Kedves liberális embertársnőm! Ezért nincs kedved szülni!


Kérlek, ne vedd magadra, hogy ismeretlenül és névtelenül megszólítalak. Nem is a neved a lényeg, hiszen te mindig egy vagy a homogén, rikácsoló masszából. Nyolc éve folyamatosan ajvákolsz és indulatosan kikéred magadnak, ha Miniszterelnök Úr a te sorsodnál sokkal jobbat szán az olyan nőknek, amilyen te nem vagy. Ráadásul mindezt Miniszterelnök Urat letegezve teszed, ami bizony szebb korokban a felségsértés törvényi tényállásának felelt meg, szóval tőlem se várd, hogy ezután magázzalak.

De nézzük szépen az irományt, amit erősebb idegzetű olvasóink ITT tanulmányozhatnak, már amennyiben kíváncsiak a cinikus, életellenes feminizmus provinciális változatára.

„Általánosságban az életem nem a >>női princípiumom<< körül forog, és nekem ez így van rendjén.

Egyszer majd szívesen szülnék, de nem valakinek a kedvéért, sem a princípiumért, sem a gazdaság fellendítésért, sem azért, hogy legyen, aki tovább vigye a családnevet. Senkinek az öncélú meggyőződéséért nem szülnék. Csak magáért, a gyerekért.”

De, akörül forog, de azt hiszed, hogy a női princípium a nyilvános jógában és a gluténmentes élelmiszerben összpontosul. Ezek csak múló, ostoba hóbortok, és nem mellesleg bizonyító erejű vallomások a hülyeséged mellett, mert egészen biztos, hogy nem tartozol az elenyésző számú gluténérzékeny közé. Csak betegséget hazudsz magadnak, hogy különleges legyél, ne csak egy hétköznapi, magányos nő, aki az otthoni zugvodkája mellől gyűlöli a sikeres, családos, életét szerető közösségben élő nőket.

Mellesleg jól kiszúrtál most Miniszterelnök Úrral meg Ákossal is, amiért nem akaródzik a világra szülni még egy SZDSZ-szavazót. 🙁 Keresztülhúztad a számításaikat, nagyon nem szeretnék most a helyükben lenni. De amíg a saját méheden keresztül rengeted meg ezt a bűnös rendszert (amiből ugye takarodjunk ki, bár én személy szerint ilyen libsi helyekre nem járok) tekintsük át közösen, mi a te igazi problémád gyökere.

„Nem tetszik, hogy mindemellett nincs keret a minőségi kikapcsolódásra, marad a majális, az augusztus huszadika meg a plázázás.”

Látod, ez biztos nincs így. Minket pl. ingyen lehet olvasni. Szintén ingyenes a Honvédség pompás harceszközeinek bemutatója gyerekeknek, időről időre a Városligetben. Ugyan fizetős, de csekélyke összeget jelent egy-egy múzeumi belépő a Hadtörténetibe vagy a Parlament előtt horgonyzó monitorra. Már viszonylag kis összegből is olyan militaristát tudunk nevelni potenciálisan megszületendő kisfiadból, amelyre a Nemzetnek, illetve dr Miniszterelnök Úrnak szüksége (kerítésőrzés, esetleg a kerítés kiterjesztése az ezeréves határokhoz) van. No, és ha lányod lesz? Ez a 21. század, nem csak az IDF-ben vannak nők. Ráadásul neki is lehet majd potenciálisan fia!

„Nem tetszik, hogy az az elvárás, hogy mindezt el kell viselni, ha gyereket vállalsz.”

Szörnyű kötöttségekkel jár egy ilyen büdös kölök, mi? Szaros a pelus, a babakocsi nem tolja magát? Inkább éld ki magad jobban átélhető kötöttségekkel. Védd a bolygót meg igyál sok lattét. És feküdj le egyre egzotikusabb bőrszínű fiúkkal (lányokkal is akár), szerencsére ez dehogyis a beteg liberális környezeted elvárása feléd. Esetleg évekre vándorolj el megismerni a kelet csodálatos titkait, amikért annyira rajongsz, és közben fogd a fehér férfiak ármánykodására, hogy a 32 kötelező oltás ellenére mégis elkaptál mindent a vérhasig bezárólag, miközben egy körmöt sosem vágó, évek óta egy ruhában büdösödő guru tanítását hallgatod a teljes és tökéletes életről.

„…milyen állapotban van a természet, nem tetszik, hogy májusban úgy éget a nap, mintha július vége lenne, vagy azt, hogy októbertől-áprilisig havazik, és több tonnányi műanyagot halásznak ki az állatok tetemeiből.”

Hátha csak viccelsz, de nem hiszem. Sajnos tényleg ennyire buta vagy.

„Nem tetszik, hogy a boltokban minden gyümölcs szép, de ízetlen. Hogy a bió biójának a bióját kell megvenned, hogy valóban tápláló legyen”

Lehet, le kéne menned neked is vidékre. Tudod, azt a területet hívjuk mi úgy, ami még Magyarországon van, de a Csanády utcán túl. Én szoktam oda járni, még kis gyümölcsös édenkertünk is van, és egyáltalán nem ízetlen ott semmi. De ha nem plázákban vásárolnál, hanem kapcsolatot alakítanál ki a környezeteddel, akkor lenne saját zöldségesed, aki a legszebb darabokat félreteszi neked egy kedves mosolyért cserébe. Ehhez nem kellene mást tenned, mint elkezdened végre emberként viselkedned.

„Nem tetszik, hogy a legegyszerűbb szolgáltatások sem működnek hatékonyan.”

Amióta nem ti vagytok vezető pozícióban, egyre hatékonyabban működnek. Elég, ha három betűt mondok: BKV. Mással meg úgysem találkozol. De te valószínűleg a különböző telefontársaságok ügyfélszolgálataira gondolsz, ahol tényleg nem sikerül kizárólag félkegyelműekhez szoktatott szociális munkásokat alkalmazni, így néha nem értik, hogy mit akarsz.

„Nem tetszik, hogy politikailag elhajló tankönyvekből tanulnak a gyerekek.”

Itt most sajnos ki kell, javítsalak. Neked nem az nem tetszik, hogy a tankönyvek politikailag elhajlóak (milyen szép kommunista terminológia ez, megmaradt még nagypapitól?), hanem az, hogy már nem te hajlítod őket politikailag. Lehet, nem kellett volna elkúrni, meg lehet majd választást nyerni 2022-ben! Persze komoly összeget tennék rá, hogy fogalmad sincs, mi van ezekben a könyvekben, a te idődben se olvastad a sajátjaidat, ezért még morzsák se maradtak meg a fejedben az ott megszerezhető műveltségből, és ez meg is látszik a fogalmazási kézségeden.

„Nem tetszik, hogy az ember egy kezén meg tudja számolni az egy iskolára jutó igazi, szívből-lélekből oktató tanárok számát.”

Mint amilyen Robin Williams volt a Holt költők társaságában, ugye? Az egy olyan szép film, és az ilyenekből építed fel a kis ideális világodat. Csak akkor az a kérdésem, hogy miért a kockásingesekkel meneteltél? Miért a feléjük, a fizetésemelések mellé, elvárásokat is megfogalmazó minisztériumot szapulod? Talán mert a legalapvetőbb összefüggések felismerésére sem tudtak megtanítani téged hajdanán, mikor két körömreszelés közben nem értetted, miért nem az élet iskolájába jársz?

„Nem tetszik, hogy a minőségi oktatás, csak egy szűk elité.”

Innentől nyilvánvaló, hogy csak hülyéskedsz. 🙂 Ha mégse, esetleg kérdezd meg a világlátott főszerkesztőnődet, hogy van ez Amerikában, meg a Művelt Nyugaton. Vagy hogy volt, amikor ő volt szűk elitegyetemista. Biztos nem ugyanígy. 😉 Aztán tisztázzuk az elit fogalmát. Az elit egy kiemelkedő csoport. Például azok is elitnek számítanak, akik rendkívül okosak. És hát ezért jár nekik a kiemelkedő oktatás. Neked biztos nem járt, te ennek az egydimenziós kis vonalnak a másik végén is csak elfehéredő ujjakkal kapaszkodsz.

„Nem tetszik, amilyen elcseszett az egész egészségügy.”

Ezt jól kifejtetted. Legalább azt hozzátehetted volna, hogy közben stadionokra költi Orbán az adódat.

„Nem tetszik, hogy hülyére kell dolgoznia magát az embernek, hogy jobban éljen, vagy legalább esélyekhez jusson a gyereke.”

Szintén a sokat bezzegelt Amerikát javaslom, esetleg az SZDSZ 20 évét. Ezekhez képest persze nagyon nagy szerencsénkre Jegybankelnök Úr unortodox gazdaságpolitikája révén a reálbérek egyre csak nőnek, a megélhetés egyre könnyebb, így egyre kevésbé kell valakinek kivégeznie magát, csak hogy az általatok mindig is gyűlölt és kizsigerelt fehér középosztályhoz tudjon tartozni. Tényleg, te sokat dolgozol?

„Nem tetszik, hogy egy férj két állásban dolgozik, hogy eltartsa a családot.”

Lásd fentebb. Ugyanez van Nyugaton is, itthon persze egyre ritkább. Igazából sosem volt jellemző, a kommunizmus végén induló GMK-ázás önkizsigerelése kivételével. Talán körbe kéne nézni, mielőtt az amerikai sorozatélményeid alapján bírálod Magyarországot, te kis buta!

„Éppen ezért nem fogadom el azt az érvet, hogy »a pénz nem számít, és valahogy megoldja ezt mindenki«. Nem fogadom el azokat az érveket sem, hogy »a mai fiatalok nem képesek felelősséget vállalni«. Hogyne lennénk rá képesek… csak nem vagyunk olyan hülyék, hogy eleve vesztes helyzetből induljunk.”

Tehát akkor 2022-ben már el se indultok majd az LMP-Együtt-PM-Liberálisokkal? 🙁

Apropó! Igazán nem akarok személyeskedni, de nem te énekelted pár éve, hogy nem tetszik, nem tetszik, nem tetszik a rendszer? Visszanőttek már a göndör fürtjeid, vagy azóta is egyre modernebb, egyre kopaszabb csajszika vagy?


  Kurtz ezredes

10 hozzászólás

  1. Faszombathy Pál

    “A Corvinus Egyetem politikai kommunikáció szakirányán végeztem, azóta érdeklődésem középpontjába a közéleti és gender kérdések kerültek.”

    Forrás: http://www.vous.hu/enirtam/szocs-lilla

    Ja, és még: https://wmn.hu/wmn-life/47974-jo-vagyok-ugy-ahogy-vagyok–proust-kerdoiv-szocs-lilla

    Van még kérdés? Akkor ezt is: https://wmn.hu/picture/49237/original/46/00046747.gif

  2. Ajánlom mindenki figyelméne a fogyatékos szőcs lilla eltársnő “egy hétig vizet ittam” című esszéjét, amely mindennél jobben megvilágítja szellemi színvonalának mélységeit. Igen ő tényleg nincs tisztában, hogy az alap folyadék szükségletünk forrása az ún. víz, nem a szzarbuksz kávé és a kóla.

  3. Ez a nő nagyon buta! A rémisztő benne, hogy ennyire önfeledten tolja legostobább gondolatait. Rákerestem, csúnya is, frusztrált is, libsi-komsi is, hát hogyne lenne bárki sikerére irigy?

  4. Paprika Kinga

    Le a kalappal a szerző előtt, nagy bátorság volt név és arc nélkül megírni ezt hiperintelligens posztot.

  5. POROSZLAI RÓBERT

    REMEK ÍRÁS GRATULÁLOK!

  6. Az Orbán-rezsimben csak egy idióta szül gyereket.

  7. Ekkora butaság mellett lehetne akár szép is, akkor sem tartana sokáig.

  8. Javaslom, hogy ez az antinő kapjon lehetőséget a CEU-n a társadalomméhészet oktatására a gender tanulmányok szakon.
    Nyári tanszünetbenn pedig az lmp-pm-együtt megbízottjaként mehetne szénát lapátolni vidékre, hogy végre jóizü gyümölcsöt kapjon fizetségül és frissen fejt tejet.
    A legbizarrabb agymenése: az állati tetemekből kibányászott müanyaghulladékra való hivatkozás!! Ezt felhozni mint a gyerekvállalás akadályát, több mint aberráció ez már mentális zavar, mely orvosért kiált!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük