Dobrev Klára szeret téged és ettől szeretethiányod lesz


Dobrev Klára kétségtelenül rendelkezik valamiféle tehetséggel, most például 3,2 Facebook sorban sikerült elmondania minden rosszat a Pride-ról és a saját gondolkodásáról. Sem a férje, Ferenc, sem például a „nagyvadként” fungáló Gergely sem volt képes ezt az egész marhaságot ilyen tömören összefoglalni.

Pride, Pride-hónap, Pride-év, Pride évtized van és ha így megy tovább a régészek évezredekkel később szivárvány színű üledékeket fognak kiásni csak és kizárólag ebből a korszakból. Meg listákat arról, hogy kiket kellett kötelezően szeretni. Mifelénk például ugye Sztálin elvtársat és Rákosi elvtársat volt kötelező a legjobban szeretni utoljára. Vegyük észre, hogy Kádár elvtárs egyik igen sikeres újítása volt, hogy őt nem volt kötelező szeretni. Ennek volt egy érdekes következménye például, hogy a hatvanas évek közepétől, végétől megjelent az országban a címadóra nézve pozitív kontextusú Kádár-vicc. Érdekes állat az ember, ha valami nem kötelező, akkor már majdnem kedveli is helyből.

Nagyon szemléletes képeim vannak arról, hogy manapság kit lenne kötelező szeretni, ha Dobrev Klára lenne hatalmon, de ezt ő nem is titkolja. Pedig a helyében én ezzel a hírrel lapítanék. Imhol az ominózus mondatok:

Jogod van szeretni és szeretve lenni. Még akkor is, ha az államilag propagált gyűlölet minden percben igyekszik ezt megkérdőjelezni, vagy megakadályozni. Legyetek büszkék, mert minél színesebb a társadalmunk, annál sikeresebb ország leszünk!

Feltenném a kérdést, mit tud az a szeretetről, aki ekkora baromságot ír ki?

Az első mondatocska önmagában tartalmazza az összes baromságot, amit az emberi hülyeség haladás címén össze bírt hozni a nagy francia tömeggyilkosságok óta. Seggfejek, a szeretet egy érzés. Nincsenek jogi aspektusai, senkit nem lehet kötelezni arra, hogy szeressen vagy ne szeressen valakit. Az ember szeret ösztönösen, és az élete során megszeret más embereket azok személyisége (sajnos sokszor a külbecse miatt is) miatt, némelyek önmagukat is szeretik, mások csak önmagukat szeretik, de ezt nem vagyunk képesek szabályozni. A szeretetet a szerelemmel meg végképp ne keverjük össze, nagy tragédiája az embernek, a szerelem elmúltával döbben csak rá, hogy még csak nem is kedvelte az illetőt. Az meg végképp semmilyen formában nem nevezhető szeretetnek, hogy valakivel szeretnénk, vagy szeretünk szexelni. A szexnek sokkal kevesebb köze van a szeretethez, mint gondolnánk. Nagyon szerencsések azok, akiben a szerelem után az marad vissza, hogy a másik iránt érzett szeretet izgatja fel őket.

A szeretet kihagyhatatlan tulajdonsága továbbá, hogy kölcsönösségre vágyik és abban teljesedik ki igazán. Amikor az érintettek megdolgoznak egymás szeretetéért, nem általában, hanem csakis egymásra koncentrálva. Nincs általános szeretet, aki túl sokat szeret, az nem szeret senkit igazán. A szeretet igazi személyes ügy, két ember közös ügye, nincs benne semmi általános. Még Klári is szeretheti Ferit, Feri is szeretheti Klárit, ugye érezzük, hogy mennyire személyes és egyedi ügy, tegye fel a kezét, aki azt szeretné érezni, amit Feri érez Klára iránt (a szeretet tárgya marad) vagy Klára Feri iránt. Ezért nem szeretem, ha számomra nagyon ellenszenves emberek házassági kötelékben repülnek, nem tudom pontosan a dolog melyik részlete rémisztőbb. Értik ugye, ez nem személyes undor, ez közéleti iszony, ami elintézi, hogy távol tartsam magam a DK rendezvényeitől.

Ja és elnézést, hogy a Pride és Dobrev Klára kapcsán merengek a szeretetről.

Tehát emberek, nincs jogotok szeretni, mert a jognak semmi köze hozzá, hogy mit éreztek, ugyanis ha lenne jogotok szeretni, akkor azt értelemszerűen a jog szabályozni is akarná. Például tiltaná egyesek szeretését, míg kötelezne benneteket arra, hogy másokat meg szeretnetek kell. Sőt azt is megmondaná, hogyan kell nem szeretnetek, illetve szeretnetek. Ki a fasz akarja jogilag szabályoztatni az érzéseit?
20230715 Budapest Pride // fotó: Hatlaczki Balázs

És még a végletes ostobaságok végére sem értünk. Hogyan lenne joga bárkinek is szeretve lenni? Ki a fene kötelezhet bárkit is arra, hogy szeretnie kelljen valakit. Jelen esetben arról van szó, hogy a perverzek szószólói két dolgot állítanak, egyrészt azt, hogy A perverz és B perverz egymás iránti érzéseit akadályozza az, hogy nem élveznek és nem érzékelik az össznépi támogatást, illetve mások undorítónak találják azt, amit ők szex címén művelnek egymással. Pedig mi csak szeretnénk nem tudni róla. Szerintem a magyar átlagember még azt is tudomásul venné, hogy kézen fogva sétálnak, ha nem smárolnak a játszótéren, csak sehol másutt nem akarnának hallani róluk másutt.

A magyar ember meglepően toleráns, hiszen még a belpesti liberálisokat is elviseli, konkrétan tudom, hogy egy kis magyar faluba egy holland leszbi pár vett házat, a helyiek leszarják ezt a részletet, be is illeszkedtek tulajdonképpen. A helyi normalitás csak azzal fejezi ki a valósághoz való bájos ragaszkodását, hogy a pár egyik tagját (mondjuk) Irma bácsinak nevezik, mert viszonylag kevés okot ad rá, hogy nénizzék. De a két öreg holland leszbi nem üldözi semmiféle ideológiával a helyieket. Mert ők tényleg szeretnek és szeretve vannak azáltal, akinek a szeretetére vágynak.

A Pride-on azonban azok vonulnak zömmel, akiket még a saját fajtájuk sem szeretett meg, ezen részét a dolognak pont megértem, ki a fene szeret meg harsány, agresszív, kötekedő, hisztériás embereket? Ezek nem szeretik egymást se, nem hogy saját magukat, és ezt fejezik ki a mindenki más ellen irányuló agressziójukkal. Dobrevék és az egész haladár bagázs nem a személyes érintettség okán állnak bele ebbe az egész mizériába, hanem azért, mert ha az összes többi zakkant iránti kötelező szeretetet sikerül elintéztetni törvényileg, hatóságilag, akkor már csak egy apró törvénymódosítás kell hozzá, hogy büntetni lehessen azokat az embereket, akik nem szeretik eléggé a haladókat, vagyis őket.

A nemzetközi haladó liberalizmus hatalmas sikereket ért el a szeretet-gyűlölet dichotómia felhasználásával és kiforgatásával. Az elmúlt bő 15 évben generációknak sikerült eladniuk, hogy aki nem szereti őket olyannak, amilyenek, az gyűlöli őket. Fiatalok milliói gondolják és érzik azt, hogy azért nem szereti őket a világ mert a normális emberek szeretnek gyűlölni. Pedig az az élet rendje, hogy az embert kamasz korában még a szülei is távolságtartóan szeretik, mert annyira nyomasztó. De ezt kinőjük és jó esetben megértőek leszünk a többi emberrel szemben, mert rájövünk, akkor éppen kevésbé voltunk szerethetőek és az emberek igazából szeretnek szeretni, ha okot adunk rá.

A magyar haladók, ahogy az egész elmebeteg nemzetközi bűnszervezet is, a kötelező szeretet programját akarja ránk kényszeríteni. Pedig mindenkit annak kell szeretnie, akinek a szeretetét valahogy kiérdemelte, „közszeretet” nem létezik. Klárát sem fogják már sokan megszeretni, legfeljebb az unokái, ezért ácsingózik olyan szeretetpótlékokra, mint a Pride. Mondjuk az érdekelne, hogy Klári és Feri az unokáik szüleire, vagy drag queenekre esetleg a Háttér Társaság szakérőire bízzák-e az unokáik szexuális felvilágosítását?

Soha nem láttam annyi szeretetéhes és nehezen szerethető embert egy rakáson mint a Pride-on, pedig sorkatona is voltam.

Vezető kép: DK Facebook


A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

Magyar Péter számára a nyugaton élő és oda vágyakozó magyar a jó magyar, olyanokat is küldene Brüsszelbe

  Magyar Péter a magyar baloldaliak és liberálisok új vátesze, a tisztaság, a becsület, a lojalitás, …

27 hozzászólás

  1. Ne szeressen Engem az a rohadt trampli.

  2. Hát nemtomm, esetleg bizonyíthattak volna, mondjuk feri bőrtangában, klári meg valami színesben, mint a fenti leányok. A jó eftárs mindig élen jár.

  3. Keljfel Julcsi

    Gyurcsánynet nyugati országokban fel lehetne jelenteni

    DEZINFORMACIO. miatt.

    A kormány 100 szor kijelentette, hogy nem az LMBTQ

    emberekkel, hanem a rivalkodo és tolakodó, gyerekek lelkére kifejezetten ártalmas propagandajukkal van a probléma.

    Erre „államilag propagalt gyűlöletrol” ír, ami nem létezik!!! Maga a GYŰLÖLETET szó gyakran használt kifejezés nyugati országokban. Ha valakit kompromittálni akarsz, egyszerűen
    evvel a szóval , ragalommal rögtön sikerül.

    Ezt már Gyurcsanyne is megtanulta. Minden kritika=gyűlölet

    Egyszerű magyar emberek is meg tudják ezt
    A két dolgot különböztetni.

    De Gyurcsanyne intellektuálisan erre nem képes.

    Nyomni kell a hazug propagandát főleg Brüsszelben, mert a való tényeket a ballibsi communityben senki sem akarja hallani. Nem vagyunk hajlandóak egy kisebbségnek behodolni, hagyják békén a gyerekeinket. Szexuális praktikáikra se vagyunk kíváncsiak, exhibizonismus egy pszichés betegség.

    Orwell: az igazság hazugság lesz, a hazugság igazság.

    A magyar fiatalok között is van még kritikus nem befolyásolható lény..

    • A gond, hogy magyrok pártoktól függetlenül naiv tudatlan buta ostoba !
      LGBTPQ hasznos idiotái
      Csak a szivárvány szineket ismeri halvány göze hogy milyen barbár pedofil buzi soros hálozat üzemeltetri !
      Ezek mem a sáját jogukért tünttetnek csak hasznos buta idioták !
      A háttér soros sátán buzi pedofil mafia a gyerekedet unokádat akarja bedarálni !
      Ezek a képek itt csak a realitás 1% mutataja ennél sokkal barbárabb LMBTPQ képek vannak a neten a szeretet és elfogádás fake propagandárol !
      Itt saját monilójukat cenzurázzák 6 m teres szivárványos molinón SATAN mi szeretünk USA !

  4. én szeretem : látni az űrbe keringeni hódfényes éjszakán

  5. Dobreva=DK=DögKeselyű a te szeretetedre a HÓHÉR a NYÜVEK vágyik.!!! Na és téged és a bandádat a HÓHÉR és a NYÜVEK szeressen.!!! Borzalmas lehet nap-nap után kiugatni-kiokádni a hazugságaidat, de hát bizonyára ezért csináltak téged meg.!!!

  6. matrix

    Ne censúrázzátok a feltöltött képet !
    Ismerje meg a magyar társadalom ,hogy mi rejtözök a szivárvány leple alatt !
    A GYEREDET UNOKÁDAT AKARJÁK AGRESZIVEN LEDARÁLNI

    Dobravertné egy soros zsoldos szekta ügynök kollaborátor !

  7. Már maga a cikk alaptémája sem érdemel sok energiánkat belefektetni.
    Ugyanis az a nagy biológiai tény, hogy ez a Dobrev, Gyurcsány embernek látszó fajta, vagyis a pszichopata egyszerűen nem képes szeretni. Senkit, még saját magát vagy a gyerekeit, feleségét, anyját sem.
    Viszont mint egy kaméleon, remekül el tudja játszani (ideig-óráig, elsősorban a külvilág előtt) a szeretetet. Nem érzi, MEGJÁTSSZA!
    Mint már végre az utóbbi években ki merjük mondani, hogy vezetőink mint Soros-Rotschildok, a gazdasági elit, a megválasztott és meg se választott politikusok bírói kaszt és ezek a gyerekeket meg minket is terrorizáló korcs bagázs a pszichopata ember alatti szellemi korcs, a szeretetet, tiszteletet pusztán technikai okból követeli.
    Ugyanis az a pszichopata trükkje, hogy amíg be nem cserkészte az áldozatát vagy áldozat csoportokat, sőt teljes társadalmakat, addig maguk a tündéri bűbájok. Céljuk ugyanis az un. Stockholm-szindróma kialakítása, és ha már megszerezték ezt az irántuk érzett perverz kapcsolatot, a Stockholm-szindrómás embereket mint lelki láncon tartott rabszolgaként tudják használni.
    A pszichopata ugyanis genetikai agydeformitás miatt képtelen a szeretetre, de szerelemre is. Amit mi szerelemnek, ragaszkodásnak látunk az csak puszta birtoklási vágy, de ez olyan erős bennük, hogy bármire képesek ilyen szeretet-rabszolgákra szert tenni.
    Nagyon kevesen képesek a pszichopata húzd meg-ereszd meg játékait meglátni. Két okból: a gyenge, önállótlan jellem szereti ha nem neki kell dönteni. Emellett hiú is, és nem viseli azt az érzést, hogy bepalizták, tévedett mert rossz embert bálványoz, így saját maga megnyugtatására állandóan mentséget keres a pszichopatája egyáltalán észrevett bűneire. Pont ekkor jön ez a kaméleon ilyen hülye politikai szövegekkel, és eljátssza áldozatainak a tündéri embert, aki megígéri nekik, hogy többet nem tesz ilyet, hisz imádja őket.

    Az a vicces, hogy a pszichopata utálja, megveti a neki megalázkodó embert, ki azt hiszi, minél jobban hízeleg, szereti az ő bálványát, annál kedvesebb lesz hozzá.
    Pedig pont fordítva van, ezek a nekik keményen ellenállókat tisztelik csak, azon egyszerű okból, hogy izgalmas kihívás velük (velünk ) harcolni, adrenalintermelő szórakozás.
    Ugyanis a pszichopatának nem kell emberi szeretet, csak a hatalmat szereti, akiket már megszerzett, azokat gyötörni szereti, mert ez az érzés ami genetikailag őt egyáltalán életben tartja.

  8. “on, pedig sorkatona is voltam.”
    Ez egy szerethető csattanó!
    Minden benne sűrűsödik. 👍👍👍
    /
    “Íme azonban két kígyó közelít Tenedosból –
    Most is borzadok, elmondva –, s gyűrűzve a csendes
    Tengeren át, fej-fej mellett, fövenyünk fele úsznak;
    Mellük fent a vizen, vérszínü taréjuk is, ámde
    Testük egyéb részével hajtják hátul az örvényt,
    Ormótlan derekuk roppant karikákba csavarván.
    S tombol a tajtékos hab; azok meg kúsznak a partra,
    S míg szemeikben vér és villám lángja vereslik,
    Rezgő nyelvükkel sziszegő szájuk nyalogatják.”

  9. Tudományos libsizmus

    A szokásos bullshit gyüjtemény Dobrevtől.

    Aprpos Dobrev: miért nem voltatok kint a buzifesztiválon? Csak nem azért mert a szavazóitok a világ legnagyobb rasszista homofób munkásőr komcsijai?

  10. .

    Az Én olvasatomban itt össze van keverve egy-két dolog.

    A szeretet önmagában egy érzés.
    Ha azt nem mutatja, hanem elrejti az ember, ki sem derül.
    A szeretetnek általában vannak megnyilvánulásai.
    Ennek viszont vannak jogi kilátásai.

    Ahhoz, hogy valaki szeretve van, nincs köze a kényszernek.
    A szeretve lenni nem az, hogy kötelező szeretni.

    (És ne feledjük! … a legnagyobb a szeretet.)

    .

  11. Dobrev annyira szeret minket hogy az alkoholista Gyurcsány Ferenc férjével és az anyjával együtt t rengeteg milliárdokat tehát állami vagyont lopott tőlünk a néptől ,hát náluk az élősködésük – rajtunk – a szokásuk.

  12. Puncius Pinatus

    Szeresse a kardfogú tigrist, hátha viszonozza.

  13. Ez a bolgár tehén engem ne szeresen!!!
    Egész életükben csak loptak, előszőr a szülők, majd Fleto is.
    a szeretetük nagysága miatt inkább menjenek el egy távoli szigetre és ott szeressék az LMBTQ libsiket!

    Takarodó!

  14. Valamit állítani magamról ami nem vagyok, valaminek tudatosan létszani ami nem vagyok az hazugság.
    Vagy buta tévedés vagy éppen becsapás. Ebben mi a szeretendő? Majd én egyszer játékpénzzel fizetek
    a bóltjaikban és kaján vigyorral kitolatok. Ugye mennyire más? Avagy a népmesében: A kolbász szaga a
    pénz csörgésével lesz kifizetve.

    Tenyleg ne a politika, értem alatta a földből alig kilátszó pártocskákat is, mondja meg mi a szeretet és
    kéretik ezt a fogalmat NEM kisajátítani mert ahhoz ezek a hacacárézó díszmajmok olyan kevesek mint a disznósajtban a röfögés.

  15. Az b@szna be, ha szemet vetne rám ez a tehén!

  16. Nincs itt semmi szeretet, csak fajtalankodási reklám! Fajtalankodhattok, de ne reklámozzátok: pl.: Pride

    • Popper Péter boldogult liberális pszichiáter szerint az ember nem képes szeretni azt, akit utál.

  17. –A szeretet az egy vonzódás, ragaszkodás, önfeláldozás a másikkal kapcsolatban.
    Ennek ellenére két ember nem tudja egymást teljesen szeretni , ezért az embernek szüksége van arra , hogy az Istent is szeresse, és ez a szeretet állandóan fejlődik, és ez az igazi szeretet ami végül is az embert megnyugtatja.
    –Szeretem a darazsat is , mert Isten teremtette, és milyen picike, tökéletes és repülni is tud.
    –Mégis amikor a házamba betelepült a darázs, akkor kesztyűt, ruhát vettem fel, darázsírtó sprével elkábítottam őket, a fészket betettem egy nejlon zacskóba és alapos besprézés után elástam a föld alá, fészkének helyét begipszeltem. Megszabadultam tőlük végleg , pedig nem találtam hivatalosan segítséget , mindenhol elutasítottak.
    –Háromszor megcsípett a darázs, de úgy vettem észre hogy jót tett nekem, mert az immunrendszerem is jobb lett azóta.,…hálás is vagyok ezért a darazsaknak.
    –Szeretem a darazsakat de csak távolról, mert Isten teremtményei, és a maguk területén tökéletesek és bámulatosak.
    *********
    Sajnos a liberalizmust és a demokratikus Koalíciót nem tudom szeretni, még annyira sem mint a darazsakat, de Isten segítségével minden veszéllyel szembenézek és leküzdőm.
    Ki ellenem ha Isten velem van????

  18. 1. Ha Istenem velem van, Ki lehet ellenem? Ha ő az én oltalmam, Nem ér veszedelem. Ha Krisztust adta értem, Ha Isten így szeret, Nem árthat semmi nékem, Megvéd ő engemet.

    2. Nincs másban reménységem, Csak Krisztus vérében, Mert örök üdvösségem Csak benne lelhetem. Én gyarló életemben Jót nem találhatok, De Krisztus érdemével Én is megállhatok.

    3. Mert Jézus napvilágom, Jézus reménységem, Csak benne lelek üdvöt, Másban semmibe’ sem. A boldogság, az áldás Csak őbenne van itt, Ítélettől, haláltól Jézus megszabadít.

    4. ő az, aki elvette A bűnnek erejét, Eloltotta vérével A pokolnak tüzét. Nem bántja többé szívem Immár aggodalom; Az ő szent árnyékában Békén megnyughatom.

    5. Már szívem csupa hála, Leveti bánatát, Mert teljes fényben látja Feltűnni szép napját. ő az én napom: Jézus! ő világol nekem, S a menny örömét zengi Ujjongó énekem.

    Paul Gerhardt 1607-1676 (német).

  19. A DK-sok LMBT-k? H nincs tisztában a hová tartozással, akkor csak ne szeretgessen másokat, foglalkozzon a saját típusokkal, aztán boldog lehet velük.
    Az Isten óvja a normálisokat és családjaikat a másképpen gondolkodóktól, főképpen segítse és védje a gyermekeiket.

  20. Szeresse Gyurcsánynét-Dobrevet a halál, a magyarok utálják mint a szart.

  21. a bolgár prosti anyádat szarházi

  22. Jó. Nagyon jó írás. Tiszta, világos, szerethető.

  23. szeresse azt a büdöslábú bolgár anyukáját

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük