Álmoskás vasárnap este egy liberális portál szerkesztőségében


Na nézzük, miből élünk, Zolikám!

Húúú, geci! Ez a mai szar ránk van osztva? Pedig úgy elmentem volna valahová, ahová a hét többi estéjén is járok. Na, nem baj. Mi lesz ez? Magyar-horvát? Jól van, igazság szerint én mindig utáltam a focit, mert minden gyerek ügyesebb, erősebb és gyorsabb volt nálam. Én már hatodikban is igyekeztem tesióra helyett inkább a legmenőbb nyugati trendeket keresni, és erről igényesen tájékoztatni közvetlen környezetemet. Mondhatni, az Isten is liberális újságírónak teremtett, csak egy buta középkori babonaság az egész sajnos.

Na, de koncentráljunk akkor a ma estére!

Mit kell tudni erről most, valami EB-selejtező, ugye? Az olyan lesz, mint ami 3 éve volt? Nem örültem, mert az sajnos pont összejött az 0rbánnak, de szerencsére Feröer meg Andorra helyretette a nagyravágyó magyarok melldöngető nacionalizmusát. Ott csillogtunk és villogtunk Marcival, azt imádtam. Ja, hogy már volt is egy ebből csütörtökön? Arra a napra nem emlékszem, valamiért így kiesett. Megvertek a tótok? Na, ez kurva jó. Akkor Orbán újabb nevetséges álma a hazai rendezésű EB-n való játékról máris délibábos képzelgés, ezzel lehetne nyitni majd!

Ja, hogy ez máris kezd! Himnuszok, faszom! Milyen nevetséges nacionalistáskodás már! Én mindig megvetettem ezt. Húúúúú, de gecisokan vannak. Most akkor mégse írhatjuk, hogy Orbán kórházpénzből épített stadionjai konganak? Carpathian Brigade, mi ez már? Nevetséges és félelemkeltő. Elképesztő, hogy 2019-ben mehet még ez Európa közepén, azt hittem, 1945-ben már végleg legyőztük ezt. Na, de a horvát drukkerek legalább nem ilyen üresen és feleslegesen nacionalistáskodók. Őket kedvelem, mert nagyon menő nép, és borzasztóan jól tudnak bulizni. Irigylem és rajongom őket. Már a VB-döntőben is nekik szurkoltam a franciák mellett.

Ha valaminek lennem kéne, akkor egészen biztosan a horvátHot választanám nemzetiségnek.

Nagyon csapkodó a játék, a fa- és botlábú magyarokat nagyon frusztrálja ez az arcpirító vereség az ősi szlovén egyetemvárosban, a fillérekből kinevelt sokkal jobb utánpótlással rendelkező szlavón válogatottól. Már a prágai külsős munkatársunk is megírta, hogy millió éve lekŐröztek bennünket minden téren, és a focicsapataik hokiban bármelyik MB-1-es csapatot darabokra szednék. És ott is van! RebiTY! Hát, igen. Ez van, amikor fogadkozunk, ígérgetünk, emberkedünk. Nagy, széles gesztusokkal összeszedjük minden bátorságunkat, rohamozunk, megyünk előre, aztán a lesipuskás profik jéghideg kíméletlenségükkel kihasználják az esetlenkedő, csetlő-botló hibáinkat.

Gyönyörűen eltette sajnos az egyetlen értékelhető csapatban játszó Gulácsi mellett a játékszert a horvát srác. Willi Orban csak asszisztált, márpedig róla tudjuk, hogy csak és kizárólag a neve miatt szerepelhet itt… Jól van, Zoli, akkor mára nem lesz különösebb munkánk. Szedd elő kérlek, hogy az utánpótlásnevelésbe kéne milliárdokat ölni Mészáros Lőrinc eszéki csapatai helyett. Meg van már írva ugyanez péntekről a szlovákokkal? Akkor kicseréljük a szlovákot horvátra, és megvagyunk. Úgyis mindkét tökegyedi népet tótnak hívtuk régebben. Nyugi, ezek a szar magyar focisták akkor fognak 0-1-ről fordítani a VB-döntős ellen, amikor 0rbán kétharmadot nyerhet a hódmezővásárhelyi csúfos fiaskó után. Nem lesz baj. Különben is, ez a Pátkai annyira geciszar focista, hogy ezt is csak és kizárólag a minidúcse erőltette be a Videotonból… Olyasmi, mint Kleinheisler volt a norvégok ellen idegenben.

Ajajaj. Hát Szalai ezt beerőlködte.

Elég béna lövés volt, de a vak tyúk is talál szemet néha. Nem kell aggódni. Különben is Szalai az egyetlen, nemzetközileg jegyzett focistánk. A teljes hazai foDballközeg és személyesen Orbán Viktor is gyűlöli, amiért anyagilag nem függ tőlük, ezért van bátorsága időnként szembesíteni őket az igazsággal.

Na, ott az őrült Nero is. Már nyalja a száját a VIP-páholyban, úgy örül! Bezzeg a horvátok szimpatikus szőke elnöknője a B-középben szurkol tökig nemzeti színekben, ami teljesen rendben van, ha azok a színek nem magyarok. Ő annyira híres, hogy egyben egy néger rapper felesége is!

A második félidőre közben látszik, hogy a vérprofi horvátok nagy fejmosást kaptak a szünetben. Úgy jönnek ránk, mint igazi profi az amatőrre. Eddig csak játszogattak meg elhitették velünk, hogy lehet esélyünk, de ebben a félidőben tuti nem lesz. ModriTY úgy varázsol a labdával, mint senki más nem tud a Bolygón. Nemsokára bevésik azt a gólt. Tuti amúgy a legvégén fogjuk beszopni, mert ez a nevezetes magyar átok. Mentálisan egyszerűen nem vagyunk ott fejben a legvégén. De közel volt ez is! Sajnos csak az oldalhálót találta el a horvát srác, akinek nagyon drukkolok, hogy végre kijöjjön neki a lépés, hiszen minden nyáron Horvátországba járunk üdülni, és nagyon összebarátkoztunk a helyiekkel, akik szívből és őszintén kedvesek velünk pénzért. Nem úgy, mint a magyarok.

HOPPÁ, GECI!!! Ez most mi a szar?

Pátkai B+, mondtam, hogy ő fogja lőni! Hívd fel Marcit, hogy most akkor mi legyen. Ők megint átállnak majd, mint Oslóban a szünetben, vagy reménykedjünk még a horvát egyenlítésben?

Ja, megvan. 0rbán tuti leboltolta ezt a MOL-INA problémakör keretében. Hernádi helyében én nagyon vigyáznék mostanában. Ez elég jó magyarázat? Az mégse lehet, hogy a magyarok egyszerűen genetikusan nem alattvaló fajta, és megint itt fognak vonulni a körúton, mint 3 éve. Egyszerűen nem akarom ezt, nem és nem! 🙁

Üdv: Böff, rotty, csámcsám voltam!


  Kurtz ezredes

2 hozzászólás

  1. Rába Péter!
    Már megint kikaptad, és a végén is te kaptad be.
    Olvasd már végig az összes nagybötű kiemelést, te szerencsétlen.?
    Atyám, borogass!

  2. Fiú, van egy helyed a 444-nél, sőt kettő(s) Mércénél.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük