Fapinák és kancigányok


Azok számára, akik netán kifogásolták a szombati tüntetés hosszúcici-szopó, langyika megnyilvánulásait (értsd. G-Ras Dr. Dre-től einstandolt akármije, a pride-os ruhatár újragondolása, valamint goa after parti az Oktogonon), van egy jó hírünk. A tüntin azért megjelentek az igaz szittya magyarok is, hogy jó hírünket tovavigyék a Kárpát-medence poshatag, magyarkodó légköréből a cizellált nyugat irányába.

Merthogy mi is történt? A Roy testvérnél és Szálasi Pistánál, valamint a heteket karikással terelgető életmódnál leragadt neo-poszt-jobberek néhány díszpéldánya sakálfalkába verődve kezdte kioktatni szép beszéddel a parlamenti rendőrsorfal tagjait. A baj ott kezdődött, amikor észrevételezték (v.ö. látókörükbe került), hogy egy rendőrnő is szolgálatot teljesít a sorfalban. Mivel nemrég volt Gyümölcsoltó Boldogasszony, hozzá külön kis szónoklatot is címeztek, melyet muszáj szó szerint idézni:

„Nézd már azt a fapinát! Három hónapja baszták meg utoljára. Pókos a pinája. Néz rá, hogy mosolyog, baszd meg, tuti igaz!”

E szavak hallatára – nyilván a műveleti parancsnok közbeavatkozására – a rendőrnőt az első sorból hátrébb helyezték, és helyét egy férfi kollégájával töltötték fel. Atilla unokáit viszont, akiknek Allah az utolsó mentsváruk, ez sem hatotta meg. A cserét így kommentálták:

„Nézd, el is megy hátra, baszd meg, a fapina! Jött helyette egy kancigány.”    

Hiába, na. Néppártosodni tudni kell. Például úgy, hogy a pszeudoliberális köpönyeg alatt otthagyjuk a kissé már kopottas, vadhajtásos nyáltól csúszós gárdamellényt. Aztán ez így együtt simán megóv minket mindentől. Mert ahogyan Darwin oly találóan és plasztikusan megfogalmazta, a fajok versenyében nem a legerősebbek, vagy a legagresszívebbek, hanem az alkalmazkodásra leginkább képesek maradnak fenn. Például a húspinák és a kanfehérek.

Egy gond van ezzel. Hogy a szemmel láthatólag ittas, és az iskolapadból (iskolapadból?) még alig kinőtt Kazinczy díjasok egyáltalán nem látszanak régi motorosnak. Tehát minden bizonnyal új hajtások. Ojtások, nemesítések, ha úgy tetszik.

És ennek ellenére fapináznak, meg kancigányoznak.

A videón látható jelentnek társadalomlélektani aspektusból nézve azért volt két markáns tanulsága. Egyrészt, hogy a fröcsögő jobberek mellett álló rasztapaszták szó nélkül figyelték a nyomdafesték-taszító diskurzust, és szavuk nem volt arra nézvést, hogy hát azért basszátok már meg, srácok, ez azért már nem járja.

A másik, ugyanennyire figyelemreméltó pont a rendőrök által tanúsított magatartás. A Készenléti Rendőrség tagjai rezzenéstelen arccal, némán álltak a sorfalban. Nem vesztették el a hidegvérüket, nem próbáltak bosszút állni a társaikon esett sérelemért. Ide citálva 2006 eseményeit, talán nem túlzás, ha azt mondom, hogy Gyurcsány azonosító nélküli pribékjei ilyen szavak hallatán már nem is szemre, hanem egyenesen agyalapi mirigyre céloztak volna, hogy aztán a felnyílt koponyába még bakancsos lábbal bele is tapossanak.

A konklúzió teljesen világos. A tüntetők, akik éltek demokratikus jogukkal, egészen a végső határig elmentek. Provokáltak, feszegették a pofonládát, és szinte várták, hogy mikor lesz belőlük Reuters vezető hír. Ezzel szemben a rendvédelmet biztosító szervek olyannyira a helyzet magaslatán álltak, hogy nemcsak a Parlament előtt, de az éjjel az Oktogonon rendezett, már-már szokásosnak tekinthető goa partit is zokszó nélkül vigyázták fel. Úgyhogy ez most nem jött össze.

Az még kérdéses, hogy a Jobbik kiad-e valamiféle bocsánatkérő közleményt a rendőrség felé, avagy kizárja-e tagjai sorából a kis köcsögöket, amennyiben beigazolódik, hogy a párt tagjai. Esetleg terveznek-e valamiféle szép beszéd – helyes kiejtés tanfolyamot indítani, mondjuk a Spinoza Házban?

***

A csodálatos jelenetet a 24.hu facebook-oldalán lehet megtekinteni, 14:43-nál kezdődik.


  Nahát

22 hozzászólás

  1. Őszinte köszönet a rendőröknek a türelmükért és a helytállásért.Sokat kell tűrniük az elmúlt időkben,mert ezek az eltévelyedett,önmagukat forradalmárnak hivő deviánsok tényleg húzogatják az oroszlán bajuszát. Amennyiben kapnának egy pofont,az általuk kancigánynak titulált rendőrtől sírva csinálnának be a nadrágjukba.Megértem,hogy nem lehet nekik lekenni egyet, sajnos.A Jobbik pedig soha sem fog bocsánatot kérni,mert ők is ilyen lelkületűek és nagyon is tetszik nekik ez a hangvétel.

    • Ez a Mi Hazánk

      Egyérrtelmű a provokáció, arra mennek, hogy el legyenek picsázva és telesírják a világot, hogy itt diktatúra van.

  2. Szóval ezek a Ballikos fiatalok a ” lámpások” az “értelmiségek”. Amíg szerintük mi Fidesz-Kdnp szavazók vagyunk a bunkók, ostobák, primitívek, aluliskolázottak. Itt van a videón élő valójában egy átlag Jobbikos szavazó. Szégyen! Főleg a régi “ősgárda” Jobbikosokra nézve.

  3. Tisztelet és köszönet a rendőröknek és a határt védő katonáknak is.☺

  4. 1986, Szeged. Zalka laktany, ügyal, oszlató háromszög.

  5. Hlatki István

    Megosztottam ezt a videót a Facebook falamon azonnali 24 órás tiltás lett a vége…?

  6. A booááá party cuki beVonattal.
    A hazaárulásaikért sem kértek bocsánatot.
    Pompásan egymásra találta Konrád Orbánt és feleségét sortűzzel kivégezni akaró, a fideszeseket, hazafi szavazókat felakasztani, teherautóra dobálni akaró liberálfasisztákkal.
    ” mondjunk egy új mesét, a liberálfasizmusét” ( J.A. után szabadon)

  7. Aki így beszél egy nőről, az se nem jófej, se nem férfi, se nem magyar. Az egy bunkó primitív állat. Arról nem beszélve, hogy Gyurcsány Ferenccel, Bokros Lajossal stb. együtt vonultak fel. Egy radikális jobboldali pártnak, legalább hellyel-közzel nem a jobbközép Fidesszel kéne egy oldalon állnia? Persze tudom, nem az.

  8. magyar ember

    Nézve azokat az arcokat. Hát nem akarom őket sértegetni de azt szokták mondani a nép leg……………..a.
    Normális beszervezett diákok szálljatok ki ebből!

    • Nem is kell őket sértegetni. Bünteti őket a természet, persze a harmónia megvan: torz lélekhez, torz szellemhez, torz erkölcshöz torz külső dukál.

  9. Drogos,ittas csőcselék.
    Meg sok megvezetett normális fiatal.
    Akiknek főleg most tanulni kell.

    • Sok köztük a magával mit kezdeni nem tudó, még köztes állapotban befolyásolható kamasz. Pl. a Rékasy-gyerek, aki a Rékasy-Détár szülők szakmai-egzisztenciális küzdelmei között veszett el. Hogy ne tudják beszipkázni az ember gyerekét, a születésétől kezdve kell megalapozni, folyamatosan építeni, mert amikor a külső hatás erősebb, addorra páncélt kell növeszteni köré és a lelkében-szellemében, hogy ki tudja védeni.

  10. Remélem a nagyfelbontású kamerafelvételek alapján már azonosíthatták az illetőt,
    ha eljön az ideje minden bizonnyal nyűszítve fogja az ajtófélfát kaparni míg gumibottal rá nem sóznak a kezére, aztán viszik oda ahova való.

  11. Lőrinc barát

    Éljen Orbánbasi és a NER!

  12. Szőke ciklon

    Jól gondolom, hogy sem az atv, sem a hir tv, de még az rtl sem sugározza ezt a felvételt?
    De valami itt nem stimmel, mert a hir tv-ben megmondták a szakértők, hogy a Fidesz elvesztette az értelmiséget, a szavazók között legfeljebb néhányan rendelkeznek érettségivel, a többi azzal sem.
    A Fidesz szavazói ostobák, csórók, akik félelemből szavaznak a Fideszre.
    A szakértő azt is megállapított, hogy az értelmiség a liberálisokra, az ellenzékre szavazott.
    Meghallgatva a felvételt, megnézve azt a másik felvétel, ahol egy a betépett őrült nő provokálta a rendőröket TÉNYLEG EZ A LIBERÁLIS ÉRTELMISÉG? Lehet, de akkor valószínű, ők sem találják a szakdolgozatukat!

    De ha már a fent említett csatornák nem sugározzák a demokratikus jogaikkal visszaélők megszólalásait, tegy meg ezt a konzervatív média. Nem egyszer, többször, hogy mindenkihez eljusson, mindenki lássa, milyen ellenzékünk van nekünk.
    A rendőrség pedig kutassa fel a bunkót és a törvény teljes szigorával járjon el ellene, mert ez nem fér bele a szólásszabadságba! Ezt addig kell megtenni, amig ezek a bunkók, látva, hogy mindent megtehetnek, nem nyúlnak majd durvább eszközökhöz. Mert mit fog tenni az a rendőr, amelyiket egy ilyen bunkó tettleg is bántalmaz?

  13. Rossz hírem van a Hír tv szakértőinek! Megijedtem a kijelentéstől és előkaptam a dobozt ,amiben az iratok vannak.Isten bizony megvan az érettségi bizonyítványom is és mindkét diplomám is. Ezek után az igazán tragikus hír : a Fidesz-KDNP-re szavaztam.Mi több,kicsiny baráti köröm is oda szavazott,8 ember 11 diploma.Nagyon fognak csodálkozni ha megmondom nekik a Hír tv-s tutit,hogy mi nem is vagyunk !Igen ! És nem félünk ! Akkor sem féltünk,amikor a gyurcsányi demokrácia idején ránk támadtak a rendőrök,amikor békésen hazafelé tartottunk az október 23. ünnepségről.MI ünnepeltünk az Astoriánál és nem randalíroztunk.

    • Én, mi is hozzá tudnánk járulni néhány dokumentummal, hogy a mérleg serpenyője még súlyosabb legyen.
      Mi azonban ezzel nem kérkedünk, de szavakból is értjük egymást.

  14. Megjegyezném,hogy az igekőtőt és az igét egybe kellene írni,kivéve,ha más szó áll közöttük. Azért ez egy több diplomástól elvárható lenne!

  15. Valaki magyarázza el István Nagynak, hogy minden országnak van egy választási rendszere és ahogyan a többié sem, úgy a magyar sem lineáris, tehát sehol nem úgy számolják a végeredményt, ahogyan ő.
    De ha az ő logikáját követjük, akkor a fideszre kicsit több, mint 50% nem szavazott – ez igaz. A Jobbikra közel 87%, az MSZP-re 91%, a DK-ra 96%, az LMP-re pedig 95% nem szavazott, a jelentéktelenekről meg ne is beszéljünk. Ezekből a számokból viszont nekem nem az jön le, hogy ne a fidesz nyerte volna, méghozzá toronymagasan a választásokat !
    Akik állandóan a demokráciát hiányolják, most azok tüntetnek antidemokrataként a számukra nem tetsző végeredmény miatt ?

  16. Nem értem, hogy a holokauszt által érintett neccpólós szépasszony (H.Ágica), miért ajánlgatta a jobbikkal való összefogást,amikor nyilvánvaló, hogy egy nyilas vezetőségü pártnak ilyen nyilas verőlegény tagjai is vannak.
    Szégyen az egész ballib és gendersimogató szavazókra, hogy ezt nem utasitották vissza!
    Természetesen a jobbik szavazótábor többsége nem ilyen egysejtü,puruttya bunkókból áll, környezetemben igen sok jobbikos a Fidesz-re szavazott, vagy nem ment el szavazni!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük