A Pannon Kerítéspumát kiugrasztják a schengeni övezetből


Úgy tűnik, hogy az EU (=Merkel) annyira nem volt elégedett azzal, hogy Magyarország elsőként épített kerítést az Unió közös határára, hogy ismét megvédje a profilképcserélgető nyugati civilizációt a vívmányai iránt egyoldalúan érdeklődő kelettől. A hála érte az igazgatói megrovás és kizárás a schengeni övezetből.

És nem, nem azért, mert szarul teljesítettünk másfél hónapon át, amíg a magyar reformkerítések el nem kezdtek működni és az egyik párizsi szarházit is átszállítottuk. Ugyan. Egyszerűen azért, amiért a rossz hír hozóját is többnyire tökön rúgják első felindulásból. Mi ébresztettük fel őket az álomvilágból és hiába irigyel minket Európa.

A Pannon Kerítéspuma keresheti elő az útlevelét.

Lengyelország, Szlovákia, Magyarország, Görögország, Olaszország és Spanyolország: ezek azok az országok, akiket éppen ki akarnak rúgni a schengeni határokon túlra, mivel az nyugati magaskultúra nagytudású vezetői szerint mi tehetünk róla, hogy a migrációból válság lett. A szelfiző Merkel persze szóba sem került.

Vezessük le logikusan: tehát kezdetben zavarta őket, hogy nem engedjük be a migránsokat és kerítést húzunk, mert az nem emberséges. Aztán zavarta őket, hogy nem elég szépen adjuk oda nekik a szürkemarha burgert, valamint a legnagyobb melegben se telepítettünk fagylaltoskocsit a zöldhatárra. Aztán zavarta őket, hogy hagyjuk, hogy gyalog menjenek Ausztriáig. Aztán baj volt, hogy átengedjük őket. Most pedig állítólag nem voltunk képesek megvédeni a határokat, sőt az egész a mi hibánk.

Holnaptól valószínűleg az lesz, hogy mi destabilizáltuk a Közel-Keletet.

Persze ez még semmi: a német-római birodalom újrahúzott keleti határa természetesen az EU külső határaként fog funkcionálni. Tehát oda az eddiginél sokkal szigorúbb ellenőrzőpontokat húznak fel (hülyegyerekeknek és osztrákoknak: ajtócskát szárnyakkal), aki pedig ezeken át akar menni, annak át kell menni egy elég komoly ellenőrzésen, amelynek során adatait és fényképet összevetik egy terroristaellenes adatbázissal, majd benéznek a fenekébe és archaikus német nyelven feltett keresztkérdéseket töltenek ki tesztalapon. Utóbbi nem vicc, nem tudom ki tudja fejből angolul a cserzőműhelyt, amit az amcsik kérdezgetnek.

Az emberi jogok, az egyenlőség és a szabadság jegyében működő Svédország ezúttal nem csapott az asztalra felháborodva. De náluk ennyi maradt a viking korból. Az erőszakoskodókat, a rablókat jobban kedvelik, mint a hétköznapi, unalmas kispolgárokat.

De mit jelent mindez? Azt, ha a pénteki meetingen megszavazzák a határok újrahúzását, akkor részünkről az EU elveszíti az egyetlen igazán hasznos tulajdonságát, ami nem más, mint a basztatásmentes utazás. Részünkről, mivel se kutyakilátót nem építünk, se érzékenyítő tréninget nem szervezünk, akár ki is léphetünk a fenébe…


  Bubu Woodcutter

8 hozzászólás

  1. Szerintem újból megegyeztek az oroszokkal, hogy az ütközőzónát átjátsszák nekik. Ráadásként Görögország úgyis nagyrészt ortodox keresztény, az olaszok között is túl nagy a katolikus egyház befolyása, Spanyolország meg oszlóban van. ( Oszló meg Norvégiában, de az nem is tag.)

  2. Levente Lokody

    Az EU-nak lassan kimondhatjuk hogy vége, ha ez bekövetkezik a nemet állam is széthűl bajor tartomány is elege van.
    Megakadalyozunk egy aljas tervet ami nem vált be emiatt, Ez az összeesküvés elbukottnak latszik .

  3. Földvári Tamás

    Ez a hír honnan származik?
    De ha megnézzük, akkor ez nem már, mint a régi Frank Birodalom Itália nélkül. Az miért nem kell most nekik? 🙂
    Amellett azt hiszik, hogy így megúszhatják a polgárháborút? Aligha. Végül is nem nálunk él vagy 20-30 millió muszlim…

  4. Az ajrópából,talán csak az az útlevél nélküli utazás ért valamit.
    Naszóval. Tisztelt ajrópa. Akkor lehet visszaadni az iparunkat,s ne csodálkozzanak a védővámokon sem. Tudom,hogy ez így borzasztó rossz verzió. Mi a keserves ….nak nek fogadtak be minket. Tudhatták,hogy amihez hozzáérünk,az arannyá változik,kivéve a liberállatias diktatúrákat. Azok azzá válnak amiből fel lettek építve. (Szarrá.) Bocsánat nem pc ezért nekifutok még. Potyadékká válik,pontosan olyanná,mint kendek.Hisz mire hasonlítson?
    De vigasztalásul közlöm,hogy a mohamedán,csak a shariát tartja a szeme előtt,a többi badarság nem érdekli. Márpedig azokkal a törvényekkel NEM FOG BEILLESZKEDNI. És nem is akar. Kedveskéim azok ott fognak maradni maguknál. Csókolgathatják majd a talpukat úgy 20 év múlva,mikor többen lesznek és átveszik a hatalmat is kendek fölött.

  5. ugy baromság ahogy van, csak a v4 ek szeretnék továbbra is megvédeni a határokat, ez a térkép inkáb keurópa megosztásáról szól…

  6. Ez a terv egyenesen röhejes: beeresztették a muzulmánokat a lakásaikba és utána magukra zárják az ajtót. Rövidesen hozzánk fognak menekülni a sarija elől. Akkor oda is kerítés kell majd?

    • Sőt ! Letelepedési engedély azok számára akik a muszlim sharia (vagy mifene) elől menekülnek.
      Elképzelem Hans orcáját…. Adjatok mán egy kis parcellát,hogy élhessek. És mi adunk.
      Jön L. is. Neki is adunk.Hiszen évszázadokon keresztül jól el voltunk a svábokkal,szászokkal,bajorokkal.
      Utána pedig aknazár,meg kerítés is. Hiszen az utánuk ólálkodók,NEM tiszta szándékkal próbálnak beljebb kerülni az akkor már onnan gondolt tejjel-mézzel öblögetett Kánaánba.
      Van egy gondolatom. Ezek a kisebbségiek is le szokták lakni a környéket,ahol megvetik a patájukat. Nagyon szortyogtat,de honnan is ismerős?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük