Gyurcsány elvtárs megengedő lenne a bevándorlásellenes tudatlanokkal


Pocsék államférfi, ravasz politikus és méltán ismeretlen publicista – így lehetne összegezni Gyurcsány Ferencet és azt a jelenséget, amely lassan két évtizede tartja rettegésben a magyar választók jelentős részét. Olyan az ő személye a magyaroknak, mint a kakimanó a gyerekeknek, akiket azért riogattak vele a nagyobbak, hogy még a legnagyobb szükség alatt is féljenek. A mi Ferenc testvérünk azonban nem maradt a mélyben, nem lapult meg, hogy lesben állva várja a vécére tévedőket. Nem. Gyurcsány elvtárs továbbra is meghatározó politikai erő a magyar közéletben és az egyetlen igazi erő a baloldalon. Ő nem egy kakimanó, hanem az igazi Kula báró!

Mondhatnánk, hogy fátylat a múltra. Volt egy vállalhatatlan Gyurcsány-korszakunk, de végül tizenkét éve a magyar emberek pontot tettek a történet végére és elküldték a francba az egész baloldalt. Bárcsak azt mondhatnánk, hogy az a káros és sokszor minősíthetetlenül undorító politikai jelenség, amit az ex-miniszterelnök és politikai szövetségesei képviselnek, végképp eltűnt az életünkből. Sajnos azonban ők nem csupán a múltunk, hanem a velünk élő jelenünk is, ami folyamatosan beleürít az életünkbe.

Ferenc testvér, vagy Kula báró továbbra is a legkomolyabb erő a teljes magyar ellenzéki trágyadombon, ami azután sem lesz másképp, amikor majd áprilisban magunk mögött tudjuk a parlamenti választást. Mindegy, hogy a baloldal Frankenstein-koalíciója ellenzékben marad, vagy esetleg megnyeri a választást – erre a dolgok jelen állása szerint akkor van esélyük, ha a Fidesz úgy gondolja, hogy megunta a kormányzást és nem méretteti meg magát –, Gyurcsány elvtárs kézben fogja tartani a gyeplőt és hülye lenne átadni másnak.

Kula báró erejét nem szabad alábecsülni, és azt a tényt sem szabad holmi riogatásnak tekinteni, hogy a jobboldal sokat beszél róla és a szándékáról.

Ezt támasztja alá, hogy a nemzetközi liberális erőket is bármikor kiszolgáló, a patológiás nárcizmus eme díszpéldánya ismét elkotyogott néhány olyan elemet a politikai szándékából, amely Magyarországra és a magyar emberek jövőjére nézve nem pusztán meghatározó lehet, hanem a Frankenstein-koalíció kormányra kerülése esetén konkrét szekrétum-cunamit idézhet elő.

Nem bontjuk le a kerítést. Maradjon. Mert nagyon sokat ezt hiszik a biztonságuk garanciájának. Akkor legyen! Bármeddig. Nincs helye racionális érvelésnek. Nincs rá szükség. Ha kerítés kell, legyen!

– értekezett önmagával ez a meg nem értett lángelme, de mi jól ismerjük már a gyurcsányi logikát: marad a határkerítés, de nem lesz, aki őrizze. Vagy ha a durvább ferenci gyakorlatból indulunk ki, akkor Ferenc testvér szöges ellentétét cselekszi majd annak, amit korábban állított: nem lesz határkerítés, ellenben szabadon özönlenek majd a Közel-Keletről érkező menekültek és minden elromlik.

A DK elnöke a magyar határkerítés megtartásáról írt bejegyzésében. Fotó: Facebook

Hogy a Kula báró szavait idézzem: „Nem kell félni, nem fog fájni”. Akinek ismerősen cseng a DK-vezér és ex-miniszterelnök lidérces mondása, annak már van némi fogalma arról, hogy milyen érzés, amikor a regnáló kormány kvázi hátulról abuzálja az állampolgárokat. Ami 2010 előtt, a Gyurcsány-érában történt, az nem a kakimanó meséje volt, hanem a fetisiszta Kula bárónak és sleppjének az ámokfutása. Akkor még „csak” a hazai gazdaságot döntötték romba és a nyakunkba varrták az egész IMF-et, bevezették a vizitdíjat és a kórházi napidíjat az egészségügyben, kórházakat zártak be és privatizáltak el, az úthálózat és a vasút bővítése címszó alatt járatokat szüntettek meg, kistelepülések váltak megközelíthetetlenné, az átlagbér a béka segge alatt volt – és még sorolhatnám, hogy a 2008 után következő, igazán ínyenc, perverz megszorításokat ne idézzem.

Amit a kedves vörös nagyúr a közösségi oldalán megosztott, az annyit jelent, hogy majd ő eldönti, mi legyen jó nekünk.

Mi, tudatlan magyar polgárok és átlagemberek nem lehetünk annyira okosak, hogy előre lássuk, milyen frankó kis életünk lenne, ha a 2021-ben visszafordított százezer illegális határátlépőt egyszerűen beengednénk.

Hiszen Kula báróék mindig is megmondták, hogy ezek az emberek elsősorban nem Magyarországra szeretnének eljutni, hanem Németországba. A vörös képű alkohokrata felfogásával ellentétben viszont, ha valahol ellenőrizetlen a határszakasz és ellenállás nélkül átléphet rajta bárki, ott nemcsak százezren fognak próbálkozni, hanem mindenki, aki bevándorlási céllal elhagyta a hazáját. A tavalyi százezer fős számból hirtelen milliós lesz, a népvándorlás során pedig nem mindenki megy el a célországig. Lehet, hogy csak a tíz százalékuk gondolná úgy, hogy itt marad nálunk, de az is lehet, hogy jóval többen. De ha Feri azt mondja, hogy jó lesz, akkor mit nekünk pár százezer menekült.

A kedves Feri-szimpatizánsoknak megsúgnám viszont, hogy 2010 előtt sem használtak fájdalomcsillapítót. Úgy „megdádáztak” minket, hogy majd tíz évbe telt, mire ismét le tudtunk ülni.

Egyébként a baloldal szerint katasztrofális a magyar társadalom helyzete: mindenki csóró és éhezik, a vidéki embereknek se munkájuk, se kenyerük. Ahogy ők beszélnek Magyarországról, az alapján a tavaly újraboncolt Afganisztán egy közel-keleti gyémánt, az arab Svájc hozzánk képest. De akkor miért kellene tetéznünk a bajt? Majd a magyarul nem beszélő, „magasan képzett” migránsok segítenek rajtunk?

Nyilván Kula papáék is tudnának mesélni a felzárkóztatásról. Van pár civil szervezet, akiket tenyerükön hordoznak. Tényleg nem sok, néhány, de olyan jól bánnak a fővárosban hajléktalanná vált emberekkel és annyira ügyesen tanítják biciklizni a migráns nőket. A legjobb kezekben lennének az európaitól szöges ellentétű kulturális és vallási közegből érkezők tömegei, akiknek jelentős része a baloldali mainstream szerint orvos, mérnök, közgazdász vagy űrkutató. A nyelvi akadályokról pedig még nem is beszéltünk.

Sajnos azonban mi ezt csak azért nem így látjuk, mert korlátolt az elménk. Ostobák, tudatlanok, nyugatiatlan és európaiatlan suttyó magyarok vagyunk, akik árpádsávos zászlóba bugyolálva ülnek hátrafelé a buszon, a villamoson, vagy az autóban, miközben teli torokból ordítjuk a Kárpátiát.

Kula báróék szerint mi nem tudhatjuk, mert nincs megfelelő intelligenciánk a józan érvek megértéséhez.

Sebaj. Szerencsére segíti a tisztán látásunkat a digitalizáció, aminek köszönhetően az ex-miniszterelnök kijelentései és az azzal szöges ellentétben lévő valóság is fennmaradt az utókornak. Aki szereti a hardcore politikai pornót és a gangbang videókat, imádni fogja azt is, ahogy Feriék megalázták Magyarországot (1 perc 11 másodperctől lesz igazán érdekes). Tudjuk természetesen, hogy vannak olyanok szép számmal, akik nemcsak nézni szeretik az ilyesmit. Jól látható ez abból, hogy a Kula báró és sleppje még mindig a parlamentben rontják a levegőt, de bízzunk benne, hogy idén áprilisban a választók újra megmutatják nekik, hogy hol a helyük.

Fotó: Horváth Péter Gyula/PestiSrácok.hu


  Gizmo

15 hozzászólás

  1. Bármit is mond, leír Fleto, ne higyjetek neik!
    Áruló, és hazúg ember!

    Csak rabolni ellopni és a hülye linerális eszméit akarja terjeszteni.
    Hiába a liberalizmus megfogalmazása:
    .A liberalizmus, más néven szabadelvűség, a szabadságot jelentő liberty szó után alapvetően a személyes szabadságon és törvény előtti egyenlőségen alapul, vagyis a szabad gondolatok széles spektrumát jelentő eszmerendszer, melyek közös vonása, hogy az egyén szabadságát jelölik meg mint legfontosabb politikai célt.”
    no ebből ez az emberszerű képződményt semmit nem valósít meg, és nem is hisz benne.

    Öneki CSAK a saját eszme rendszere a szent, azt követi, valósítja meg, a másik soha nem is érdekelte, nem is hallgat rá.
    A bolgár tehénnelk együtt hazaárulók!

  2. Keményen, minden médiában, a választások napjáig, a Best of Gyurcsány legyen a főműsor, hogy az összes választó emlékezzen

    • … meg a Best of eMZéPerix, Best of Krump Lee Petya, meg azt se felejtsük el elmondani újra mindenkinek, hogy botox ildi anno azt nyilatkozta Horn elvtárs – 4 éves regnálása után – úszómedencés vityillőjára, hogy szomorú lenne, ha egy miniszterelnöknek négy év után nem futná egy családi házra (csak Orbán esetében csalás, bűn és lopás ugyanez, Ildikó?)

    • Oké, én támogatom, de legyen a Best of Orbán is mellé téve, ahogy itt is:

      https://greyhound.blog.hu/2009/10/12/best_of_gyurcsany_a_sorozat_osszes_resze_egy_helyen

      (Van amúgy rá beállítva Google Alert, ezt a posztot és kommentet is annak köszönhetően találtam meg, mindenhonnan töröltetni fogom, ahol csak meglátom. Komolyan ennyit tudnak egyes Fideszesek, hogy egy “libernyák” 15 éves gagyi videójával akarnak kampányolni? Megáll az ész)

  3. Szerintem ott mèg nem tart, hogy kakamatyi legyen,de hugyos
    Ferkóként már bizonyitott.Az iràny viszont tőkèletes..

  4. Gyurcsány úgy gondolja, és valószínűleg a hatodik pohár xo után így is fogalmazná, hogy “BUTA PITSÁK VAGYTOK, DE KELLENE A SZAVAZATOTOK, PASSZÍV CSALÓDOTT JOBBIKOS NÁCI GETZIK”
    😀
    Mert ugye erről van szó. A határkerítéssel a hülye neandermüller megint kárt tett az összefosás nácoid vonalában, a jobbikos mindenellenes egybites szavazójelöltben. És hát márki úr sem remekelt, ami a jobbikos csürhe egybeterelését illeti. 😀
    .
    Vajon sikerül-e dárth kúrcsótány nagyúrnak hitelesen előadni a félkarú, semmi fölött lógó jobbikos lúkszkályvókerek felé, hogy JOBBIKOS LÚKOK, ÉN VAGYOK AZ APÁTOK. ? 🙂

    • (… és vajon mondja-e majd a jobbikos lúkszályvóker a mihamos leja dórának, hogy ÉRZEM, HOGY MÉG MARADT BENNE VALAMI JÓÓÓÓÓ 😀 )

    • Molier, csak azért írok, mert ez a h.sz-r-ed egy költemény elteszem az utókornak, ugye nem baj?

  5. Ma beszélgetésbe keveredtem egy nagypapával, akivel együtt várunk az unokákra, amíg a kicsik a foglalkozáson vannak. Legnagyobb megdöbbenésemre emzéperix-re akar szavazni, mert akár ez a macskajancsi, csak Orbán miniszterelnök úr nem…
    Megkérdeztem, miért. Sok mondatváltás után kiderült, hogy őmiatta tombol a gyűlöletet Hazánkba. Én naívan megkérdeztem, miért. Ha nem ülök, hanyatt esek a választól: mert szegény menekült emberek ellen hergel és ezzel fokozza a rasszizmust, és egyébként sem volt még olyan rettenetes helyzet Magyarországon, mint az utóbbi 8 (!) évben – bár szerintem 12 éve, de mindegy – és mindenkit elüldöz, és annyira akrt az Euhoz tartozni, de most, és szegény öreg szarosgyuri, mégis mit akar egy öregembertől, amikor az ő pénzén (mármint szarosgyuribá) pénzén tanult külföldön, stb. stb. stb. Kiderült, hogy egyedül csak a 444-et olvassa, és amikor azt mondtam, próbálja meg a jobboldali lapokat is, azt mondta, hogy nem kíváncsi hazugságokra…

    És nekem az elején még szimpatikus volt, nem néztem ki belőle és még nem találkozta ennyi gyűlölettel a jobboldallal szemben. Bárkire szavaz, csak az Orbánra nem. Eddig nem volt túl lelkes szavazó, de most beírta a naptárába, nehogy lefelejtsen elmenni Orbán ellen szavazni
    A hideg is kirázott!

    • Kocajogász

      Ennek a vén kreténnek azonnal megvonni a nyugdíját, és addig ütni a fejét valami keményhez, amíg az okosabb nem enged. Esetleg kiállítani egy vágtató rendőrló elé, miheztartás végett. Törött kézzel-lábbal kicsit nehezebb tettekre váltani a gyűlöletét.

    • Bárkire? Szavazzon a Gattyánra! Akkor talán valakivel leszopatja, aki két snitt között ráér. Vagy ha nem, hát digitalizálják az öreg szarost. 😀
      Ez az öreg a magyar társadalom egyik nagy titka, amit a baloldal harminc éve takargat, hogy tudniillik úgy kell látnia mindenkinek, és hinni benne, hogy a mindenkori baloldaliak a “szakértelem”, a “tudás”, a “hozzáértés”, satöbbi birtokosai, míg a többiek, főként a fideszesek a buta, felkapaszkodott, becstelen szarjankók. A titok lényege, hogy FORDÍTVA VAN! De nem egészen úgy, hogy a fideszesek okosak, és minden pozitív, hanem hogy a fideszesek olyan átlagosak, van köztük jó, a többség meg elég gyenge, valljuk be, és ENNEK TÜKRÉBEN KRETÉNEK A BALOSOK. Van köztük néhány értelmesebb, de még ők sem tudnak túllépni ezeken az érzelmi és ösztönös programokon, aminek lényege, hogy annak a világnak a maradékait és koncait, koncai maradékait féltik a ki tudja, kiktől (mert a fideszesektől, de azt tudjuk, hogy tőlünk fölöslegesen), amit egyrészt még kádár életében, másrészt a 2010 előtti időszakban, és fájdalmas, de harmadrészt a mai napig összelopkodtak, összetelefonálgattak, és még ma is kapnak. Merő gyűlölet a másként gondolkodóval szemben, ami részben minket is jellemez, de MINDIG alattunk vannak, észben, becsületben, és mindig lejjebb tudnak menni alantasságban is.
      Ez az öreg is, élt a tutiban, kevésért sokat kapott, biztonságban érezte magát, ma is megvan mindene, de legnagyobb értéke, hogy gyűlölheti Orbánt. Ezzel kel, ezzel fekszik, ettől nem kell neki bilagit, vagy szódabikarbóna, vagy éppen ettől beteg, de ha nem gyűlölhetné Orbánt, akkor vagy az ellenzéket kéne gyűlölnie, vagy a fiatalokat, vagy a cigányokat, vagy SAJÁT MAGÁT. Úgyhogy ez sajnos egy közösségi károkat okozó ösztönös terápia. Meg hát valahogy el kell ütni az időt a tepsiig.

    • Sajnos minden választásnál számolni kell párezer emberrel, akik a saját magánéleti kudarcaik miatt frusztráltságukban semmi más nem jut el az agyukig, mint a kétszavas gyűlöletkeltés, meg az Orbánfóbia,Mondhatjuk úgy is , hogy megtalálja a zsák a foltját, mert a zsák tudása is olyan mélységekben van, hogy a jövőképe nulla, csak azt tudná a választóival közölni, aaz a semmit, ezért aztán marad az egyszerűség mellett, mert ő maga is egyszerű, ez meg a következő két szóból áll (Orbán lop) és az OrbánfóbiábólAz ilyenekkel nincs mit kezdeni, ők elvesztek a normalitás számára velük úgy számolunk, hogy X mennyiségű szavazat mínusz ezek a szerencsétlen elbutított emberek. Nem érdemes őket megpróbálni megokosítani, mert reménytelen, csak a számokban ne feledkezzünk meg róluk, ennyivel több okos emberre lesz szükségünk , inkább rájuk fecséreljük az erőfeszítéseinket, az ilyenek maradjanak a saját fajtájuknál, nem olyan nagy kár értük, higyje el. !

  6. Ne engedjük, hogy Gyurcsány piréz hordákat telepítsen be az dzsenderré átoperált óvodákba!

  7. Gyurcsány elvtárs! Szörnyű nagy eszed van!

    Az ilyeneket aranyba kellene önteni!

    Mennyi is az arany olvadáspontja? 1100 Celsius fok ugye?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük