Ellenzéki szakember karrierek, amelyeket 0rbán tört derékba!!444!!!


A magyar köztudottan a világ legtehetségesebb nemzete. Számtalan, Magyarországon világhírűvé vált újságírót, rappert, megmondóembert és egyéb művészt ismerünk, akik méltán megszolgált tehetségüket csakis 0rbán Viktor személyes bosszúja miatt nem tudták tökéletesen kiteljesíteni. Mondjuk ki végre együtt, ha 0rbán nem lenne, már sokkal előrébb tartanánk. Boldogabb, elismertebb lenne mindenki, végre elégedett lenne velünk a Külföld, és beérnének végre azok a reformok, amelyeket az 0rbán obstruálása miatt kiteljesedni nem tudó közgazdászok, liberális politikusok elképzeltek, megindítottak, és kizárólag 0rbán nem hagyta őket végleg kiteljesedni.

Pedig van/volt nekünk egy…

  • Volt válogatott labdarúgó, akinek egyetlen bűne, hogy ki meri nyitni a száját! Csak azért a tévében, és csak azért nem egy nagycsapat kispadján mondja ezeket, mert 0rbán ellen van. Pedig hallatlan szellemi kapacitásával biztosan egycsapásra meggyógyítaná a nagybeteg magyar foDballt. Nem tudsz olyan pesti utcácskát mondani neki, amelyben ő ne tudna fejből 2-3 remek kis borozót.
  • Bongyor, molett riporterlány, akinek vérprofi kérdéseit, kíváncsian csillogó szemecskéit, páratlan felkészültségét a 0rbán aknamunkája miatt ezentúl csakis a szlovák közszolgálat nézői élvezhetik már!
  • Emerita-filozófusasszony, aki már rég kikutatta volna Kant, Marx vagy a méltán világhírű Lukács György minden titkát, és feltérképezte volna a hazai színes közösségek meleg hálóit, ha a hálátlan magyar adófizetők mindezért nem pusztán milliókkal próbálnák meg kiszúrni a szemét, hanem rendesen megfizetnék, ahogy azt Nyugaton tennék.
  • Szókimondó, nyelvi bravúrok sokaságát felvonultató rapper, aki bátran odadob egy kibiztosított gecigránátot a hatalom orra alá, ha a közrádióban játsszák a számait, és ezért nem játsszák a számait a közrádióban.
  • Messzeföldön ismert rendezősrác, aki szemtelenül pimaszul provokatív színházi performanszaival nem nyalathat többé eperfagyiból készült színészfalloszt a nagyérdeművel. Lejárt az MSZP-SZDSZ által biztosított mandátuma, és a gumicsizmás bugris 0rbán nem őt akarta a továbbiakban.
  • Másik nagyon ismert rendezősrác, akinek minden beszédhiba születésétől kezdve adott volt, hogy francia nyelvterületen érjen el sikereket, ezért most teljes családjával távozik, mert sajnos a 0rbán miatt nem nyert a Jobbik.
  • Keménytökű, fiús frizurájú tévésasszony, aki 0rbán miatt kénytelen havi pármillióból nyomorogni, mert kemény, kompromisszumot nem ismerő kérdéseivel mindig az aktuális hatalmat igyekszik kordában tartani, amennyiben az a Fidesz jelenti.
  • Polgári újságíró, aki már akkor 0rbánabb volt az 0rbánnál, amikor 0rbán még 0rbán volt. Most viszont, hogy 0rbán eltávolodott 0rbántól, ő viszont maradt az az 0rbán, ami az 0rbán volt, egyből szimpatikusabbá vált az 0rbángyűlölő komcsi/liberális többség szemében, de 0rbán miatt nem tud igazán érvényesülni, és anyagilag is ellehetetlenült, amiért 3 éve a kevesebb pénz helyett a több pénzt választotta.
  • Szimpatikus, modern felfogású püspök/gördeszkás pap/operettruhás katetéka, aki valódi keresztényként nem fél felvilágosítani a hippokrita csaló vadász 0rbánsemjént, hogy nem is valódi keresztények. Már rég pápák lehetnének, ha nem félnének saját egyéni boldogulásukat kockára téve mindig figyelmeztetni arra, hogy Jézus volt az első meleg kommunista menekült néger.
  • Ötletes provokációival Kövér László begyepesedett, avitt, ósdi, modern, liberális újságírónak nem megfelelő szabályaiból bolondot csináló szimpatikus szakállas képviselősrác, aki visszavonulása után kétévente visszajár Langleyből, hogy az újraalapított megszűnt pártba visszalépve most végre tényleg megvalósítsa Magyarországon az igazi liberalizmust.
  • Reggaezenész, aki épphogy elsajátította a tökéletes etióp/jamaikai akcentust, de művészetét inkább mégis magyarul folytatja, mert annyira felháborodott rajta, hogy Áder János mégis fideszes, és hirtelen nem azt csinálja, amit most ő várna el tőle.
  • Csokibőrű képzett közgazdász, aki 0rbán miatt nem dolgozhat eredeti szakmájában, ezért villamosokat kénytelen vezetni, pedig 40 év alatt majdnem megtanult magyarul.
  • Szintén csoki képviselősrác, akinek almája nem gurult messze a villamosától, és már rég megbuktatta volna 0rbánt a Parlamentben, ha a rohadt rasszista nép nem szavazna még mindig erre mucsai pártra.
  • Erdélyben túl született és ott is élő újságíró, író, rádiós riporter, dokumentumfilm rendező, aki minden undora és demokratikus elköteleződése ellenére kénytelen felmarkolni az összes Magyarországról érkező pántlikázott pénzt, hogy a románok véleményét is eljuttassa a magyarokhoz, az ő érdekeiket is képviselve legyenek, ne csak 0rbán szomszédviszályt szító xenofób politikáját visszhangozzák az ottani, magyar nyelvű sajtótermékek. Pedig legszívesebben már rég Bukarestben élne, ahol mindennap rácsodálkozhatna a román építészet,  tájrendezés és köztisztaság felsőbbrendűségére.
  • A humorista, akit nem hívnak többé a Rádiókabaréba, pedig negyven év alatt két olyan nagyon vicces dolga is volt, hogy raccsolt, és gyűlölte 0rbánt.
  • Volt EP képviselő és romajogi aktivista, aki ahelyett, hogy Észak-Magyarországon kikiáltotta volna a Cigányországot, ami Európa legdemokratikusabb és legszínesebb állam lehetne, kénytelen volt Kanadában menedéket kérni, amit a jóságos Zoknitündér meg is adott neki.

* * *

A felsorolt személyek természetesen kitalált ideáltípusok, semmi közük sincs élt vagy élő személyekhez, mindennemű hasonlóság csak a véletlen műve.


  Kurtz ezredes

10 hozzászólás

  1. “0 O 0”
    A különbség talán nem mindenkinek ugrik be!
    Nekem tetszett!

  2. Nostradamus

    Csigavér, Kurtz. Még néhány év és te is rajta leszel a listán, mint kamuértelmiségi, aki valódi karrier helyett rendszerfényező trollbejegyzésekkel cseszte el az életét, mielőtt lapátra tette a rendszer.

  3. Milyen kár,hogy a “kitalált” típusok modelljei köztünk élnek. Tehát : köztünk és élnek ! Ha csak fikció lenne a dolgozat,jó lenne !

  4. Nagyon jó!

  5. Pandora, 10/10. ☺

  6. A cikkben leírt progresszív karakterek valemennyien itt élnek. Ők az ellenzék hősei, hangadói! Azok is maradnak!

  7. Szőke ciklon

    Tetszik.
    Én nagyon drukkolok nekik, hogy idegen földre érkezve, ott érjenek el nagy sikereket.

  8. Az ellenzék már elesett. Megbotlott a saját sza…ban.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük