Bezzeg Felcsuti coming outja nem munkahelyi terror


Nem fogják elhinni! Most megvannak! Kettős mércén kaptuk a Demokratikus Koalíciót! Vadai Ágnes ugyanis tegnap bőrtangában, kezében vízilóbőr korbáccsal Gyurcsány levetett lódenkabátjában rémisztgette a vásárlókat egy békásmegyeri CBA előtt. Hogy megvédje a bolt dolgozóit a munkahelyi terrortól. Ezt már Varnyúúú László, a Gyurcsány-párt igazgatója mondta, mert szerinte Baldauf László és Lázár Vilmos, a CBA két tulajdonosa békemenetelésre kötelezte október 23-án a dolgozóit, ami egyenlő a munkahelyi terrorral. A CBA-vezérek viszont a jó hírnevük védelmében pert indítanak Varnyuék ellen, mert a személyes körlevelükben csak felvillantották a békemenetelés lehetőségét, senkit nem kényszerítettek, vagy akár szólítottak fel a részvételre. Szögezzük le: egyelőre semmi nem támasztja alá, hogy bárkinek is ott kellett volna hagynia a húspultot a Békemenet kedvéért, azaz bármiféle retorzió járt volna, ha valaki nem ért egyet a főnökökkel.
Denemisezalényeg! Hanem az, hogy egyeseknél a Békemenet ajánlgatása már munkahelyi terror, miközben egy szavuk sincsen, ha pl. a Google, vagy a magyar Prezi bukik rá valamelyik brére, mitöbb, kezd vállalati közös fellációba. Például azzal, hogy kiteszik a melegfelvonulás logóját, sőt, vonulgatnak is. Nem hisszük, hogy megkérdezték a Prezi, vagy a magyar Google dolgozóit,  szeretnék-e támogatni a Budapest Pride-ot. (Mertek volna nemet mondani…)
Vagypéldául: Az miért nem számított Dékáházán munkahelyi terrornak, amikor Felcsuti Péter, a Bankszövetség volt elnöke, a Raiffeisen Bank vezérigazgatója idén januárban a Facebook-falán felszólította munkatársait, hogy “szóval, tettel és anyagiakkal” támogassák Bajnai Gordon E14 pártját? Ahogy azt a Magyar Nemzet jól elcsípteAkkor miért nem csapott le a DK munkahelyi terrorelhárító alakulata, élén Vadai-macával? 
Csak nem? De! Ez bizony kettős mérce a javából! Most, hogy lelepleztük Varjúékat, nyilván nem marad más hátra, minthogy belátják tévedésüket, bocsánatot kérnek a CBA-tól és távoznak a politikából. Naaaa? Menni fog?



  Piréz Róbert

"A bloggolás a háború folytatása más eszközökkel" Robert von Pirezewitz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük