Boszorkányüldözéssel a willkommenskulturért


A Huffington Post német kiadása gyűjti azoknak az embereknek a nevét és fényképét, akik bármiféle kelletlen megjegyzést fűznek egy közösségi médiumban a migráns-invázióhoz. Ha a hozzászólásod a saját blogodon, vagy a Facebook, illetve a szociális média más fórumán jött létre, akkor meg leszel nevezve. Ennyi. A Huffington Post egy globális hírügynökség. Ez manapság azt jelenti, hogy ha nem érzel együtt a baloldali-iszlám szövetség ideológiai és honfoglaló háborújának jogosságával, akkor nincsenek többé jogaid. Akkor ki lehet veled tapétázni egy virtuális falat, ahonnan az elmebeteg iszlamisták nyugodtan válogathatnak maguknak célpontot, ha éppen Európába indultak egy hátizsákos kirándulás keretébe lazítani két kisebbség kiirtása közben.

Idáig jutott a willkommenskultur. Le kell vadászni a belső ellenséget.

A média az igazi ellenség. A média manapság ugyanis az elsőszámú valóság az emberek számára, amire valóban hivatkoznak, a tapasztalt valóság ezzel szemben másodlagos. Ők, azaz az újságírók játsszák a legfontosabb szerepet a hírek gyártása terén, és a média átváltozott tájékoztató szervezetből egy olyan hatalmi ággá, amely alattomos merényletet folytat a valódi szabadság ellen.

Ha tehát ti most egy migráns-ellenes hozzászólást tesztek közzé a Facebookon, vagy bármely más szociális média oldalon, például a Twitteren, az arcotok és a profilotok lesz kitéve a Huffington Poston.

Ez pedig nem más, mint boszorkányüldözés.


  Piréz Róbert

"A bloggolás a háború folytatása más eszközökkel" Robert von Pirezewitz

8 hozzászólás

  1. komcsi tempo

  2. komcsi tempo

  3. Magyarul is értenek a gecik?

  4. Magyarul is értenek a gecik?

  5. Meg kell hekkelni,és a saját elv és egyéb barátaik arcképét kell oda applikálni.

  6. Meg kell hekkelni,és a saját elv és egyéb barátaik arcképét kell oda applikálni.

  7. Szkíta Attila

    Jézust azért ítélték halálra, mert az igazat mondta. Nekünk is ez lesz a sorsunk, ha kitartunk az igazság mellett. Ennek ellenére boldogan tartozok Jézus családjába a mártír keresztényekkel együtt. Inkább, mint a liberális “demokraták” közé.

  8. Khm! Meghekkelnek ezek bennünket,nêha alig
    tudok üzenni! Valaki råm szâllt! A jó kivånsågom
    Kisêri!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük