Játék határok nélkül


Talán még mindig sokaknak ismerős ez a régi televíziós show-műsor. Mi, legalábbis gyerekként, mindig örömmel néztük, ahogy például Kecskemét legyalázza Lyont ebben a nemzetközi ügyességi játékban, ahol európai városok csapatai vetélkedtek egymással. Azóta sokat fordult a világ, mi is felnőttünk, de ezt a játékot most is játsszák, csak másképp és sokkal komolyabb téttel. Valódi határok és valódi veszélyek szerepelnek a jelenlegi játékban, és az egész világ részt vesz benne.

Sokan beszélnek összeesküvés-elméletekről, de a teljes földgolyó csak nem hülyült meg egyszerre, mert mindenhol ugyanarra a sémára épülnek fel a jelenlegi események: tömeges, illegális bevándorlás kontra rasszista helyi fehérek és a helyzetet megnyugtatóan rendezni képes liberális befogadók – a szép új világ építői.

Lassan annyiszor kerül terítékre az európai határokon beözönlő migránsáradat, hogy veszít éléből ennek borzasztó kockázata.

Pedig attól még, hogy ebben élünk és nap, mint nap halljuk az Európa szerves részévé váló terrorcselekményeket, erőszakolásokat, agresszív fellépést az itt élő európai fehér ember ellen, még nem lett kevésbé veszélyes a helyzet. Sőt, egyre nyíltabb, egyre erőszakosabb a beözönlés és az ezzel járó konfliktusok. Erről már nagyon sokat beszéltünk, de nem csak Európa szenvedi meg az utóbbi időszakot, a világ többi részén is hasonló folyamatok zajlanak.

Az Egyesült Államokban is komoly tétje van a közeljövőnek, hiszen náluk is kulcsszerepet játszik a migráció, elsősorban az illegális. Óriási politikai játszma is ez, hiszen a demokraták potenciális szavazóbázisként tekintenek az illegális bevándorlókra, a konzervatív oldal pedig elsősorban a jelenlegi amerikai állampolgárok és adófizetők érdekeit állítja csatasorba az újonnan érkező milliós nagyságrendű csoportokkal szemben.

Olyan mértékű az illegális bevándorlás a latin világból és Afrika egyes részeiről, hogy ekkora tömegek választásokat tudnak eldönteni, ha rövid úton állampolgárságot és szavazati jogot kapnak. A demokratákat viszont láthatóan csak a győzelem érdekli, az ára nem.

Az ár pedig nagyon súlyos.

A legutóbbi statisztikák szerint a már Amerikában élő illegális bevándorlók kevésbé tanulnak meg angolul, mint évekkel ezelőtt, több mint 80%-nál nem az angol az első nyelv, amit használnak, és pont a tömegüket tekintve nincsenek is rákényszerülve, hogy motiváltak legyenek a befogadó ország hivatalos nyelvének tanulásában, egymással jól elvannak mondjuk spanyolul is. Ami még fájóbb az amcsiknak, hogy az utóbbi időben érkezett közül, a már legálisan az Egyesült Államokban tartózkodóknak is több mint 30%-a nem angolul beszél egymás között.

Hosszú távon viszont ilyen mértékű beáramlás mellett drámai mértékben változik meg a népesség összetétele, a sokat emlegetett olvasztótégely egyre kevésbé működik, és hosszabb távon kisebbségbe szorul az addigi többség. Igen, már megint az a fránya fehér ember.

Ahogy korábban az indiánoknak, most a fehér embernek is kereshetjük a rezervátumokat, ha ez így folytatódik.

A Trump-adminisztrációt talán ezért is támadják jelenleg még vehemensebben a demokraták, hiszen több intézkedést hoztak, melyek ezt a folyamatot, a tömeges és illegális bevándorlást megállítani szándékoznak. Olyan erős azonban a vágy a baloldalnál a beözönlés támogatására, hogy foggal-körömmel harcolnak, hiszen nem gondolták korábban, hogy egyáltalán ellenállásra számíthatnak ezen a fronton.

Aztán az igazmondó Hillary asszony elbukta a választást és nagyot fordult a világ.

A legújabb hiszti a DACA program leállítása vagy legalább is megreformálása miatt pattant ki. A DACA programot még az Obama kormányzat hozta létre 2015-ben, Barack pajtás maga hívta életre, méghozzá elnöki rendelettel. A program neve magyarul Késleltetett Eljárás a Gyermekkorban Érkezettekért. A dreamers-nek (álmodozók) is nevezett társaság mintegy 800 ezer, zömében latinó fiatalt jelent, akiknek szülei illegális bevándorlókként érkeztek az országba és a gyerekeik már az Egyesült Államokban nőhetnek fel. A program védelmet nyújt a kitoloncolás ellen és lehetővé teszi a tanulást vagy a munkavállalást.

Trump átmenetileg ugyan meghosszabbította a programot, de célja alapvetően a megszüntetés volt, ahogy ezt ki is jelentette, március 5-ig adott határidőt a megoldás kidolgozására.

A minap azonban napvilágot látott egy új kormányzati ötlet: ez alapján nem csupán 800 ezer, hanem 2 millió ember kapna állampolgárságot, igaz nem csak úgy egyik napról a másikra. Egy folyamat részekén válhatnának az amerikai társadalom hivatalos tagjává 10-12 év alatt, tehát ez egy komoly engedmény, ráadásul kiszélesítve a kedvezményezettek körét.

Rögzítsük még egyszer: nincs kitoloncolás, hanem meg kell dolgozni az állampolgárságért, bizonyítani kell, nem csak úgy odavágják hozzájuk.

Ha a józan észre hallgatunk, akkor ez méltányos. Ha a szavazatszerző baloldali hiszticunamira, akkor fehér felsőbbrendűségi törvény.

Mert ők valóban így nevezték és tüntetéssorozatot indítottak az ötlet miatt. Próbáltam keresni a fehér felsőbbrendűség megnyilvánulását ebben, de biztos én is fehér felsőbbrendűséggel vagyok átitatva, így nem találtam semmilyen bizonyítékot.

De gondoljuk csak meg, ha egy átlagos ember megy el másik országba legálisan munkát keresve, mondjuk egy magyar Angliába, akkor hosszú éveket kell ott élnie és keményen dolgoznia, hogy állampolgárságot kapjon. Ezt követően pedig örül, mint majom a farkának és hálás.

Itt pedig miről beszélünk? Illegális bevándorlóként esélyt kapnak, nem rúgják ki őket páros lábbal a határon kívülre és hálából a kedves álmodozók legutóbb például egy Disneylandet zártak le Californiában, mert úgy érezték, hogy ott kell ordítozniuk a jogaikért és persze szabad ország és a többi.

A Harvard legutóbbi közvélemény-kutatása alapján a megkérdezettek 85%-a elutasítja (érdekes, hogy a fekete szavazók 80%-a ugyancsak elutasítja), hogy csak úgy ripsz-ropsz állampolgárrá váljanak az álmodozók, ezzel ellentétben a megkérdezettek inkább az egyén érdemei alapján adnának állampolgárságot és szavazati jogot.

A túlnyomó többség tehát egyáltalán nem ért egyet ezzel balliberális tervvel. Ezek a tények.

A libsi média mégis úgy állítja be, mintha az amerikai társadalom forrongana a rasszista igazságtalanság miatt, holott csak nekik fáj a fejük az (időlegesen) elvesztett demokrata szavazatok miatt. Érthető, hiszen az amerikai kormány meg akarja szüntetni a tömeges bevándorlást, valamint a teljesen elmebeteg vízumlottót, ahol kvázi a szerencsére bízzák, hogy épp melyik kérvényező kap állampolgárságot (évente 50 ezret osztanak ki). Az üzbég származású new york-i merénylővel mondjuk nem volt szerencséjük, talán ez is közrejátszik a jelenlegi erőfeszítésekben.

A gátlástalanságot azonban semmi állíthatja meg, főleg nem a tények. Sipítozni, felvonulni, lezárni, rasszizmust kiáltani. A recept kész, a siker érdekében minden eszköz megengedett, de a jövőt jelenleg szerencsére nem ők írják.


  Doktor Spider

10 hozzászólás

  1. A fehérek majd kivándorolhatnak Oroszországba

    • Béévagy rúgva. Ha lenne érdemi ismereted Oroszországról akkor tudnád, hogy az oroszoknál is ketyeg a muszlim bomba. A lakosság 12% muszlim, és a lakosság 23%-nak közel-keleti családi háttere van. Azért nem volt ebből még igazán nagy balhé mert Putyin nem szarral gurigázik, hanem vasmarokkak irányítja az országot. Mindenki tudja, ha bárki bármilyen balhét csinál akkor az kegyetlen megtorlást szabadítana a fejükre. De Putyin se él örökké, és a közel-keletről bevándorlók száma folyamatosan növeli az iszlám közösséget. Ott is eljön az a pont amikor összejön a kritikus tömeg és a muszlimokkal szimpatizálók beülnek a megfelelő kormányzati szervekhez, hogy a sajátjaiknak játszák át az irányítást.

  2. Aki békét akar annak készülnie kell a háborúra, mondja a régi mondás. Ezzel szemben a mai “békeharcosok” a leépülésben látják a békét: az adóemelésben, a hadsereg képességvesztésében, a komcsi osztogatásban és a kulturális leépülésben. Az ok: valamilyen észtvesztett érzékenyég, amire még vevő is az EGYRE GYEREKESEBB TÁRSADALOM..

  3. “Lassan annyiszor kerül terítékre az európai határokon beözönlő migránsáradat, hogy veszít éléből ennek borzasztó kockázata.”
    Nincsen annak semmi kockázata, nettó kártétemény az egész. Az nem kockázat, hanem tény hogy importálnak egy közel-keleti – afrikai vegyes mohamedán söpredéket, ami túlszaporodja a helyieket és kiszorítja őket az országukból. Kit érdekel, hogy a söpredék gazdasági nigráns-e vagy menedéket kér. Hagyjuk meg ezt a PC keretek közé feszített mellébeszélést a politikának.

    Ráadásul ez egy gyökértlen massza, nincsen veszíteni valója és meglehetősen erőszakos. Mindennek fejébe jól meg van átkozva mohamedán vallási köntösbe bújtatott háborús ideológiával. Plusz jól felbátorítják, hogy neki a) minden jár, b) mindent lehet.
    Ezt a semmitől vissza nem riadó söpredéket zuttyintják rá a már atomjainál is apróbbra szétvert nyugati társadalmakra. Mert az atom még őrzi az anyag tulajdonságait, vagyis az atom “társadalmi” megfelelője a nagycsalád lenne. Mióta a haladás felszámolta a vidéki életet és a nagycsaládokat, és beemelte a munkaerő jószágot a “jóléti” életformába, azóta hanyatlik demográfiailag. És azóta van az, hogy a nyugati fehér ember most majd egyénenként kerülhet szembe a bevándoroltatottak hordáival. Ha nő a feszültség, a német, francia, belga, stb. már nem számíthat a faluja béli sok rokonára. Egyes személyek harcolhatnak majd nagycsaládi és törzsi alapon összeálló hordákkal. Hát nem sok esélyt kaptak. Ugye láttunk már hasonlót kicsiben itthon?!!! Ezért nem is kell Olaszliszkáig menni, ha valaki nem a Rózsadombról jött elég kutakodnia a személyes élményeiben.

    Az idegen hatalom irányította hatóságokra pedig nemhogy nem számíthat az őslakos, azok még az ellenségei is. Nemhogy nem védik meg, de ha észbe kapna szabotálják az önszerveződését, még a gondolatait sőt az érzelmeit is könyörtelenül rombolják.

    Ez nem kockázat, hanem háborús bűn: népirtás.
    Nem lehet elégszer elmondani: a sorosok egy urat ismernek és tisztelnek maguk felett: a sátánt. Ezt az ateista fejlődéshívek akkor sem fogják felfogni, amikor a gyereküket egyszer csak megölik a nigránsok. Persze soha se jussunk el oda. Legalább mi itthon ne.

  4. Naja a a kerdest Bush ota minden elnok megigerte gyak minden esetben igeret maradt. Ehhez kepest Trump meg a sajat szavazobazisaval is szembe ment (a brebraiten orjongtek pedig ok tenyleg tuzon vizen at kitartanak mellette) de ugy tunik komolyan elszanta magat, hogy rendezze a kerdest.
    Egeszen szanalmas amikor a demokrata szavazo magyar ismerosoktol meg mindig a suket libsi dumat hallja vissza az ember minden egyes kitoloncolasnal Trumpoznak. Ezeknek persze rovid az esze Obama elso ciklusraban a beiktatasa utan razziakat tartottak (ettermek, epitkezesek). A vege az lett, hogy a foleg del-amerikai, mexikoi illegalisok sztrajkolni kezdtek es nem mentek dolgozni gyak megallt az elet.

    • Rengeteg remtortenet kering, pedig a gyakorlat szerint, ha az ICE megfog valakit, aki evek ota az usaban el (pl lejart vizummal) es nem volt folt a multjaban (kozlekedesi vetsegek stb) fizeti az adot pl cege van azokat nemhogy nem dobjak ki, de altalaban a zoldkartyat is megkapjak (jo biztos nem kellemes torura a sitten ulni honapokat amig lemegy az ugy).
      US Magyarok koreben elkepeszto remtortenetek keringenek a kitoloncolasokrol ez foleg ESTAsokat erinti akik turistakent maradnak (ennek az ellenorzeset terjesztette ki Trump az egesz orszagra a 100merfoldes hatarsavokon tul).
      Allitolag Magyarorszagtol meg is akarjak vonni ezt a kedvezmenyt – olyan sokan eltek vissza vele – persze lehet csak a szokasos libsi hiszteria (bar eleg sok rosszindulatu ember van hogy askalodjanak)

    • Jesszus ennyi hulyeseget.

      Idosebb bush alatt voltak razziak utoljara, amikor lejart a Reagan altal hozott act turelmi ideje. Sztrajkolni kezdtek? Kik? 😀

      A masik hulyeseg ami terjed hogyha fizetsz adot ( Itin numberre ) akkor lesz zoldkartyad: nem lesz. Az IRS nek semmi koze a USCIS hez. Ha illegalis vagy akkor elobb utobb kidobnak, de addig sem utazhatsz.

  5. Tisztazzuk. Ok nem az usa ban szulettek, tehat kell legyen valahol egy felelotlen szulo aki fulon fogta oket es behozta az usa ba. Na azok hol vannak? Az o felelossegukrol ki beszel? Trump meg egy fasz, de jo elnok.

  6. Sosem tudom meg, hogy miért lettek kicenzúrázva innen a soraim. Illett volna egy kicsit PC-nek lenni? Amolyan PC-light azért kellett volna? Afféle mondok is valamit, de azért mégsem úgy, nem annyira?
    Végülis mindegy. Ennek is megvan a tanulsága: nem minden arany ami fénylik.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük