Kedves, Magyarországon hirdető nemzetközi multicégem!


Pár hónapja már beszéltünk, de úgy látszik, nem tudtad – vagy amire én leginkább gyanakszom – nem akartad megérteni mondandómat. Hadd tegyek hát ismét egy kósza kísérletet a jobb belátásra bírásodra, hiszen voltaképpen abból élsz, hogy eladod az amúgy nem különösebben létszükséglet termékeidet nekünk, tehát végtére is a te érdeked, hogy ne húzd ki nálunk újra meg újra a gyufát.

Mint azt már említettem, próbáld meg végre elfogadni, hogy ez már nem a ‘90-es, pláne nem a 2000-es évek, amikor még tiéd volt minden és nyeregben voltál. Bűvészként álltál a színpad közepén és húztad elő a cilinderedből a nyugaton állítólag még nagyon menőnek számító, valójában már rég nem az szarjaidat, mi pedig kocsányon lógó szemekkel vettük meg tőled az összes ilyen túlárazott felesleges biszbaszt.

Elhiszem, hogy számodra ez nagyon szép időszak volt, csak az a helyzet, hogy hát…, bizony elkúrtad.

Jó, tudom, nem te, hanem az általad kitartott és az érdekeidet a magyar nép érdekei ellenében mindig mindenben kiszolgáló politikai kaszt. Na, de ők nem kicsit, nagyon! Nem mondom, hogy Európában ilyen böszmeséget még máshol nem csináltak, mint te itt, mert bizony csináltál máshol is.

Fogadd el végre, hogy ennek a varázslatos időszaknak, és próbálj végre alkalmazkodni hozzánk, akik tulajdonképpen szegről-végről eltartunk itt tégedet. Márcsak ezért sem okos dolog provokálgatni bennünket, még ha szerinted jó célból, társadalmilag hasznos üzenettel is teszed. Majdnem biztos vagyok benne, hogy még a buzik igen jelentős része is a kurva anyádba küld el téged azért, hogy üzleti/politikai célokra próbálod felhasználni őket, és már az MSZP egyetlen EP-képviselője és sztárrendezője is büszkén fotózkodik a kólásüveggel. 

Csakhogy sose felejtsd el, hogy nem ők a fő döntéshozók ebben az országban már elég régóta!

Tudod, pont azóta, amióta minden jobban megy, és a hófehér nagymagyar heteroszexuális embereknek is több pénze van a szar cukros/aszpartámos löttyödre. Elhiszem, hogy a páholyülésen kifundáltátok ti ezt a merész tervet a többi reptiliánussal, és nyugaton remekül is halad, de vajon érdemes itt, Fideszföldén is gőzerővel nyomatni?

Megéri ez neked?

Tulajdonképpen mi a hirdetésetek célja? Mert terméket nem látunk a hirdetményen. Hacsak nem a homokozás az új terméketek persze, de azt azért egyelőre elég ambiciózus üzleti vállalkozás lenne hazánkban pénzért árulni.

Hogy értsük akkor, hogy love is love?

Magyarországon is lehessen egymásba szerelmes két férfi? Mert, ha jól tudom, ez már régóta lehetséges, felesleges tehát követelnetek a létezőt. Mit szeretnétek mégis? Mert hát két férfi nyugodtan szeretheti egymást, mondjuk a privát lakhelyükön, vagy számunkra jól elfüggönyzött buzibárjaik mélyén. Senki nem fog odamenni, és rájuk rúgni az ajtót. Noha közterületen továbbra sem kívánatos kis szerelmük, bármennyire is szeretnéd te meg a hozzád hasonló toleráns multik ezt, de ebben az esetben is inkább elfordulunk, minthogy fél percet is az idegeskedésre szánjunk. Nem ér ez meg ennyit.

Viszont továbbá sem lehet se házasság, se családalapítás. Illetve lehet, ha ugyanolyan joggal élnek, ami nekünk is biztosítva van. Nőkkel. Egymással sajnos továbbra se, bármennyire is mélyen hisztek ti ebben. Benne van az alaptörvényünkben, hogy nem szabad, és az ország jogbiztonsága sérülne, ha ezt megengednénk nektek azt, amit nekünk sem szabad, ez viszont még a homofóbiánál is súlyosabb vád lehetne erre a lángoktól ölelt kis országra nézve, szóval már csak ezért sem engedhetjük nektek. 😉

Ha szeretnél tenni ez ellen, akkor javaslom, hogy Kólapárt indításával szerezz hozzá elegendő társadalmi támogatást!

Ha meglesz a kétharmados parlamenti többséged, akkor majd vígan tehetsz ezért, de addig sajnos kénytelen leszel elfogadni, hogy ez a mi dolgunk és a mi döntésünk. Ha ez neked nem tetszik, nem baj, de te egyáltalán nem vagy semmiféle felettes hatóság, pláne nem vagy valami felvilágosult akármicsoda, aki fényt gyújt szerencsétlen bennszülöttek sötét fejében. Ugye tudod, hogy ezt az ideológiát már pont a sajátjaid minősítették borzalmasnak, és emiatt tulajdonképpen neked be kéne fogadnod bennünket a kis kólagyáradba, Atlantában, meg csak úgy jófejségből eltartani a 30-50 fős nagycsaládjainkat, mert traumatizáltál bennünket ezzel még régesrégen?

Mi ezt természetesen nem szeretnénk, és csak merész gondolatkísérletként mondjuk, hiszen nagy-nagy szerencsédre Magyarország sokkalta menőbb hely a tiédnél. Ha ezzel nem értesz egyet, és szerinted ez egy csúnya homofób ország, és neked valamiféle küldetéstudatod van változtatni ezen, akkor egyrészt egyáltalán nem kötelező neked itt lenned, másrészt javaslom, hogy keletre meg délre nézz körül, ahol ennek a kis plakádotnak az egytizedéért úgy seggbeizélnének, hogy még a buzulástól is elmenne a kis kedved.

Ja, igen, és csak úgy saját kíváncsiságból hadd kérdezzem már meg. Ha valami nem meggyőzéssel terjed, akkor egy, állítólag szigorúan csakis a profit iránt érdeklődő hirdető miért ad rohadt sok pénzt egy reklámcégnek, hogy plakátolja vele tele a metrónkat?

Mi lesz a következő izgalmas társadalmi kísérletetek?

A kóla teljesen ártalmatlan szer, ezért permetezőgépekkel fogjátok majd kártevő bogarakra locsolni, vagy mire készüljünk?

Persze, adok egy kis esélyt, hogy mégiscsak jó célokat szolgál ez az agyafúrt terv, és az a célotok vele, hogy kártékony terméketeket ne fogyasszák normális emberek, progresszív rendezők és szocialista képviselők viszont igen. Ez esetben ügyesen csináljátok, és csak így tovább! 😉

Nem túl nagy tisztelettel: egy kólát amúgy sosem fogyasztó hetero fehér férfi


  Kurtz ezredes

2 hozzászólás

  1. Molnár József

    Gondolom a facebookos hozzászólókra gondolsz. Az meg, hogy ez egy jó reklám lenne a coca cola-nak azt nem hiszem. Ezentúl megnézem a cimkén a gyártót. Amennyiben az megegyezik a fenti multival, akkor azt nem vásárolom. Magyarország nem nagy fogyasztó egy ilyen buzi cégnek, de ha elég sokan követnék a példámat, akkor azt megéreznék. Csak a profitkiesés tudná jobb belátásra bírni őket.

  2. Azért mi nagyon jól tudjuk, hogy mi a kis tervük velünk, csak annyira szörnyű belegondolni, hogy elhajtjuk magunktól még a gondolatot is, nehogy megvalósuljon a legrosszabb.
    A genderpropaganda és az iszlám betelepítésének időpontja gyanúsan egybeesik. Márpedig ezek, még a Coca-cola gyártó számára is evidens ellentétek. Mert lehet, hogy a muzulmán nem iszik alkoholt, ennélfogva többet bír inni üdítőből, esetleg, ha nem tekinti a züllött nyugat jelképének és ezért alapból negligálja.
    De a buziipar és az “igazhitűek” – ha nem is a gyakorlatban – de elméletben antagonisztikus ellentétei egymásnak. Tehát aki egyszerre nyomja, sőt kiplakátolja a gender alapú társadalom cukkolást, az két legyet is üt egyszerre: minket felbosszant és felbosszantja a muzulmánokat.
    Szerez kétoldalról is ellenségeket magának.
    Ha az a cél, hogy a 3. világ népei előtt minket európai fehér embereket erkölcstelen, feslett, kipusztításra érett fajként hirdessen, akkor érthető e plakátkampány. Ha Budapestet le akarják járatni a világ normális turistái előtt, nehogy hozzák a pénzt és a mi GDP-ket gyarapítsák, arra is jó.
    Egyetlen egy dologra nem alkalmas ez az akció: nyereségszerzésre. Mert a forgalmuk garantáltan csökkenni fog.
    Sebaj – gondolják magabiztosan, – 10 millió nem számít. Majd átkereszteljük a többi lónyálunkat és amúgy is minden csoda három napig tart, majd visszaszoknak a magyarok.
    Hát ez pedig nem is olyan biztos. Mi ugyanis elterjesztjük az egész világon, hogy aki Coca kólát iszik, az színt vall, hogy buzi, ezután próbálj kólát rendelni vagy a vendégedet azzal kínálni!

    S ha még emögött is a magyarokat oszd meg és uralkodj technikai módszer rejlik, az se jön be. Mi már a Coca melletti állásfoglalás nélkül is tudjuk, kik vannak mellettünk és kik ellenünk. Mint az újra és újra erkölcsünkben, vagyonunkban megtámadottak napról napra csak egyre jobban összekovácsolódunk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük