A hatóságok, Ghaith Pharaon és a „titkosszolgálati játszma”


A jó, a rossz és a csúf sztorijában kőkemény harc megy az északi és déli államok között. A Jó Clint Eastwood játssza mesénkben a remek villámkezű pisztolyhőst, aki a Rosszal, a rettenetes bérgyilkossal is felveszi a harcot és bekever a Csúf, a minden hájjal megkent útonálló, s végül a cél mindannyiuk számára a pénz, vagyis az arany.

A derék olvtársak már rájöhettek, hogy Ghaith Pharaon „professzorról” szeretnénk mesélni. A Jót játssza el nekünk a mi magyar hatóságrendszerünk, a Rosszat a gonosz Pharaon „professzor”, a Csúfot pedig a nemzetközi titkosszolgálatok. Az ATV-n és a Magyar Idők-ben ugyanis lejött az a cikk, hogy a rejtélyes nemzetközi titkosszolgálatok is benne vannak, sőt „játszma” van.

Aztamindenségit! Játszma van! Tényleg, játszma van bizony mintegy 2500 éve, mióta léteznek ilyen titkosszolgálatok, elit egységek, titkos társaságok. Meg sötétség is van, mélységes sötétség. Az mondjuk egyetemes.

Ha jól követjük az eseményeket a Magyar Idők tolmácsolásában, idézem:

„Az Egyesült Államok budapesti nagykövetségétől nem kaptunk érdemi választ arra, hogy miért 11-féle néven és négy eltérő születési dátummal, valamint két eltérő születési hellyel köröztetik a szaúd-arábiai üzletembert, Ghaith Pharaont. Arra sincs válasz, miként fordulhat elő, hogy az ellene kiadott FBI-körözéshez utólag kellett megkérnie a magyar Alkotmányvédelmi Hivatalnak az ujjnyomatait, mivel azok a körözéshez nem voltak csatolva.”

Amit ebben a pár sorban sikerült vélhetően különböző források által sugallva összefoglalni, az maga a circulus vitiosus, vagy a 22-es csapdája.

Életemben nem sokszor történt meg az, hogy egyetértettem a zindex cikkírójával, de ez most megtörtént, sőt én még tovább is megyek, bocs.

Azt írja Dezső:

„A lap az Atv.hu-ra hivatkozik, a portál meg nem nevezett forrásai szerint az amerikai mellett az orosz és az izraeli titkosszolgálatnak is érdekében állhatott kiszivárogtatni a kormány kötődéseit az üzletemberhez. Ezek alapján tehát úgy tűnik, a kormányzati sajtó nem azt rója fel a külföldi titkosszolgálatoknak, hogy ők hozták össze Orbánt a körözött Pharaonnal, hanem azt, hogy ezt a kapcsolatot megszellőztették.”

Nekem ez amúgy nem is elég.

Egy nemzetközi bűnözővé avanzsált nemzetközi bankár, miután svindler lett, sok identitást vett föl. Nos, ez valószínű, kicsit változott a kora – hazudott egy két évet a születési idővel, satöbbi. Azonban a saját nevén és a saját identitásán keresztül jelentkezett be a mi kis Magyarországunkba, kért és kapott vízumot.

Aztán, miután lebuktunk, jött a Nagy Kormányzati Magyarázkodás, hogy nem is biztos, hogy ő, hogy az ujjlenyomatokat nem is kapták meg, hogy így jártak el, meg úgy jártak el. A 444.hu pedig arról értekezik, hogy Pharaonnal valóban betolt Magyarországra egy trójai falovat a CIA, ezt pedig aztán nyilván az oroszok és az izraeliek kezdték megszellőztetni. Trójai falovat, azt. Laokón azt mondta a falóra, hogy félek a görögöktől, ha ajándékot hoznak is. Aztán szoborcsoport lett belőle, Trójából meg eposz, Homérosz tolmácsolásában. Szóval ez a Ghaith Pharaon annyira volt faló, mint Ambrus Attila.

Ugyanis a bácsiról minden helyen írtak.

Nos, és közben mi megdöbbentünk, hogy valóban, megszellőztették. Ám ekkor merül fel a magyar hatóságok, és a titkosszolgálat felelőssége. Amikor valaki bé akar gyünni, akkor rögtön fölmerült, hogy ő az a bizonyos személy. Ez nem volt titok, hiszen saját nevén kért mindenféle papirost a derék Gaith Pharaon. Az Alkotmányvédelmi Hatóságnak, tehát a kémelhárításnak meg legalább ilyenkor illene a saját feladatával foglalkozni. Tehát nagyon jó, hogy havi rendszerességgel cikkeket rendelnek, melyben leírják, hogy ők a Szakma (mi más), a TEK pedig amatőrök gyülekezete, csak éppen ezt alá is kellene néhanapján támasztani. Példának okáért elhárítással.

De a kormányzat különböző ügynökségeiben nem villant be az a lámpa, hogy ’má bocsánat de ráguglizzanak? Most itt nem a SIS – mint schengeni információs rendszer, vagy FBI adatbázisokra gondolok, hanem tényleg a guglira. Nem kell elvárni semmi különöst, hiszen amikor az ember beüti a modern ember tudásába vagyis a „zinternetbe” a dolgokat, bezony elég érdekes dolgok jönnek elő.

Merthogy akkor kettő darab angol nyelvű cikket gyorsan találhattak volna arról, hogy ki ez az ember. Ezek közül a the Guardian nevezetű újság egész nagy lapnak tűnik.

A cikkek keltezése amúgy 2006-os és 2007- es. Továbbá megtalálhatóak azért más források is egész sebesen. Például a wikipédia, vagy akár más források is. De az, hogy erről a wikileaksen is megjelent stratfor doksikban is utána lehetett nézni, az már csak hab a torgyán. Ezek után már hamar kiderülhetett volna, hogy az ember nem teljesen tiszta és vigyázni kéne vele.  De nem tették meg. Most meg aztán mehet a nagy magyarázkodás, meg mutogatás, hogy jaj-jaj, a gonosz orosz, amerikai és izraeli titkosszolgálatok összeesküdtek ellenünk.

Hát igen. Összeesküdtek, ahogy eddig is.

De mi adtunk rá lehetőséget, és mi voltunk olyan amatőrök, hogy megszívtuk egy nyilvánvalóan jól ismert és követett nemzetközi svindlerrel. S ezek után meg vagyunk döbbenve, hogy át vagyunk verve. S elgondolkodni se kezdünk azon, hogy a bűnüldözésünk nem túl okos. Merhogy Pharaon „professzor” a tízes listában benne van a nemzetközi bűnözők között. S róla a Forbes magazin is értekezett. A New York Timesszal egyetemben. A New York Times és a Forbes magazin! Több milliós példányszám.

Hosszan tartó, ütemes taps.


  Templomhegyi Nyerőkő

2 hozzászólás

  1. Gratula 2014. óta felmérte az összes létező nemzetbiztonsági kockázati hiányosságokat, rálátott Viktor politikájára,a kormányra, az egész ország arculata a kezében van. Nagy hiba volt , Sajnos buktunk a CIA minden tud rólunk. A CIA nem = a TEK-kel. Nyilván karakterben olyan embert kerestek , és találtak, aki hasonló hozzáállással, képlékenységgel él mint a mi felső vezetőink. Szépen lassan átlátta az egész országot. Ügyes, ! ez nem oroszoknak, és nem az izraelieknek kémkedett. Már kémkedett…. így múlt időben, mindent tud.!

  2. Miért jó az az országnak, hogy a kormány tagjai egy nemzetközileg körözött maffiózóval üzletelnek?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük