Árpika nem érteni Unió


A hvg.hu és Gordon házicicája, a százmilliós gyermekmeséket készítő Tóta W. Árpád nem érti az összefüggéseket. Minden EU-s megszólálás orbánozós epeömlést vált ki szegénynél. Árpika szemét elhomályosítják a Fletótól felmarkolt húszezresek kötegei. Szerdai publijában újra teljes arzenállal kelt ki Orbán ellen, “Európa büntet, újra büntet” címmel. Miniszterelnököt megvédeni nem kell, derekasan és férfiasan állja a próbát, inkább csak arra mutatunk rá, hogy miért ostobaság, amiről Árpika beszél. 
Árpika tolla nagyon egyfelé lő: Orbán rossz, Ajrópa jó. Ez igen kifinomult csőlátásra vall, és nem tudunk elvonatkoztatni attól, hogy Árpikának igencsak megvastagodott a bukszája, amíg a Gyurcsány tolta az idiótaságot: százmilliókat markolászott fel a köztévés propaganda-gyermekmeséért, amelyben neoliberális dogmatizmust hirdettek. Most meg ez a csúnya Orbán van, és hát az Árpikának ez nem tetszik, ezért ha valamelyik EU-s főokos elböffenti magát, Árpika megírja a konklúziót: mucsaifasiszta Orbán. 
Árpika, buta vagy, mint a tök! 
Az EU-ban a ‘68as nemzedék tombol vezetői pozíciókban. DanielCohn Benditék és eszmetársaik osztják az észt a megfellebbezhetetlen liberalizmusról, a liberális dogmákról. Aki nem úgy gondolkodik mint ők, vagy nem úgy tekint a demokráciára, mint a felkentek, azok körön kívül vannak, kizáratnak a klubból. Ezek a liberálisok pont olyanok, mint a magyar liberálisok: vagy úgy gondolkodsz a világról, ahogyan a magyar liberálisok, vagy egy aljas fasiszta vagy. Ezek a liberálisok pont olyanok, mint te, Árpika, ezért is vagy a szószólójuk. 
Az EU egy hatalmi konglomerátum. Inkább gazdasági, mint kulturális. Mint hatalmi konglomerátum, vannak benne egyéni érdekek, célok és ambíciók. Ilyen ambíció például a harcos Redingé, aki elhatározta, hogy Barroso után mindenképpen ő lesz a Bizottság, azaz az EU kormányának az elnöke. Ő most ezért személyes kampányt folytat, és ostobaságokat rikoltozik az éterbe: megszűnt a jogállam, a demokrácia, a szólásszabadság. E személyes kampány az oka, hogy Magyarország ellen elindult a hiszticunami. 
A hölgy maga mögött akarja tudni az európai szocikat is, ezért tolja ennyire: kell az a pozíció, ilyen ez a szemét politika. Tágabb összefüggései is vannak a hisztinek, de nem untatunk vele, nézz utána: 2010-ben a hiánycélt tartani kellett, és nem ment másként, csak a különadókkal. Ha a zemeberktől vette volna el a zorbán, akkor mi lennénk a kontinens szegényháza. Biztosan imádnád, hiszen “jól megkapta a buta nép a megszorítást, éljen a közgazdasági ortodoxia!”. Számtalan más összefüggés is létezik Árpádka, a gazdaságiaktól kezdve, kulturálisokon át, hatalmi és személyes érdekekig, nem csak az a gonosz Orbán.
Persze azt is tudjuk, van az a százmillió, ami elhomályosítja az éleslátásodat, és van az a bajnaismúzolás, amitől bekorpásodik a fejed. 
További kellemes csőlátást Árpád, Bajnai Gordon hátsójának odvában mindig süt a nap (6%)!

  Piréz Róbert

"A bloggolás a háború folytatása más eszközökkel" Robert von Pirezewitz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük