Hogyan randizzunk szomáliai migránsokkal? Tanácsok egyetemista lányoknak


Általában és alapvetően nem gúnyolódunk nemi erőszak áldozatán, de van a minősített ostobaságnak olyan esete, amely felülírja ezt az erkölcsi és jóízlésbéli szabályt.

Pár éve a rendőrség csinált egy olyan kampányt, amelyben arra szerette volna felhívni a figyelmet, hogy a nők mit tehetnek azért, például bizonyos szituációk elkerülésével, hogy ne váljanak bűncselekmény, nemi erőszak áldozatává. A liberális hisztériagépezet persze azonnal beindult, valami olyasmit harsogva, hogy sérti a nők alapvető szabadságjogait, ha nem mehetnek oda és akkor, amikor akarnak.

Vajon hány nő vált nemi erőszak áldozatává Európa-szerte, mert hitt ezeknek a barmoknak?

Frissen megismert szomáliai migránsokkal még én sem megyek este egy elhagyatott helyre, pedig én úgy nézek ki, hogy velem sem tanácsos este elhagyatott helyre menni – még egy szomáliai migráns is meggondolná. Vagyis adódik a kérdés, mit keresett egy 25 éves egyetemista (!!!!) lány egy két órája megismert szomáliai migránssal, aki éppen egy mariskát akart elszívni egy parkban a bulinegyed közepén? Csak olyan válaszaim vannak, amelyek sértők, dehonesztálók az áldozatra nézve. 

A nagyvárosi, liberalizmustól fertőzött közegekben alapvetés, hogy az „idegen szép”, a más kultúrákból és etnikumokból érkező emberek mind a fehér heteroszexuális férfiak elnyomásának áldozatai, valamint a fekete férfiaknak jó teste és nagy farka van. Ez az utóbbi ténykörülmény a liberális férfiközösség egy részét értelemszerűen kikapcsolja a nőkért folytatott versengésből, emiatt férfihiány keletkezik, amelyet lelkesen készek pótolni a szomorú barna szemű egzotikus férfiemberek, akik a családjuk, gyermekeik, feleségeik, szüleik hátrahagyásával menekültek el a válságövezetekből. Érthetően terheli őket a hátrahagyott szeretteik iránt érzett féltő aggodalom, illetve a tesztoszteron, valamint ők is egzotikusnak látják azokat a nőket, akik a bulinegyedben felelősségük teljes tudatában berúgva és betépve csatangolnak éjjelente. Nehezen tudják fegyelmezni magukat, aki teszteli őket, könnyen kaphat olyan kísérleti eredményt, amely nem esik neki jól. 

Az exogámiára való hajlandóság, amely közismert antropológiai és szociobiológiai jelenség, alapvetően nem elítélendő, de a jelek szerint főszereplőnk is egy kicsit hosszabb előjátékot gondolt a dolog előtt, mint néhány pofont. Az Európába érkező idegenek sok rosszat hallanak az európai nőkről, továbbá az interneten tömegesen tekinthetik meg, ahogy fehér úrhölgyek 1-25 számú fekete urat tesznek boldoggá, természetesen egy nagy boldog beleegyezéses szex keretében. Tévképzeteik támadnak a fehér nők hajlandósága tekintetében, és könnyen esnek a saját kultúrájuk szokásrendjének áldozatul, ott ugyanis az a lány, aki követi a bozótosba a fiút, nem szokott a későbbiekben vonakodni, sőt. 

A szimpatikus (mert különben miért kereste volna hölgyünk a társaságát) szomáliai migráns tulajdonképp áldozat.

A ledér ciszhetero lány órákon keresztül abban a hitben tartotta, hogy lesz valami, még a marihuánás cigaretta kínálását is elfogadta. Bement utána a csalitba, majd annak interkulturális és multikulturalizmust célzó közeledését visszautasította. Mindezt annak a tudatában, hogy áldozata több feszültségoldó szer hatása alatt is áll és fel van lelkesülve. 

Természetesen, ha mindezt egy magyar állampolgárságú fehér ciszhetero férfi követi el, az a legocsmányabb nemzeti alapú nemi erőszak, amelyet az Isztambuli Egyezmény alapján kell megtorolni, a kasztrációs záradék szerint, de a fenti esetben természetesen nem. 

A kormány propagandamédiája teljesen alaptalanul hangsúlyozza a férfi szomáliai és migráns voltát, illetve azt, hogy Norvégiában hamis adatokkal próbált meg menedékjoghoz jutni. Nyilván az történt, hogy nevezett fiatalkorú, talán még felügyelet nélkül érkezett gyermekkorú, és a norvég bevándorlási hatóságok az emberi jogokat példátlanul sértő módon ezt nem hitték el neki. Ebben az esetben a ledér fehér nő egy ártatlan, szomorú barna szemű gyermeket csábított drogozásra és szexre, ahelyett, hogy bekísérte volna egy gyermekotthonba. 

Na, de hagyjuk a komolykodást és jogászkodást, és térjünk vissza a tréfa birodalmába!

Javasoljuk, ha betépett egyetemista lányok vagyunk, és ismeretlen szomáliai bevándorlók ajánlkoznak arra, hogy hazakísérnek bennünket a budapesti éjszakában, inkább bízzunk meg a magyar taxisofőrben, mint benne!


A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

A VAR csak tovább rombolta a focit! (Liverpool-Manchester City 1-1)

  Nem abban kívánok állást foglalni, hogy tizenegyes volt-e az az esemény, amelynek során egy City-játékos …

30 hozzászólás

  1. Don Quijote

    Helyes. Vártam ezt az írást. Tökéletesen egyetértek.

  2. „Egyetemista” leányzó.
    Nagy valószínüséggel a CEU gender-szakos, az agyhalál köszöbén álló hallgatója.

  3. Turista szelet

    Pár nap múlva önként is beleült volna a csokifaszba.

  4. Nézzük_magát_a_dolgot

    Mit keres nálunk egy Norvégiából kiebrudalt migráncs, és az idegenrendészet mikor nézett utána, hogy miből él? És anyagi lehetősége összhangban van-e az letvitelével? Úgy tudom, nálunk „menedékes” státuszban van. Jó lenne tudni, ki vette ilyen állományba. Igen, személy szerint, névvel. Remélem, az ilyen hivatalokban jó a fűtés, nyáron a hűtés, kényelmes a forgószék, a konyha főz, a pénztár fizet.

    • oltalmazotti státust kapott néhány acélköpenyes lövedék helyett.

    • Jó pénzért mindent lehet.Ki tudja hàny ilyen migràns élősködő van a nyakunkon.Ezeket az ügy intézkedőkét e
      llenőrzi valaki?

  5. tanács egy hazafitól

    Én inkább a magyar államnak adnék egy jó tanácsot.

    Azt a sok ezer négert, akit beengedtek Magyarországra, küldjék haza, a többi egymilliárdot pedig, ha lehet, most már tényleg tartsák távol.

  6. Sehogy!
    Ez alapszabály.

  7. Áldozat és áldozat között is hatalmas különbségek vannak. Ezek a de facto ringyók idézik elő, hogy Afrikában vagy az araboknál minden európai nőt szabadon használható rongy prostituáltnak néznek. Hisz nyilván híre megy, hogy isznak mint a gödény, kábítószereznek és bárkivel felmennek szobára, vagy a parkba.
    Anno az átkosban is voltak ilyen ringyók: egy részük az arabok macája lett, egy másik csoport egy pár harisnyáért is odaadta magát, ezeket hívtuk olaszozóknak, akik idejártak ingyen prostikért. („Jó estét nyár, jó estét szerelem”)
    De most már fekete kannibál a menő ezekben a közökben. Nem új ez a nőstény viselkedés, ilyen mindig is volt, de emberibb és erkölcsösebb korokban nemcsak a vendégjoggal visszaélő mocskot ítélték el, hanem azt a elfajzott nőstényt is, amelyiknek nem kellett a saját fajtájabeli, de boldogan odadobta magát a vadidegennek.
    Itt mindkettőt el kell ítélni és meg kell vetni. A szomáliai nyilvánvalóan mocsok, és kapjon enyhítő körülmény nélküli maximumot, mert nem hirtelen hevületből, nagyon is szándékosan ment a bokrosba. A magát szűzkurvának mórikáló leendő értelmiségi meg azért, mert nyilvánvalóan direkt felhúzta, és mert nem volt kifogása a kábítószerezés ellen sem.

    Itt csak egyetlen pozitív szereplő volt, az amerikai, aki igazi férfiként egy megtámadott nőért kockáztatta életét. Mérget veszek rá, hogy fehér volt. Őelőtte emelem kalapom.

    A fiaim amikor meghallják, hogy megint megerőszakoltak egy ilyen magát riszáló provokáló buta fehér nőstényt, és megölik vagy elcsúfítják, csak legyintenek:
    – Dolgozik a biológia, hát hullik a selejt.
    Csak az a probléma, mikor aztán az ilyen nagy büszkén kihordva a rossz géneket, félvér Oliviókat, Ahmedeket szül a nyakunkra, akik felnőve, kitanítva adandó alkalommal nyomban hátbatámadnak.
    A skarlátbetűs régiek, más kultúrákban, sőt még a muszlimok is okosabban őrzik génjeiket, és rövid úton leszámolnak az ilyen hibás nőstényekkel és idegen hímekkel.
    Jó, nem kell senki agyonkövezni, de minimum a franciák módszere meggondolandó: a hódító németekkel udvaroltató lányoknak kopaszra nyírták a fejüket.

    • Az egyetemen a nyolcvanas évek végén a srácok NBF-nek hívták a csajokat, akik ezt nyomták. (Itthon szűziesen senkivel, ösztöndíjon, részképzésen meg következetesen Afrika, Közel-Kelet, ezeregy éjszaka. Minősített esetben Szindbád és Ali Baba együtt.) Kicsit felértékelődtek a korábban „le… nézett” (eufemizmus) magyar lányok, akik könnyűek voltak, de csak magyarokkal.
      (Nem oldanám fel a rövidítést, mert lehet, hogy gyerekek is olvassák…) 🙂

  8. A mélyafrikait kitoloncolni és kitiltani Európából, a csajt pedig elvonóra és szociális tréningre küldeni, ahol „felvilágosítják”. A liberó egyetemek és a szülők hibája is, hogy erre sor került, javaslom az Egyesült Államokban és Kínában alkalmazott, Németországban pedig előkészített szociális kreditrendszer bevezetését, hogy a mára 2 generációt is megfertőzött deviáns ideológiai szocializációt kipurgálhassuk a társadalomból.

  9. Aki ilyen szomáliai őslénnyel szoba áll az mégis mit várt? Őszintén…nem sajnálom a csajt.

  10. A feketék,
    legalábbis az amerikai feketék nagyon erősek és alkalom
    adtán nagyon agresszivak.Ugyanabban a sulycsoportban több
    izmuk van mint a fehéreknek, csak ésszel,mert abban
    verjük Őket erősen,
    tudsz velük elbirni.A lány védelmében,Ő egy civilizált
    országban nőtt fel,mármint itt nálunk, és azt hitte hogy ha nemet mond az
    nemet jelent.

  11. Ez a leányzó legalább annyira provokatőr mint amennyire áldozata saját libsi mivoltának.
    Amikor elfogadjuk egy presszóban megismert vadidegen férfi ajánlkozását lovagias „hazakísérésre” az már mint az alábbi vagy 50 éve ismert vicc szerint beleegyezést jelent:

    „A férfi a lányhoz fordul:
    – Hazakísérhetlek?
    – Meg.”

    Mi normális nők nem kísértetjük haza magunkat idegennel a hajnali téli éjszakában. Pláne nem megyünk bele vele a bokrosba, s nem is megyünk fel vele megnézni a bélyeggyűjteményét, vagy nem hívjuk fel magunkhoz egy kávéra. Ezeket az elveket már sokévtizede ismerjük, régebben meg fiatal nő gardedám nélkül nem is ment sehova, pláne nem hajnalban részegen kóricálni. Pedig akkor még nem is félhettünk olyanoktól, akikről nap mint nap kapjuk a híreket, hogy nőket erőszakolnak és gyilkolni jöttek ide. Volt okunk félni ajánlkozó ismeretlen fehér lovagtól is, nemhogy egy „más kultúrától.

    Az a fiatal nő, aki a bezárt belpesti utcán nem talált WC-t és MUNKÁBÓL HAZAFELÉ TARTVA JÓZANUL kénytelen volt szívességet kérni egy másik ilyen hálás oltalmazott kebabos kiszolgálótól, az valóban áldozat. S akit lerántanak a bicikliről, vagy temetőben váratlanul ráugranak, na ők az igazi áldozatok.

  12. Az állat világban sem parosodik a medve a farkassal.és ez igy van rendjén. A kutya kutyával a macska macskával. Ezt a természet igy találta ki. Sajnos a média tehet erről hogy mindenki mindenkivel mert azt sulykolja hogy ez így természetes. Ja és még egy gondolat. A színesbőrüek a legnagyobb fajgyűlölők rasszisták. Ezt fel kell fogni, hogy utálnak minket az őket ért sérelmekért. Rabszolgák voltak. A fehér embert szolgálták évszázadokig. De mi Magyaroknak ehez semmi közünk. Akinek köze van ehez azok zúdítják ránk ezeket az állatoknak nem nevezhető lényeket
    .

  13. Vannak olyan aljas nők, akik állatias ösztönök miatt kacérkodnak ezekkel a szerencsétlen, kiszolgáltatott párákkal, ráadásul pont a 360 napos párzási időszakukban, amikor szegények még a szokásoshoz képest is az ösztöneik rabjai. Csak azért öletik meg magukat, hogy aztán szegény gyanútlan szomáliak börtönben végezzék (kőkemény két hónapra is akár). Ahol kegyetlenül teleetetik őket mindenféle nehezen emészthető minőségi étellel, mint a halal rénszarvashúsgombóc, meg a bio-tejjel, bio-mézzel folyó szörnyű reggelik… Gyanús, skandináv orvosok csinálják meg a fogukat (brrrr!!!), és csak a végén kapják meg azt a sok pénzt, amit a büntetés során megtagadtak tőlük. Így heteket csúszhat a szociális lakás odaítélése is pl.
    Az ilyen nőknek nem tudom, milyen a lelki világa, nem gondol arra, hogy végül a másik is csak egy…
    állat?

  14. A múltkor céges programja volt a nejemnek, és mivel későig tartott, szokás szerint elmentem érte. A budapesti kora éjszakában szinte csak egyedül grasszáló, különböző etnikumú fiatal nőket láttam mozogni, volt, aki futni ment le a -3 fokban, volt, aki – nyilván külföldiként – hangosan kapta a telefonos gps-től az instrukciókat, hogy merre forduljon, szóval a beteg idióták számára terített asztal egy ilyen „nyugati” nagyváros, a sok hamis biztonságérzetben és szabadságtudatban lődörgő szingli nő miatt. Persze sajnos a baj bárhova beüthet, de nem értem, miért kísértik a szerencséjüket sokan, amikor amúgy is kisebb, mint kéne.
    És nálunk még nincsenek jelen tömegesen ezek a 10-60 év között bagzó, kb. ugyanilyen korosztályra veszélyes tevebikák.

  15. csakafidesz

    Nyugaton már minden második taxisoför fekete. Ugyanis a nyugati ember nem akar dolgozni. Itt van az egész bevándorlás kulcs elásva. Azt látja, hogy a pénze jó, jön a lengyxel, megcsinálja a vízcsapot, jön a néger, felássa a kertet. Azután csodálkozik, ha egy sötétbőrű banda megerőszakolja és a csatornába dobja az egyszem lányát.

  16. Egyben jól lejáratta az egyetemet mint intézményt és a diplomát mint végzettséget.
    „Amelyik nőnemű ilyen helyekre jár kikapcsolódni az annyit is ér!”

  17. Br. Beverneky

    … látott már valaki n9iggert kertet ásni?
    Megöl a kíváncsiság…

  18. És lehet ennél rosszabb is. Tegnap felszállt a Blahán a buszra egy nagyon szép 9-10 év körüli tisztán fehér kislány egy fiatal fekete férfival. Azt a benyomást keltette, hogy anyu új csődöre, aki elvállalta hogy elmegy a nője gyerekéért az iskolába, míg az dolgozik. Ő nyilván nem munkából jött, mert mackónadrágot viselt. Láthatóan szarba se nézte a gyereket, csak a telefonját nyomkorászta. Komolyan, görcsbe rándult a gyomrom. Lehet, hogy lesznek itt még gyerekáldozatai is az egzotikus idegenekért való rajongásnak. Nyugaton hány ilyen eset volt, hogy megerőszakolta, vagy kisebb gyerek esetén agyonverte a feka a nője gyerekeit. Tudom, van ilyen sajnos a fehér férfiak közt is, de azért a feketéknél biztos hogy jóval nagyobb az esélye ilyesminek.

  19. A fiatal, gyerektelen nők a liberális propaganda fő célcsoportjai. Ha őket sikerül meghülyíteni, nem lesznek magyar családok, magyar gyerekek. Úgyhogy ez van, ne fogjuk vissza magunkat a ballib ellen.

    https://www.ferfihang.hu/2017/08/23/exogamia-te-csodas/
    https://www.ferfihang.hu/2015/10/01/a-nok-es-a-menekultkerdes/
    https://web.archive.org/web/20180905112955/http://www.ferfihang.hu/2017/11/11/az-eszrevetlenul-lopakodo-exogamia/

  20. „Egy nagy boldog beleegyezéses szex”. Ez nagyon jó megfogalmazása a 68-as hazugságnak. Mert ma már nem feltételenül boldog, nem feltételenül belegyezéses és nem feltétlenül szex. Hanem valami más. De mi?

    Csak nem a rabszolgává tevés ősi ösztöne? CSAK NEM?..

  21. Molnár József

    A helyzet az, hogy sok olyan nő van aki (a természete miatt) senkinek sem kell. Ezek azok akik büszkén feszítenek egy arab vagy néger pasival, hogy:
    „Látjátok én is kellek valakinek!”
    Igen, re csak nekik kellesz, neked csak ilyen jutott. Amilyen virágot szakítasz olyat fogsz szagolni.

  22. Én nem csodálkozom ezen a történeten. Annyira ostobák a mai fiatal nők, hogy szavakat sem lehet találni rá. Számtalan példa bizonyítja ezt. Akár itthon, akár az európai országokban. Hogy saját ostobaságuknak az áldozatai. Nem sajnálom egyiküket sem. Egy kicsit sem. A stigma bélyege örökre rajta marad.

  23. Ha kitolódik a gyerekkor többek között amiatt, hogy minden félbolondot egyetemre küldenek, akkor igazítani kell hozzá a nagykorúság határát. Nevetséges, hogy egy 18-24 éves hülyegyerek, aki az élettapasztalatának 90%-át csak a fészbukról szedte, szavazhat. Egyes csoportjaik nyíltan fel is vállalják, hogy ők még nem érettek a gyerekvállalásra sem.

  24. Tua tua Kelapa

    Tisztelt „hívő”! Nagyon nehezen tudom elhinni, hogy valaki ennyire naiv legyen. Mert azt, nem gondolhatja komolyan, hogy egy más kúturából származó, nyelvünket nem beszélő, narkózó ember ad arra valamit is, hogy …”és azt hitte hogy ha nemet mond az nemet jelent.” Ilyet, még Teréz anya se mondott volna!

  25. Tua tua Kelapa

    „Milyen diplomát ünnepelt éppen? ” Ez csak természetes, hogy a CEU-n szerzett diplomáját.

  26. Ne álmodozzon, muszlim úr! A nők (és a férfiak is) a saját fajtájuk férfiai (és férfiak a nőik) után vágyódnak, ez már csak így van a biológiában. Azok akiknek néger meg arab himbilimbi kell, azok a selejtek, akikre a fajtabeli férfi rá se néz, ezért kénytelen Magukra fanyalodni.
    Maguk Kara muszlimok vágynak csak a sajátjaiknál szebb, szőkébb, kékszeműbb, okosabb európai nőkre,amit az is bizonyít hogy nem mi járunk Magukhoz, hanem Maguk mihozzánk nőkre vadászni, s ha nemet mondanak a jobbhoz szokott európai nők akkor maguk erőszakolnak és gyáván dühöngve késelgetnek, nem bírván elviselni, hogy Maguk nem kellenek nekünk igazi fehér civilizált nőknek.

  27. Kis fekete varjú

    Ismer nőket?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük