Jó lenne, ha végre meghúznák magukat a németek és eltűnnének a picsába!


Elég! Elég abból, hogy az európaiak nem tudnak viselkedni a saját hazájukban: eszik az undorító disznóhúst, mindent máshogy csinálnak. A nőiket kurvának öltöztetik és szinte megerőszakoltatják az emberrel. Ha eltűnnének, az lenne mindenkinek a legjobb. Hogy ki gondolja ezt: természetesen a Németországban beiskolázott, beintegrált muszlim fiatalok, akik annyira beilleszkedtek a többségi társadalomba, hogy mélyen megvetik, lenézik azt.

Nyugodtabban alszunk mostanában. Az sem zaklat fel különösebben, ha újabb 5000 migráns letapossa a macedón rendőrséget és veteményest, mert Európa-szerte elkezdődtek azok az integrációs programok, amelyek majd megtanítják őket arra, hogy nem szabad megverni, megölni, vagy meglopni a nem muszlimokat, valamint a nőket sem illik a nyílt utcán megerőszakolgatni.

Mi meg előzékenyen kendőbe csavarjuk a felségeinket reggel munkába menet, és megtartjuk az előírt egy karnyújtásnyi távolságot – nem bosszantjuk őket feleslegesen.

Hogy a dolog mennyire jól működik azt a következő videó remekül meg is mutatja: a muszlim fiatalok tökéletesen beszélik a németet, de undorítónak találják, ahogy a német fiatalok megeszik a disznóhúst, sőt, van köztük, aki azt sem venné észre, ha minden német eltűnne egy napra. Az utóbbinak egyébként lehet, van realitása: ha ilyen ütemben érkeznek a világ minden tájáról, ez hamar meg fog valósulni, annyi apró eltéréssel, hogy egy nap helyett örökre.

A kérdező tanárnő természetesen nem kitoloncolást kezdeményez, hanem mindenhez mosolyog, mert ő egy igazi európai. Megérti. Ha tehetné, akkor valószínűleg el is tűnne egy napra, hogy teljesítse a jövő németjeinek kívánságát.

De ha ennyire megvetik és utálják a németeket, akkor miért mentek oda?

 


  Bubu Woodcutter

Egy hozzászólás van

  1. Igazán aranyos videó.
    A kérdésére,hogy miért mentek oda,egy Hír tv-n látott Kanadába “menekült” cigány csoport válasza tűnik kézenfekvőnek.
    ‘Hámerhogy ottan több a lehetőség.”
    Szóval ezek sem a munkával megszerezhető pénzek miatt érkeztek. Viszont bizonyos pénzek után,nagyon is érdeklődnek,hisz otthon a falu egy hónapig el van a hazaküldött segély egy részéből.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük