Ficken und ficken lassen


A fékezhetetlen agyvelejű Regensburgi Városi Tanács erősen gondolkodik, hogy Lady Zónákat alakítson ki a helyi tömegközlekedési eszközökön. Az ötlet szerint rózsaszínű jelzéssel, felfestéssel látnák el a buszok azon részét, ahol csak nők tartózkodhatnának. A cél, hogy elkerüljék a szexuális zaklatást különösen az esti és éjszakai órákban. A „Willkommenskultur” után beköszönt a „Balästigungskultur”.

[title size=”1″ content_align=”left” style_type=”single solid” sep_color=”#dd9933″ margin_top=”” margin_bottom=”” class=”” id=””][/title]

Közben osztrák kapuszárnyas barátaink azt javasolják, hogy a nők éjszaka a buszon álljanak közel a sofőrfülkéhez. Már látni véljük az Arnold Scwarzival illusztrált, bécsi álláshirdetést: „Önvédelmi sportokban jártas, 190 cm magas, kigyúrt sofőröket felveszünk. Toleranciatréning után azonnali kezdés!”

Tegyük fel, hogy a kiváló ötlet működik, és a kiéhezett afgán, paki, szíriai agykutatók és atomtudósok éjszakánként nem jutnak friss húshoz. De akkor meg elkezdik zaklatni az öregeket nappal. Ebből aztán kialakul Regensburgban az új migráns start up, a nálunk is jól ismert „öregezés”. Akkor jön a „Grossmutter Zone”. Ha rászállnak a fiatal, majd öreg férfiakra, akkor meg a „Gentleman Zone”. Míg végül maradnak a bevándorlók egy része által már otthon is preferált kecskék, birkák és a kóbor kutyák…

Az eredeti felvetést persze továbbfejlesztettjük: a bevásárlóhelyeken, mozikban, vendéglátóhelyeken is fokozatosan ki kell alakítani a Lady Zónákat. Aztán a közparkokban, folyópartokon, koncerttermekben – és már ki is alakult a gettó: belül a más kultúrájúak, kívül pedig az őslakosok. Európai hagyományokra építve a helóták. Vagy fordítva. Kár ezen görcsölni, kialakul az magától is, ahogy a toleranciát viking őseikből magukba szívó skandinávok, és barátságos frank ükapáiktól a végtelen türelmet elleső franciák földjén láthatjuk már jó pár éve.

És akkor felháborító módon még nem beszéltünk arról, hogy mi lesz a nemváltó, a bizonytalan nemi identitású, és az LMBTQ besorolású regensburgiakkal?! Vagy az arra vetődő Paprikakingával? Szerezzenek testőröket?

Amikor már úgy tűnik, a németek a teljes önfeladással elérték a falat, akkor jön egy újabb elrettentő baromság, amivel sikerül áttörniük azt. Leben und leben lassen – élni, és élni hagyni, mondja a germán. Az osztrákokra csak legyintünk, de azért a bajoroktól többet várt volna az ember.


  tutiblog

A PS böllérblogja. Bővebben a Gy.I.K.-ben.

3 hozzászólás

  1. azért mókás ez a dolog, az európai liberális demokrácia lassan bevezeti azokat a szabályokat amiért anno a diktatúrákat ahonnan a migráncsok jönnek annyira utálta, lehet lelkük mélyén ezek a nagy libsik a diktatúrhákhoz vonzódnak? A szegreggáció ellen küzdők meg elvakult szegreggáció hivők, a női jogok harcosai meg titokban csadorra vágynak?
    Csak akkor nem értem miért kell ehhez a fél közelkeletet importálni miért nem költöznek a libsik inkább oda. Szerintem mindenki jól ellenne. Mi itt élhetnénk a saját kis “beszűkült” konzervatív világunkat a libsiknek meg nem kéne a továbbiakban elnyomni titkos vágyaikat…

  2. A lassen szóért,meg külön gratula. Fogják még ezt az összetételt élve boncolni,mégis sokan tudni vélik miről szól.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük