A nagy migránsgyűjtögető


Az ATV.hu kapta lencsevégre, ahogyan az éjszakai órában Gyurcsány Ferenc sietve két fiatal fiúval távozik a Déli-pályaudvarról. Gyurcsány Ferenc később az esetről úgy nyilatkozott, befogadási, szállásadási céllal vitte magával a fiúkat az Apró-villába.

Mint Gyurcsány Ferenc elmondta, Klára asszonnyal nem válogatnak a menekültek között, hiszen már több napja foglalkoznak szállásadással. Első nap egy tíztagú szír családot is befogadtak, pedig azok keresztények voltak. Gyurcsány csak nagy nehézségek árán tudta elmutogatni, hányszor is bérmálkozott életében.

A volt miniszterelnök vacsorát és útravalót is készít a bevándorlóknak, ezért nemsokára új szakácskönyvvel jelentkezik, amelyben a családok befogadására jelentkezőknek ajánl néhány hasznos receptet. Emellett a kommunikáció elősegítése végett néhány kézmozdulatot is bemutat majd fényképeken. A legfontosabbak között a  „jogaim vannak”, „rasszista vagy”, „nekem jár” kifejezéseket említette. Gyurcsány arról is beszámolt, hogy szerinte a kurdok a legrendesebbek, az afgánok viszont nagyon horkolnak, és nem hajtják vissza a wc-ülőkét pisilés után.

Az ötlettől felbuzdulva a Liberálisok is bejelentették, szívesen fogadnának be Gyurcsányhoz hasonlóan fiatal bevándorlókat egy-egy éjszakára. Elsősorban 18 éves, vagy az alatti fiúkat, lehetőleg ép fogazattal. A párt aktivistái szervezett formában ki is közvetítenék a rászorulókat a liberálisok otthonába.

 


  Miért Rigó

2 hozzászólás

  1. Szabó Csaba

    Nebakker Feri! Kevés vagy az asszonynak?

  2. Szabó Csaba

    Nebakker Feri! Kevés vagy az asszonynak?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük