Éljen soká a humánus és gender szervkereskedő-hálózat!


1973-ban (mágikus évszám ez Amerikában, hisz ekkor törölték a homoszexualitást is a betegségek listájáról) történt az abortusz-legalizáció az Egyesült Államokban. Ez idő alatt a „pro choice” aktivisták 40 millió (igen, jól olvasták) abortuszt támogattak. Ez azt jelenti, hogy Amerika majdnem egyharmada nem született meg az elmúlt negyven évben. Nem véletlen, hogy a melegházasság témája mellett a „pro choice”-nak becézett abortuszpártiság a másik forró téma az amerikai kulturkampfban.

B. Boogieman

Kevés olyan szervezet van azonban a Föld nevű bolygón, ami jobban igazolná a „liberálnáci” szó létjogosultságát, és mutatná azt, hogy miként tudott korunk liberalizmusába beszivárogni a 20. század két legborzalmasabb ideológiája, a nácizmus és a kommunizmus. A „marxista feministák” csúcselmélete, az egyenlőséget a kuki-nuni szintjére vivő „queer és gender” mozgalom a nyolcvanas évek óta hatalmas eredményeket ért el. Mára a bölcsészkarok sztárja az egyéb iránt leszbikus Judith Butler, aki az egész queer és gender baromság szellemi atyja.

Anyja… majd ő eldönti mégis mi – jogában áll.

A forgatókönyvet előző cikksorozatunkból már ismerhetik: hogyan lett a spártai buzitérítő-kúrák ellen tiltakozó melegek (részben részünkről is jogosnak tartott) polgárjogi mozgalmából egy világméretű politikai lobbi. Mai Delta magazinunkban pedig megnézzük: hogy jutottunk el a magukat kerítéshez láncoló szüfrazsettektől a legális szervkereskedőkig, akiket maga az amerikai elnök, a magvadult liberálnáci lobbi házinégere, Obama támogat. Most ment ugyanis viralba az a videó, amin egy PP-s maca azt magyarázza, miként lehet hozzájutni az abortált csecsemők „használható” szerveihez. Őssejtek, stb. meg ami kell, lévén az amcsi jogi szabályozásnak, és a PP áldásos tevékenységének, Amerikában a 9. hónapban is van abortusz, tehát konkrétan lehetséges az, hogy de facto fullosan kihordott újszülötteket marcangoljanak darabokra, és adják el a szerveiket.

Igen, ezt is jól olvasták, 9. hónapban abortált csecsemők szerveire lehet tenni ajánlatot.

Ez az említett videó, ahol egy PP-s igazgatónő lazán ecseteli ügyfelének, hogyan lehet megvenni mennyiért az abortált magzatok a legyilkolt csecsemők szerveit, szöveteit, őssejtjeit és hasonlókat. Nos, ez konkrét szervkereskedelem, szövetségi bűntény a legjavából, de Amerikáról sokat elárul manapság, hogy miközben a fegyverbuzi-konföderációs-vallásifanatikus-donaldtrumpos trollnak beállított „konzervatív média” ezen pörög egy hete, az úgynevezett „mainstream média” – ami arrafelé a 444-Index tengelynek felel meg, a füle botját se mozdította jó ideig, miközben már a Coca Cola is szivárványba borult, és a melegházasságon pörög Amerika lassan fél éve.

Amikor kiderül, hogy a laza igazgatónéni épp páros lábbal tipor Amerika összes hatályos törvényén, már muszáj volt valamit tenni, aminek az eredménye valami olyasmi lett, mint amikor „óh szegény asszony,hogy meghurcolják, pedig neki van igaza”. A vége a mai „elnöki tweet” ami a liberális logika csimborasszója: Obama-papa képes volt azt mondani, hogy „nincs olyan gyermeki élet, amelyet figyelmen kívül lehetne hagyni”. Ezen már nem csak a konzervatív Amerika fagyott le, hisz amiről szó van:

egy jogilag abortált 9 hónapos csecsemő szervét átültetni egy jogilag megszült másik 9 hónapos bébibe úgy, hogy az előzőt kinyírjuk. Konkrétan.

Na de, hogy lehetséges, hogy a magyar libnyaf által ájulásig imádott fejlett Amerika ott tart, hogy ad.1: egy elmebeteg skizofrén „elméletét” (gender theory) tartja az akadémiai standardnak? Ad2: konkrétan szervkereskedelemhez asszisztál jogi eszközökkel? Ad3: alkotmányos puccsot képes végrehajtani azért, hogy a melegek kinevelhessék maguknak az utánpótlást?

A liberális logika egyik furcsa eredője ugyanis, hogyha az ún. „gender role” nevelési kérdés, akkor értelemszerűen a meleg párok által nevelt gyerekek is kondicionálhatóak a homoszexuális magatartásra. Hogy értsük: a melegházasság által melegek által nevelt gyerekek értelemszerűen maguk is „genderneutral” „genderqueer” „agender” „neutrois” és egyéb nagyon menő neveléseket kaphatnak, tehát első körben azt se fogják tudni, hogy fiúk-e vagy lányok, hogy aztán apu és apu2/ anyu és anyu2, valamint azok legjobb barátai ezt frankón elmagyarázhassák neki a fogékony és sérülékeny kamaszkorban.

És mindezen túl ott tart a „fejlett Nyugat”, hogy az amerikai elnök nyíltan támogat egy olyan szervezetet, amelyik lazán, egy ebédszünetben, keresztbe tett lábbal közli az átlagos ügyféllel, hogy szerencsés módon képes arra, hogy egy legálisan legyilkolt gyerek szerveit pénzért átadja egy másiknak. Na, itt az idő megnézni, ki is alapította ezt a csodás szervezetet, amely ma már a meleglobbi melletti másik legnagyobb pénzközpont Amerikában.
szervker01Szavakban és tettekben ugyanis a komplett Ku Klux Klán eltörpül a Planned Parenthood szervezett rasszista hadjárata mellett. Margaret Sanger, a szervezet szellemi anyja és alapítója ugyanis a legkeményebb rasszista volt, akihez képest még Hitler is egy jódlizó kiscserkésznek tűnik. A „Fekete Amerika” általa végzett szisztematikus kiirtása ugyanis konkrétan duplázza a Holokauszt egészét, hisz egy meglehetősen okosan kigondolt rendszer részeként a Holokauszt 6 millió zsidójával szemben a mai liberális feminizmus ikonja 13 millió fekete amerikai életéért felelős. Ahogy a bajor alpokban Blondi kutyát apportírozó, és Eva Braunt seggbe kúró Adolf Auschwitz-ca, úgy a fűvel-fával kefélő, nimfomániás Margaret Sanger „klinika hálózata” is szép csendben végezte embermilliók elégetését. Nem sok különbség van az Arbeit Macht Frei és a „választás szabadságának” eufémizmusa között, és a szellemi atyák és anyák viselkedése között se.

1973 óta (40 millió abortusz mellett) csak a PP, mint egyedüli szervezet 13 millió fekete babát ölt meg születésük előtt. Ez a szám a Holokauszt duplája, és több mint 20-szorosa az összes olyan uniós katona számának, akiket a rasszistának kikiáltott, az árpád sávosnak beállított zászlók alatt vonuló konföderációs hadsereg megölt, megsebesített vagy fogságba ejtett a Polgárháború egésze során. Ha ezek a fekete babák élnének, és saját államuk lenne, ők lennének az USA 5. legnépesebb állama.

Hogy lehet ez? A titok nyitja nem más, mint a giga-NGO alapítója, Margaret Sanger.

Margaret Sanger 1879-ben született, eredetileg ápolónő volt. Az 1910-es évek szüfrazsett mozgalmának, a női emancipációnak egyik élharcosa volt. 1916-ban ő nyitotta meg Amerikában az első „Születésszabályozási Klinikát”. Az oka ennek – mai szemmel nézve – elég igazságosnak tűnik, hisz ekkortájt meglehetősen magas volt a fekete abortuszok száma, aminek során a magzatok és az anyák egyaránt nagy számban haltak meg. Az elsinkófált gyerekek okozta halandóság kordában tartása, az anyák életének megmentése tehát jogos és igazságos célnak tűnik 1916-ban, de Margaret Sanger nem állt meg ezen a ponton. 1921-ben megalapította az Amerikai Születésszabályozási Ligát (American Birth Control League) amelyik 1938-ban alakult át Amerikai Tervezett Gyermekvállalási Szövetséggé (American Planned Parenthood Federation). A kőkemény lobbitevékenységet 1929-től folytatta, amikor megalapította azt a lobbi szervezetet, amely a születésszabályozás jogi kereteinek megteremtéséért küzdött Amerikában. Ez 1952-re nemzetközi szervezetté nőtte ki magát, és elkezdődött az a globális lobbi tevékenység, főleg az akkor már létező, és Eleanor Roosevelt által erősen befolyásolt ENSZ keretein belül.

szervker02Sangerről díj van elnevezve, sokan az anyák megmentőjeként tekintenek rá, ám életének, főleg a harmincas években volt egy sötétebbik oldala. Ez a sötét oldal az eugenikával való szoros kapcsolata, valamint náci szimpátiája volt, amit a háború alatt igyekezett visszavonni, meghaladni, de árnyéka alól sosem tudott egészen kimászni. Újsága, az 1919-től megjelenő „Birth Control Review” igazából a mai libnyaf számára a rasszista trollságok csodás kis tárháza. Jöjjenek Sanger néni idézetei:

 

„Az ausztrál őslakosok egy fokkal fejlettebbek a csimpánzoknál.”

“Arra törekszünk, hogy segítsük a nemzet fejlődését a fehér faj irányába és, hogy megszüntessük az alkalmatlan feketék túlszaporodását.”

“A fogamzásgátlás lényege, hogy létrehozzon egy telivér fehér fajt!” (Birth Control Review, 1919)

“Mi adót fizetünk és eltartunk egy egyre növekvő, szüntelenül szaporodó osztályt, amit olyan emberek hoznak létre(feketék), akiknek soha nem kellett volna megszületni sem egyáltalán. A mi vagyonunkat ez letéríti az emberi civilizáció haladásának útjáról … Szemünket tehát ki kell nyitni erre az elképesztő anyagi veszteségre, amibe a közösségnek a (fekete) emberi hulladék fenntartása kerül. “(A Pivot of Civilization, 1922)

“A fogamzásgátlás nem fogamzásgátlás válogatás nélkül, és nem ennek meggondolatlan gyakorolása. Azt jelenti, hogy a közösség tudatosan növeli a jobb faji elemeket a társadalomban, és a fokozatosan visszaszorítja, majd megszünteti, majd remélhetően kiirtja magából a hibás készleteket- azokat az emberi gyomokat (feketék), amelyek veszélyeztetik virágzását, elfojtják az amerikai civilizáció legszebb szirmait. “(New York Times interjú, 1923)

1938-ban Sanger néni még a Ku Klux Klán női lovagjai közé is ellátogatott, és láss csodát: elkezdett dőlni a pénz. A mai napig a PP „klinikáinak” 79%-a feketék lakta negyedekben van, az első ilyen is Harlemben nyílt meg 1921-ben. Sanger odáig ment, hogy önéletrajzában megállapította: mivel a feketék jobban bíznak saját „fajtájukban” ezért a PP klinikákban is feketéket kell alkalmazni, hogy ezzel is bizalmat gerjesszenek.

Klinikájának alkalmazottai tehát főleg feketék voltak kezdettől, amit az ottani libnyaf a hatalmas szegregáció-ellenes lépésnek állít be manapság, holott bevallott célja az volt, hogy ezáltal győzze meg a feketéket az abortusz nagyszerűségéről. A megtévesztés nagyon jól működött, mert alkalmazottaival szembeni viselkedése még Martin Luther Kinget is meggyőzte, aki 1966-ban át is vette a Margaret Sanger díjat. Ő azonban nem tudta,hogy a fekete orvosok titkos feladata – Sanger saját bevallása szerint is – az volt, hogy ne derüljön ki, hogy a végső cél a fekete faj kiirtása, és a fekete alkalmazottak épp azt a célt szolgálják, hogy elhallgattassák a gyanakvó hangokat a fekete közösségen belül. Ezt amúgy szó szerint írta le egy Gambler nevű bizalmasának írt magánlevelében, amelyet nemrég közölt egy amerikai fekete polgárjogi kutató, Dr. Avelda King, Martin Luther King unokahúga.

Láthatjuk tehát, hogy Amerika szellemi elitje konkrétan mindent megtesz azért, hogy elsikálja azt a tényt, hogy egy több milliárd dollárnyi alappal rendelkező, magát liberálisnak és feministának, valamint a jogegyenlőség harcosának beállító szervezet szisztematikus népirtást rendezhessen a területén évtizedek óta, mindezt úgy, hogy ehhez fekete jogharcosok és az elvileg fekete bőrű elnök hathatós támogatását képes magának biztosítani. Olyannyira, hogy már az se lesz botrány 2015-ben, amikor ez a szervezet a további dollár milliárdok reményében az iparilag által megölt gyermekek szerveivel kereskedik délidőben Los Angeles gazdagjai számára.

Itt tart Amerika. 2016-ban meg választások lesznek, amelynek egyik fő esélyes nem más, mint a Planned Parenthood és a „pro choice” mozgalom egyik élharcosa, Hillary Clinton, aki „személyes példaképének és hősének” nevezte Margaret Sangert egyik nyilatkozatában.


  B. Boogieman

6 hozzászólás

  1. Kiábrándítóan elbarmolja a komor témát a szerző kínosan erőltetett vadvirágos nyelvezete.

  2. Kiábrándítóan elbarmolja a komor témát a szerző kínosan erőltetett vadvirágos nyelvezete.

  3. Zanzásított lényeg

    Ez még a kurucinfónál is gagyibb.

  4. Zanzásított lényeg

    Ez még a kurucinfónál is gagyibb.

  5. Volapük Vali

    Vajon milyen pszichotrop szert tolhat a poszt zakkant írója?

  6. Volapük Vali

    Vajon milyen pszichotrop szert tolhat a poszt zakkant írója?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük