Angelina meséje a dzsihádról


Angelina Jolie végre elmagyarázta a világnak mi is az ISIS és mi az iszlám, valamint, hogy mi közöttük a különbség. Jolie egy egyszerű példabeszédet mondott el, hogy öntudatos amerikaiként azt ostoba Európával, meg a mégostobább orosz bunkókkal megértesse, hogy az ISIS nem egyenlő  az iszlámmal. Ezt a példabeszéd végén elhelyezett értelmező magyarázattal erősítette meg. Íme a beszéd.

Tegnap egy ISIS-tag megállította egy keresztény pár kocsiját.
-Muzulmán vagy?
-Muzulmán vagyok.
-Ha muzulmán vagy, idézz egy szakaszt a Koránból!
A keresztény férfi idézett egy szakaszt a Bibliából. Rendben, menj Allahhal – mondta az ISIS-tag. A feleség később azt mondta a férfinak: “El sem hiszem, hogy ekkora kockázatot vállaltál. Miért mondtad, hogy muzulmánok vagyunk? Ha rájött volna, hogy hazudsz, mindkettőnket megöl.” “Ne aggódj! Ha ismerte volna a Koránt, nem ölne embert.” – válaszolta a férj.

Az ISIS nem az iszlám, A TERRORIZMUSNAK NINCS VALLÁSA.

Ez e történet ismert mióta világ a világ. A sztorit megírták már zsidóval, buddhistával, starwarsosan, magyar népmesékben, Szent Péterrel, Visnuval, Ráknépséggel, inuitul, aboridzsinül, meg teletobiesül is. És mindegyik úgy fordítja ki ezt a történetet, ahogyan csak akarja. Nekünk is van egy ilyen történetünk neked, Angelina.

Tegnap egy szerb rendőr megállított egy szír párt a határon.
– Szír menekültek vagytok?
– Szír menekültek vagyunk!
– Ha szír menekült vagy, mond meg, mi Szíria fővárosa…
– …Dzsihad?
– Jól van, továbbmehettek!

Az ISIS szerint ők az iszlám. Egyes vallások a pszichopatákat választják meg vezetőül, és legfőbb céljuk más vallások és népek elpusztítása.


  Miért Rigó

3 hozzászólás

  1. Ha a párbeszéd vándormotívuma antik hoax is, a tanulsága nagyon is igaz. Az Iszlám Állam nevű mohamedán gyilkos szekta és az iszlám közé egyenlőségjelet tenni olyan, sőt durvább hazugság, mintha a Jehova tanú és a kereszténység közé tennénk egyenlőségjelet.

  2. Ha a párbeszéd vándormotívuma antik hoax is, a tanulsága nagyon is igaz. Az Iszlám Állam nevű mohamedán gyilkos szekta és az iszlám közé egyenlőségjelet tenni olyan, sőt durvább hazugság, mintha a Jehova tanú és a kereszténység közé tennénk egyenlőségjelet.

  3. Angelina? Felcsaptâl tanârnak? De annak rossz
    vagy!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük