokkal jártasabb hajtóműszerelő-szakmunkás férfiak keresnek. Munkával.

Ezek mind a valódi okai annak, hogy egy olyan csodálatos kis létforma, mint amilyen ÉN is vagyok, kénytelen 100 fős tüntetéseken kiharcolni mindazt, amit választásokon sose sikerülne.

Ja, de a tüntetéseken se sikerül. 🙁 Biztos 0rbán miatt!

Na, és ezek után mit gondoltok? Melyik az a pillanat, amikor ezek a mindig mindenben másokat hibáztató, soha semmilyen saját felelősségüket fel nem vállaló mocsok kis kútmérgezők nagyhirtelen 180 fokot fordulnak, és tömegével kezdik el gágogni, hogy csakis magunkba nézhetünk, meg ne hibáztassunk senkit és semmilyen más külső körülményt?
Úgy van! Amikor egy szar latin kommunista ország bírója megad egy szar lesgólt egy szar kisantant köcsögnek ellenünk. Érdekes, ugye?

Menjenek ezek is nyugodtan a Népszabadság után. Nem történne tragédia…


  Kurtz ezredes

20 hozzászólás

  1. Az “ÖNZŐ ÉN” oltárra emelése először a közönyt teremti meg, majd a perverziót. A (közvetett) közönyös viselkedésen rég túl vagyunk, a (közvetlen) perverz viselkedés kopogtat, dörömböl, feszeget most. Az egyikben azért pusztul minden mert magára hagyják, a másikban pedig azért mert széles spektrumú direkt módokon rombolják.

  2. Molnár József

    Lehet, hogy azért szálka a stadionépítés is mert közösséget teremt. A csapat meg a szurkolói.
    Ez pedig nem fér össze az én én elvekkel ahol arról szól minden, hogy nem számít senki csak ÉN.

    • S a stadion építés biztosan még azon okból is zavarja ezeket a gyíklelkű és gyíkvállú TBC reklámokat, kedves Molnár József, mert arra emlékezteti őket, hogy esetleg sportolni lehet benne. Pfúj! Sportolni? Ki látott ilyet?

    • A stadionépítés lehetőséget teremt EB,VB rendezésére, Ausztria nélkül.
      Még a végén az idegenforgalom, szállodaipar, vendéglátás hálás lesz a rekord bevételért, még ha adózni is kell utána.

  3. Az US-ban már 20-30 éve elidult a jelszó: JOLO.

    Rengeteg is a csalódott, képesség és képzés hiányos liberális “demokratájuk”, jönnek is ide, évtizedek óta szerencsét próbálni a gépszerelőtől a szélhámos “speaker and mover”- ekig.

    “speaker and mover”= hangoskodó és indítványozó (mindenbe belebeszélő, magát előtérbe helyező, nagyhangú, értékelőállításra képtelen személy

    • JOLO=YOLO = You only Live Once = Csak egyszer élsz.= Tégy meg mindent saját magadért, az életed élvezetéért.

      • El vagyok hízva, mihez kezdjek?
        Konzervatív válasz: Fogyjál le, bazzeg!
        Liberális válasz: Fogadd el magad!
        By KL lovasíjász

  4. liberálbolsisorosista

    Ez oszt igen. Véresszájú liberálisként jókat röhögtem, mert egyáltalán nem ismertem magamra, sem akármelyik libsi társamra. De jól van, ha ti így láttok. Mi is látunk ám titeket 🙂

  5. Tetszik a cikk, mert tényleg érdemes foglalkozni ezzel a jelenséggel, hogy kiből lesz az álliberális?
    Egyértelműen abból, akinek életében nem kellett megküzdenie semmiért. Már a dackorszaka első földre vetődése is bejött, anyuka mindjárt megadta neki, amiért hisztizett, mert nem ért rá kivárni a makacskodását ezeknek a kis potenciális szociopatáknak.
    Régóta figyelem, hogy a jólét elkényelmesíti a szülőt, mert megteheti, hogy azonnal teljesíti a csemete követelését, és ha az iskolában folytatódik azzal, ha a már maga is elkényeztett kihaőnem szülő nem a tanár partnere, hanem azt vonja le, hogy őt sértették meg, ha rászóltak a gyerekére.
    Aztán folytatódik azzal, ha mindenféle fölösleges “egyetemi” karok alakulnak, ahova elég csak be-be nézegetni, s máris megvan a diploma. Na, max a szülő fizet érte tandíjat, oszt diplomás lesz 10 év alatt a gyereke, amivel persze kitörölheti a fenekét, miután az iparban harsány kacajjal fogadják a munkajelentkezésnél.
    Sztem nagyon sok haszontalan képzés van nálunk is, ahol bizony elég ha van aki kitejel a tandíjat, és ott máris kinevelik a nebáncsvirág libsiket. Akik azután egész életükben meg lesznek sértve, hogy nem kellenek, és csak a társadalom lerombolásában élik ki frusztrációjukat, közben nem értik miért nem szeretik őket? S végül egy érdekből széptevő muszlim “meleg barna szempártól” vagy egymástól várják a simogatást, s így válnak világgyűlölő, álklímaharcos amazonként Európát elpusztítani akaró megkeseredett batikbanyává.

    • Való igaz, az elkényeztetett önző, alkalmatlan, haszontalan izék, a bennük kialakuló sértettség az elutasító társadalom elleni szociópatikus gyűlöletté alakul, a gyűlölködök csoportba verődése után, föként ha kapnak egy pszihopata vezetőt romboló erővé válnak.

      Mit gondol Naprózsa, karigeri lehetséges nárcisztikus szociopata?

      • Persze, kedves Namond. A politikusok többsége a mai világban mind szociopata vagy pszichopata. A kettő azonos tüneteket mutat, de míg a szociopata köznapian kifejezve egy gátlástalan önző ember, de azért képes emberi érzésekre, még van lelkiismerete is, ha bűnözik, akkor nem a másoknak való károkozás csak a maga haszna érdekében teszi.

        A pszichopata dettó, nárcisztikus, végtelenül önző, de ennek viszont nincs emberi értelemben vett lelkiismerete, együttérző képessége.
        A pszichopata szó szerint élvezi a másoknak okozott szenvedést, félelmet, s öncélúan csak a pusztítás érdekében is képes másoknak ártani. Ilyen a Gyurcsány páros, Soros, Timmermans, Junckers, Sargentini, sztem a momentumosok közül is sokan, meg persze az egész NGO-s bagázs, meg a kannibalizmust, pedofíliát javasolgatók is mind.
        Az a veszélyes, hogy a pszichopata akár egy életen át el tudja játszani a nagyközönségnek, hogy jó ember, s csak a közeli hozzátartozók meg alkalmazottak ismerik valójában, aztán sokan rácsodálkoznak a szadista sorozatgyilkos szomszédra, hogy “dehát milyen kedves, derék, segítőkész ember volt, nem is gondoltuk volna!”

  6. Azért, nem is annyira a periférián, de ez is idekívánkozik. A Molnár-unokák nem a jobboldaliságukról híresek, de némi konzervativizmus csak beléjük szorult. Lehet, hogy van némi remény?
    Nem hagyják, hogy öntörvényű kretének összevissza gányolják a nagypapa művét.
    Megjegyzem, sajnos a Bartók hagyaték már szabad préda, lejárt a halála utáni 70 év. Elég baj az nekünk,
    mert a liberálisok már évtizedek óta életművet és életrajzot hamisítanak. Ugyanis Bartók nem volt “világpolgár”. Magyarnak, kereszténynek, hazafinak vallotta magát, és haza készült. Ideje lenne már ezeket a tényeket a helyükre tenni.
    “Az örökösök ellenkezése miatt az utolsó pillanatban mondták le a rendező által színpadra állított Molnár Ferenc-darabot Nyíregyházán. Mohácsi azt mondja, ilyen még sosem fordult elő vele.

    Néhány órával a bemutató előtt mondta le a Delila című Molnár Ferenc-darabot a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház, miután a szerző örökösei a rendezés formabontó, az eredeti anyagot szabadon értelmező megközelítése miatt letiltották azt.

  7. A régi komcsi alaptétel szerint “nem a zsemle kicsi, hanem a pofátok nagy”. Van benne némi igazság, mert a “ki a hibás” kérdésre két választ lehet adni: 1. Én. (belső ok) 2. A külvilág. (külső ok)
    A fene nagy liberalizmusban csak a kettes lehetőség lehetséges. Ma ott tartunk, hogy arról beszélgetnek az emberek miért van reggel hideg és délelőtt meleg. Nem bennük van a hiba, hogy nem tudnak alkalmazkodni, hanem az időjárásban.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük