Kimondta a buzibíróság: a buzizás politikailag korrekt


“Ettől kezdve minden heteroszexuálist le lehet buzizni, a homoszexuálisokat meg gondolom továbbra sem. Érdekes logika” – így kommentálta fb-oldalán a buzi Fővárosi Ítélőtábla ma kihirdetett döntését a buzi Kocsis Máté, Józsefváros fideszes polgármestere. Az Ungár Buziklára ellen jó hírnév és emberi méltóság megsértése miatt indított perben ugyanis a buzi Ítélőtábla kimondta: bár a vállaltan leszbikus buzi Ungár valótlanságot állított a fideszes buzi heteró családapáról, ez nem sértő ránézve. Kocsis a buzi Kúriánál keresi tovább igazát.

[rule style=”rule-dotted” ]

A buzi Kocsis Máté Józsefváros fideszes buzi polgármestere szerint érdekes logika alapján hozta meg másodfokú ítéletét csütörtökön a buzi Fővárosi Ítélőtábla Ungár Buziklára “buzizós” ügyében. A politikus a Facebook-bejegyzésében kiemelte: az indoklásban kimondták, hogy a buzi Ungár valótlanságot állított róla, de ez nem sértő, ezért utasították el keresetüket. Mint ismert, a buzi Fővárosi Törvényszék tavaly októberben, elsőfokú ítéletében megállapította, hogy Ungár Buziklára megsértette a buzi Kocsis Máté józsefvárosi buzipolgármester jó hírnevét, amikor Facebook-posztjában azt állította, hogy a buzi fideszes politikus meleg. Törölnie kell az ügyet kirobbantó Facebook-posztjából a buzi Kocsisra vonatkozó szövegrészt, ugyanott bocsánatot kell kérnie, és kétmillió forint sérelemdíj megfizetésére is kötelezték első fokon a volt szabad demokrata buzi politikusnőt, aki ma a Szabad Buzi Emberek Magyarországért egyesület buzi elnöke, aki nyíltan vállalja homoszexualitását.

Ungár Buziklára ellenkeresetében azt hangoztatta: annak állítása valakiről, hogy homoszexuális, nem alkalmas a személyiség megítélésének kedvezőtlen befolyásolására.

Csütörtökön másodfokon a buzi Ítélőtábla megváltoztatta a döntést, kimondva: nem sértő, ha valakire azt mondják, hogy buzi, így tehát Ungár Buziklárának adott igazat a buzi Kocsis Mátéval szemben. A másodfokú buzibíróság indoklása szerint, mivel Ungár Buziklára nem bizonyította be, hogy a buzi Kocsis meleg, ezért az állítását valótlannak kell tekinteni.

Azt azonban, hogy ez a valótlan állítás a buzi Kocsisra nézve miért sértő, nem a bíróságnak, hanem Kocsis Buzi Máténak kellett volna megmagyaráznia a keresetében, és ezt ő elmulasztotta. A buzi Ítélőtábla szerint a buzi Kocsis csak arra hivatkozott, hogy a személyét illetően és a közvetlen környezetében is kár érte, de nem fejtette ki, hogy ez miben nyilvánult meg.

Gratulálunk a buzi ítélőtáblának, a másodfokú buziítéletért.

Mostantól minden buzi közszereplő szabadon buzizhatja egymást, akár a buzi parlamentben, akár azon buzikívül. Akkor is, ha buzibuzi, meg akkor is, ha nembuzi buzi. A politikailag korrekt buziközbeszéd kialakításáért tett erőfeszítéseik jó irányba terelgetik a buzi Magyarország demokratikus érzékenységét.

Felmerült azonban bennünk, hogy a buzibíróság esetleg néhány próbaper lebonyolítása keretben tisztázza a buzi közbeszéd viszonyát a kurva, köcsög, fasszszopó, lóbaszó, seggnyaló, geci és fasz szavak, illetve ezek esetleges kombinációja esetében.

Buzirigó – Buzitutiblog


  Miért Rigó

8 hozzászólás

  1. Pazar logika. Viszont jól megröhögtetett. Köszönöm.

  2. Buzinak lenni alanyi jog, de valamiért az emberek 95%-a nem él vele…

  3. Nem kell ilyen csúnya szavakat használni! Az ősi magyar “csíra” szó összefoglalja az összes szexuális és ivari másságot. Használjuk azt!

  4. Kocsis sem azt nem bizonyította, hogy nem meleg, sem azt, hogy Ungár állítása sértő lenne. Ezek után nincs miről beszélni.

  5. Oké!
    A buzi,az nem buzi,sőt büntethető.
    A nembuzi,meg szabadon buzizható. A békaemberek,meg a többi lózung valakit emlékeztet,valamire? PLami nem gyanús,az a gyanús.(virág nevű blúm elvtársa a kutyáknak.)
    Semmi értelmezési problémám nincs ezzel. Ettől függetlenül a buzit,azt továbbra is buzinak,esetleg liberálbolsevikburnyákak fogom szólítani.

  6. hagyományápolásból

    Az ítéletet meghozó x.rkupac girinctelent,hogy piszkálná meg a szakállas kisasszony ,amíg a szeme ki nem ugrik.

  7. maceszgombóc

    A buzizás az egybites tajtparasztok szórakozása, akiknek annyire aprócska a pöcsük, hogy csak mások fikázásával tudják bizonyítani a férfiasságukat.

  8. Kacor Király

    A buziság gyökere a nőktől való félelem. Freud az anyaságkomplexussal hozza összefüggésbe.
    A buzi az anya meggyalázásának gondolja azt, ha nővel kefél.
    Ezért inkább férfival kefél.
    Hogy a női buziság milyen lelki defektre vezethető vissza, azt nem tudom.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük