Az Index bölcseinek jegyzőkönyve


A nemzetközi zsidóság orvul, hátulról támad a nyílt társadalomért harcoló liberális aktivistákra – adta hírül a kisebbségek érzékenységére eddig mindig kínosan ügyelő haladó sajtó annak örvén, hogy valahogy meg kellett magyarázni a Soros-hálózat képviselőinek bizonyos nem annyira könnyen megmagyarázható szavait, minek után kivételesen őszintén, mondhatni, a szokásos rózsaszínű, emberjogista felhő nélkül beszéltek küldetésükről egy magnetofonnak. A kiválasztott védelem ismerős lehet mindenkinek: megint a zsidók csinálják a balhét.

Mindebből hatalmas, végigolvasni is fárasztó fogalmazást rittyentett ma az indexes Dezső András, és nyomában a teljes haladó agitációs-propaganda szakosztályon végigbuzgott a nemzetbizonytalanság iránti aggodalom. Dezsőről érdemes megjegyezni, hogy ő az, aki teljesen néha véletlenül fedez fel japán nyelven írt 30 éves cikkeket egy  okinawai könyvtár alagsorában Magyarországról, néha az „olvasóktól” kap rejtett kamerás felvételeket politikusokról, és a Facebookot böngészve könnyedén képes beazonosítani grúz állampolgárokat. Számára tehát mindenképpen ismerős lehet a titkosszolgálatok világa… Dolgozatából kiderül, hogy a tudjukkik felelősek a Bayer Zsolt tollán keresztül nyilvánosságra került rögvalóságról, bár ezt pont semmivel nem támasztja alá. Csak lebegteti a gyanút meg kikacsint.

A legrosszabb vészkorszakot idéző írás keretét az adja, hogy az önmagukat roppant szégyenlősen csak civileknek nevező sorosista aktivisták a sima, köztörvényes bűncselekményektől kezdve a hazaárulásig számtalan unalom- és Orbánűző tevékenységet folytatnak a nyílt társadalom üdvére – és erről egy Hadházy Ákosba oltott Márki-Zay Péter felvételeket készített. De ez legyen az ő bajuk. Meg a választások után kinevezésre kerülő elégtétel-ügyi különmegbízott problémája.

Minket, így a választások célegyenesében, inkább foglalkoztat ez a legrosszabb vészkorszakot idéző tematika.

Mert jól látható, Simicskánál végre összezárt a két leányvállalat, a párt és a média, innentől kéz a kézben haladnak az spinozás lélekelvétel felé. Vasárnapig mindenki befogja ezek szerint az orrát, az Index a megmaradt önbecsülését is feláldozza a cél érdekében. A még minden néppártosodás és lélekelvétel dacára kitartó jobbikos szavazókat ingerelve próbálják meg gyengíteni azt a kormányzati narratívát, miszerint a civileknek nevezett hálózati személyek nem az ország jobbá tételére törekednek, hanem mindenféle idegen célokért tekerik a bringát. Ugyanis az elhangzottakat, a Bayer Zsolt által megírtakat nem igazán sikerült cáfolni, sőt igazából meg se próbálták, csak ráhúzták azt a lepedőt, hogy zsidók csinálták a felfordulást.

A Jobbiktól, illetve a Jobbikhoz közel állóktól több mint egy évtizede hallgatjuk azt a baromságot, hogy 2006-ban az azonosító számmal nem annyira felszerelt egyenruhások között ott voltak a „zsidó állam terroristái”, a héberül, esetleg magyarul, de avatatlan fül számára is feltűnő jiddis tájszólással beszélő álrendőrök, és azok verték véresre a tüntetőket Ferenc testvér utasítására. Meg persze az izraeli titkosszolgálat lőtt szemmagasságban. Hogy ez mekkora faszság, arra most nem térünk ki, mert minek, de szinte kiveri az ember szemét a hasonlóság a két megfejtés között.

Azt a végtelen gonoszságot, amit 2006-ban elkövetett a kormány az állampolgárai ellen, néhányan nem voltak képesek elfogadni. Nem voltak képesek elismerni, hogy a magyar szervek készségesen asszisztáltak Ferenc ámokfutásához. Egyszerűbb volt nekik külföldi bérverőket és idegen titkosszolgálatokat delirálni, mint elismerni azt, hogy a Gyurcsány-kormány a pöcegödör legaljára vitte az ország erkölcsi állapotát, ahonnan szargejzírként tört ki az a néhány primitív, vadállati rendőr, akik utána hordákba tömörülve terrorizálták azokat a polgárokat, akiknek védelmére valaha felesküdtek. Egy hazafinál – mert a jobbikosok valaha azok voltak – különösen súlyos kognitív disszonanciát okozott, hogy bizony az őket répaszínűre verő, eltakart arcú egyenruhás akár a szomszédjuk is lehet, nem valami távoli, amúgy sem kedvelt ország szülöttje. Egyszerűbb volt nekik azt hinni, hogy a zsidók voltak.

Most ehhez a meséhez hajolt le a pöcegödör legmélyére a haladó média.

Nem az a fontos, hogy miket nyilatkoztak a Soroshoz bekötött NGO-k képviselői, nem az a lényeg, hogy hivatásos rabszolgakereskedőként járják a tranzitzónákat, hogy az ott jó minősítést szerző „menekülteket” rögtön ki tudják utalni egy-egy német nagyvállalathoz, nem számít, hogy Dénes Balázs multinacionális cégeket próbál rávenni arra, hogy kivonulásukkal fenyegessék a törvényesen megválasztott magyar kormányt.

Nem. Most az számít, hogy a felvételeket zsidók készítették.

És – hogy értsük az üzenetet – Orbán Viktort a zsidók segítik a hatalomban maradásban. Ezt üzeni nekünk az Index. Vagyis inkább a tulajdonosuk másik lapjának, a kurucinfo olvasóinak.


  Piréz Róbert

"A bloggolás a háború folytatása más eszközökkel" Robert von Pirezewitz

5 hozzászólás

  1. A FecesBook cenzurazza a PS-t es a valasztast . Azt zsidok csinaljak !

  2. Szőke ciklon

    Hát ha valaki belenéz az atv műsoraiba, nem azt látja, hallja, amit az a fenti kép sugall!

  3. Tergorbuletszamitas olcson

    A jiddis nem heber. A zsido allam hivatalos nyelve a heber, jiddisul – ami, ismetlen, nem heber – mar mar csak kevesen beszelnek.

  4. Hát tényleg nehezen fogadja el az ember, hogy vannak ilyen magyarországi emberek is.

  5. Nem kellene azt a zsido denes balåzst kitiltani az orszåbol. De ugy hogy legalåbb 20 evig be sm lephet mint turista sem. Maradjon ott ahol van a nemetek szeretik a zsidokat meg muzulmånokat de mi nem.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük