Az ellenállók!


Valaki megnézett valami makizáros filmet, és régi mozgalmi emlékeiből felsejlett az „ellenállás” szó. Szovjet szóhasználattal élve a „fasiszták” elleni harc romantikája sejlik fel, hetek kérdése, hogy ezek a zakkantak partizánnak kezdjék hívni magukat. Cseppet sem találják ironikusnak, hogy ezúttal a németek oldalán harcolnak az oroszok ellen a képzeletükben.

Habár szerintem, ahogy elnézem ezeket a politikai pszichiátriai tárgykörből a zárt osztály felé haladó partizán csoportokat, ezek a „starwars” univerzumba is képzelik magukat, meg a szuperhősök világába, meg valami olyan világba is, ahol mindenki maga választja meg azt az univerzumot, ahová születik. És persze bármikor lehet univerzumot váltani. Amit most csak a Fidesz és Orbán Viktor diktatúrája tilt meg, ez a lehetőség minden ember számára adott a szerencsésebb történelmi fejlődésű országokban.

Mondjuk ez igaz, tényleg zajlik például egy univerzumváltás Svédországban, ahol a jóléti állam konvergál éppen a Mad Max univerzuma felé. A baj csak az, hogy az univerzumváltás nem önkéntes és a Pokol is egy univerzum, ahová liberális barátaink egyébként nem tévedésből akarnak minket áttranszportálni.

Szóval a képzeletükben, amelyet ne féljünk kórosnak nevezni, mi vagyunk a birodalmiak, a Waffen SS páncéloshadosztályai, a tornatanárok, akik le akarták velük futtatni a Cooper tesztet és fel akarták küldeni őket a bordásfalra, mi vagyunk a napközis tanárnénik, akik meg akarták velük etetni a finomfőzeléket, akik kitalálták a koránkelést. Mi vagyunk a felelősek azért, hogy úgy általában a világban, a liberális szubkultúrát leszámítva, alapvetően jó fejnek kell lenni ahhoz, hogy az embert kedveljék, és különösen mi rohadékok juttattuk hatalomra Orbán Viktor, aki az egész világon megakadályozza a forradalom és a szabadság kitörését.

Szóval fel kell készülnünk az ellenállásra.

Ez nem azért problémás, mert ezek a kretének komoly átütő erőt képviselnének egy ütközetben, hanem azért, mert ezidáig elfelejtettük elnyomni, lenyomni, összenyomni, szétnyomni, megnyomni, benyomni, felnyomni, átnyomni őket. Éltük a kis mindennapi életünket, heteroszexuálisan, nem betépve, családban, barátokkal rendelkezve és fizettük az adót az államnak. És csak arra ügyeltünk, hogy a gyerekeink közvetlenül ne kerüljenek pedofilok, agresszív akcionista homoszexuálisok, szexuális szadisták kezébe. Ezek meg használták azt a szabadságot, amit mi biztosítottunk nekik. Nem minket kaptak el, nem is közvetlenül a gyerekeinket, hanem az államot, a nevelési rendszert, a kultúrát foglalták el, ők beszéltek csak és kizárólag a tévében és a rádióban, ők írták a tankönyveket, az újságokat.

A gyerekeink nem abból igyekeztek tanulni, amit tőlünk láttak, hanem azoknak a gonosz ostobaságoknak igyekeznek megfelelni,amivel ők tömték a fejüket az elmúlt harminc évben.

Nem mi vagyunk az invazív faj, hanem ők, a liberálisok.

Ők akarják elvenni a mi életterünket. Hibát követtünk el, amikor a mi saját életterünkben helyet biztosítottunk nekik. Nehogy már benyaljuk a hülye narratívájukat. Ők a hódítók, ők a nácik, ők a kommunisták, ők a gyilkosok, ők a rablók, mi vagyunk azok, akik ellenállunk. Mi csak megpróbáljuk megvédeni az államunkat, az országunkat, a nemzetünket, a földünket, a tulajdonunkat, a családunkat, a gyerekeinket, a nőket, az időseket, úgy általában a házunk népét.

Ha itt valaki ellenáll, akkor mi vagyunk azok.

A saját hazánkból akarnak eltüntetni bennünket olyan emberek, akiknek a szellemi színvonala Heller Ágnes és Bötös Botond között szaladgál, és amikor az egyikhez ér felsikít, majd rohan a másikhoz és így újra és újra.

A történelemben először fordul elő, hogy pszichiátriai betegek akarják elfoglalni a világot. Nem bizonyos fajtájú dilinósok, mint a nácik és a kommunisták esetében, hanem gyakorlatilag a teljes kóroktani spektrumot képviselő elmebetegek hoztak létre egy közös identitást, ami alá tömörülve el akarják pusztítani a normálisokat.

Mindig azok az ellenállók, akik meg akarják védeni azt, ami sok nemzedék óta működőképesen fennáll és nem azok, akik le akarnak rombolni minden fizikai és valóságos korlátot, határt és szabályt.

Akikkel nekünk dolgunk van most, ők beszivárgó diverzánsok, szimpla hazaárulók, megvásárolható zsoldosok és legfőképpen dühöngő őrültek, akik el akarják pusztítani a világot, amibe mindig is képtelenek voltak beilleszkedni.

Vegyük komolyan őket, mert ők nagyon komolyan veszik a mi legyőzésünket.


A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

Mit csináljunk, ha egy elmebeteggel hoz bennünket össze a sors?

  Természetesen ennek a felvetésnek semmiféle aktuálpolitikai vonatkozása nincs, talán csak az elmúlt néhány nap benyomásai …

11 hozzászólás

  1. Ha már szóba került a Star Wars pár dolog igen csak hajaz a mi kis világunkra a filmből.
    1. „maroknyi lázadó” lefordítom fegyveres terroristák. Ha nem nézzük ilyen komolyan akkor is a kisebbség a többség ellen.
    3. A kis robotokat valami gülü szemű kereskedő nép pénzelte és hozta létre.Ez a kereskedelmi szövetség (pénz piaci tényező) később Palpatint is támogatta.A felkelők pedig a csillaghajóikat egy másik kereskedelmi szövetség Agbar admirálissal az élen támogatta.Az egész a piacok újra felosztásának is tekinthető.Nem ismerős?(1914-18 és ennek folytatása 1939-45)
    3.Nem az értelmes fajok jobb életfeltételének elérése a cél a háborúban ,hanem annak megakadályozása ,hogy a másik nyerjen.Ezt gondoljátok át!
    Itt a mi kis lázadóink a Föld nevű bolygó Kárpát medence zugában sem azért „harcolnak” ,hogy nyerjenek!A hoz egy egy halál csillag kellene legalább ,hogy hatalmon tudjanak maradni ,de hát mindig ezt akarják elpusztítani!!!! Fel foghatatlan ép ésszel miért is harcolnak !?! A míg nem látjuk a háttérben a kereskedelmi értsd pénz piaci tőkét.(az meg olyan mint a rák burjánzik zabál és fel fal mindent és mindenkit)

  2. Nincs olyan, hogy szelsojobb, szelsobal, nacizmus vagy kommunizmus. Vannak azok az “emberek”, akik epiteni nem, csak rombolni tudnak. De mindig jol akarnak elni es ehhez hatalmat kovetelnek. Mindig kisebbsegben vannak, de mindig tobbsegnek hazudjak magukat.
    Es ezek barmilyen ideologiahoz csatlakoznak, amelyik eredmennyel kecsegteti oket.
    Irjuk le egy hosszu szalagra a szelso baltol a szelsojobbig ativelo osszes politikai torekveseket. Majd emeljuk fel a papirt es hajtsuk ossze a vegeinel.
    A ket szelsoseg egymas melle kerul. Mert mindegy hova sodorja az elet ezeket a parazitakat, a lelkuk ugynaz.
    Tegnapelott fasiszta, tegnap kommunista, ma liberelis.
    Osszeno, ami osszetartozik…

  3. „az államot, a nevelési rendszert, a kultúrát foglalták el, ők beszéltek csak és kizárólag a tévében és a rádióban, ők írták a tankönyveket, az újságokat.”

    És náluk is maradt.
    Az ősz meg szépen múlik… Mint a számonkérés …

  4. Csurka csak mosolyog odafent:-)

  5. Amíg elég sokan ellenállunk az ellenállók – ellenállásának,addig nagy baj nem lehet!
    Most komolyan még az ovisok is jobbak politikából és jobban is vitáznak mint ezek az „ellenállók”!

  6. Igen, ahogy fentebb írja győző2018, a számonkérés elmaradt.
    Miért is?

  7. Az igazi pszichiátriai betegeken segiteni kell, és az állami rendszer most segit is.
    Emlékszünk, hogy korábban a politikai elmehibbantak,(élükön a táncos futóbolonddal) zárták be az OPNI-t!

    A cikk szerzője azt fogalmazza meg korrekten,amit mindannyian érzünk, hogy az aberrált gondolatvilágu politikai
    macskajancsik, mikiegerek és liberál feminácik próbálják ráerőltetni a normális világra saját hagymázas elképzeléseiket (pl.egy ember nem lehet illegális, azaz olyan nincs, hogy illegális migráns,vagy a migráció egy áldás etc.).
    Az aberráció további megnyilvánulásai a család intézménye, a hagyományok, a vallás,a nemzeti identitás ellen hatnak.De ami a legvisszataszitób az az, hogy elmebeteg libi feminácik „társadalomméhészeti” szerepkörben tetszelegve, a nők szüléssel kapcsolatos jogaiért bontottak zászlót, bár senki sem kérte meg őket!

    A most meghirdetett „ellenállás” egyrészt egzisztenciális kérdés, mert sugardaddy csak akkor ad pénzt, ha ezek a sz@rkeverők tovább hergelik szavazóikat, nyugtalanságot keltenek,másrészt a politikai eljelentéktelenedéstől félnek, és készülnek a 2019-es EU-s választásokra.

    A politikai aberráltak legszebb példányai fröcsögés közben az EU és EP üléseken figyelhetők meg:vörös Dani, fogtündér Guy, az isiászos alkesz, a politikai prostituált és kitartott sárgennytini,és a többi különös arckifejezésü földöntuli. A magyar ellenzéki €-képviselők komoly munkával és kitartó nyelvcsapásokkal felküzdötték magukat a jóléti államok balos,sötétzöld és liberálnáci terheltjeinek (min.226 fő)szinvonalára!
    Komolyan kell venni a 2019-es EU-s választást, azért kell elmenni nagy tömegben majd szavazni,hogy ez a rémálmot megtestesitő EU-s politikai haramiabanda ne jusson döntési pozicióba.

    Ellenkező esetben a jelenlegi migrációs beáramlás felgyorsul,a nemzetállamok rövid távon elvesztik szuverenitásuk döntő részét.
    Én remélem, hogy a magyar társadalom nem engedi meg mégegyszer, hogy 1918/19 patkánylázadása megismétlődjön!!! Az akkori bőrkabátos komisszárok, mostani ballib és nyilasérzelmü szellemi és genetikai utódai hangolnak,jó lesz vigyázni!

  8. Egy valamirevaló efftárs a józan észnek mindig ellenáll! Már Kun Béla óta!

  9. Csak az ellenállók és antifaszisták szövetsége el ne olvassa ezt a cikket. 🙂

  10. Kitűnő hozzászólások…az ember nem tudja,hogy sirjon vagy nevessen…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük