Így kérdezd az ellenzékid!


A tavasz közeledtével unod a folyamatos ellenzéki ajvékolást? Idegesítenek a mindentudó SZDSZ-esek, akik pofátlanul azt állítják, még sose voltak kormányon? Irritál, hogy folyton pénztároslőrinceznek, az oktatásegészségügy tűrhetetlen korrupciójával meg a sajtószabadság folyamatos megszűnésével mérgezik környezeted? Néhány jól helyezett kérdéssel bekussoltathatod ezeket a kis politikai szörnyetegeket. Életszerű párbeszédek formájában mutatjuk, hogyan!

  • Olga profi újságírónő, ától-cettig tudja a Szakmát!
    Igen, és vajon miért nem dolgozik péntek esténként?
  • Mit Ágensezed már? Ő világhírű filozófusnő, egész Magyarország büszke lehet rá! Szégyelld magad, hogy megpróbálod kitagadni a magyarságból!
    Meg tudnád akkor mondani nekem, hogy vajon mi lehet az anyanyelve?
  • Karakán, tökös kis csaj! Nagyon sokra becsüljük, amiért a KDNP-ből is volt bátorsága kilépni!
    Akkor miért öltöztetitek csárdáskirálynőnek?
  • Felháborító, hogy a politika már a színházakba is beszivárog! Ez 0rbán beteg tanainak következménye! Azonnal takarodjon a Fidesz a hálószobámból!!!
    De Alföldi színháza az legyen nagyonis politikus, mi? Amúgy az Andrássyn miért szoktál akkor tangában pucsítani a kamion tetején?
  • Elég volt az üres szólamokból! Most már ideje lenne valakinek tényleg csinálnia is valamit. 🙁
    Amit megint a pultosfiú fog, és az ingyenwifid mellé fogyasztott tejszínes-mézes latte lesz? Amúgy lehet ennél súlyosabb bűncselekményt elkövetni egy jobb sorsra érdemes kávébabbal?
  • Undorító, ahogy a kormány tartja a markát az EU-s pénzekért, közben meg nem fogadunk be, pedig 1200 igazán elférne. Semmi tolerancia, semmi szolidaritás az elesettekkel, rászorulókkal, fogyatékkal élő alacsony újságírókkal. 🙁
    Neked van otthon ilyenekből a Rózsadombon? Apád villája előtt állnak kiégetve, mi?
  • Ha kinyomtatjuk az internetet és eljuttatjuk személyesen, vidékre, az olyan emberekhez, akiknek csak M1 és Kossuth rádió jut, akkor 0rbán monolit rendszere végre megremeghet!
    Hallottál már róla, hogyan halt meg Cook kapitány?
  • A törpepártotok egy szégyen! Nem is igazi keresztények, ki se látszanak 0rbán seggéből. Nem álltak ki a menekültekért, a más vallásúakért. Erre tanított titeket a nagy Jézus Krisztus? A Pápa is már csak köp rájuk, aki most már mégse pedofil náci, hanem Valódi Keresztény!
    Te amúgy mióta is lettél ekkora szakértője a kereszténységnek?
  • Undorító ez az “apák és fiúk tempó”, senki sem tehet a felmenőiről! Orbán apja mi volt, hm?
    Tehát akkor újra felteszem a kérdést: Ha Réz Anna apukája Réz András és Gát Anna apukája Gát György, akkor ki az apukája Orosz Annának?
  • Te nem tudod, mi folyik vidéken!
    Hányadik kerületben van a Liliom utca?
  • Mikor beléptünk az EU-ba, elfogadtuk a feltételeit, elfogadtuk az európai értékeket, átvettük a vonatkozó jogrendet, átadtuk szuverenitásunk egy részét Brüsszelnek, elfogadtuk a játékszabályokat; most meg nem teljesítjük a kötelezettségeinket, kivételezést követelünk!
    A schengeni határ megvédése időközben mégse lett szabály? És ugyanezt a törvények tiszteletére felhívó szentenciát előadtad 2015 szemtember 16-án, Röszkén is a belépni szándékozóknak?
  • Orbán teljesen félreérti a 21. századot. Nem rabszolgákra és összeszerelő üzemekre van szükségünk, hanem tudásalapú társadalomra, önvezető autókat gyártó robotokat programozó informatikusokra, okos algoritmusokat író startupperekre és interdiszciplináris, kreatív designerekre!
    Akkor egyrészt miért szabadbölcsészetre jelentkeztél, másrészt ezentúl megpróbálod saját magad feltelepíteni a lopott Windows-t?
  • Az elmúlt 27 év megbukott, kész kudarctörténet. Lehet azonban Más a Politika! Most végre itt az ideje, hogy szakértőként a kezünkbe vegyük az irányítást alulról és civilként!
    Te amúgy kire is szavaztál 2002-ben? Esetleg 2006-ban?

  Kurtz ezredes

4 hozzászólás

  1. Nagyon jó!

  2. A két utolsó a legjobb!

  3. Na igen, ha egy ekkora sötét paraszt mondaná a balfaszságait, körülbelül ilyen kib*szott állatsáokra számítanék attól, aki leállt vele beszélgetni.
    Komolyan mondom, ez komikus géniusz volt! Egyik nagyobb barom, mint a másik!

    Az ellenzékit eltaláltad, tényleg a tipikus baromságok. De legyen, végig megyek a másik válaszain is, pontonként.

    1) Ki a f*szt érdekel?
    2) Valakit az anyanyelve miatt becsmérelni csak vérmagyarkodás, nem hazafiasság.
    3) Ne általánosítsunk már.
    4) Nem az (és nem szokás szerűen) pucsít tangában akivel beszélgetek. Ugyanúgy, mint ahogy te sem kormányzod az országot csak azzal, hogy a kormánypártot támogatod.
    5) OK, ez teljesen rendben van; azt a csőcseléket, aki mindig a “tenni kéne már valamit!” féle örökzöldet szajkózza, de persze nem magától várja el, azt bármivel sz*rba lehet tenni.
    6) Már megint csak abban a valószínűtlen helyzetben üt, ha véletlen olyannal beszélgetsz, akire ez illik, ami azért nem “a szomszéd Kovács Pisti a kocsmából” a legtöbb ember számára.
    7) Ilyet pedig senki nem mond. Ez egy börleszk.
    8) Hát annál azért nagyobb szakértő, mint aki egy ilyen baromságot a szájába ad az “ellenzékinek”. Ha még csak nem is próbálkozol, akkor a p*csának írod, hogy “Életszerű párbeszédek formájában mutatjuk, hogyan”?
    9) Ezzel csak egy elmebeteg vitatkozik. Itt teljesen igaza van az ellenzékinek. Talán egy kis humornak jó, másnak nem.
    10) A jó öreg kitérés. Én nem adnám a menőt, ha csak ilyen “érvekkel” tudnék vitatkozni.
    11) Ez megint teljesen rendben.
    12) Na ez már maximum is kivetítés. Tiszti főiskola után 2 diplomával egyetértek azzal, hogy rohadtul lemaradtunk ezeken a nem elhanyagolható területeken. És ugyan minek használna bárki is lopott Windows-t? Aktiválás nélkül használható nem jogellenes módon; egyébként az emberek nagy részének nem is drága manapság. Persze abban a (megint nem életszerű esetben) TÉNYLEG egy ilyen szabadbölcsész okostojás érvel ezekkel, akkor üthet, de vajon miért kezdene önként szélmalomharcba?
    13) És ha senkire? Pl. az előző példában felhozott szabadbölcsész vajon mire szavazott ~6 és 10 éves fejjel?

    Tehát ez egy iszonyatosan nagy gané írás. Mondom ezt volt (és valószínű jövendőbéli) Fidesz szavazóként.

  4. Segg uj-AVOS , megdolgoztal a judas penzert !

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük