A haladó újságírás legújabb gyöngyszeme: Szövevényes szerelmi dráma az államilag dotált íróakadémián


A sztori lényege az, hogy valaki elvált, majd a történetét részletesen megírta a Facebook-ra. A történet szövevényes, már amennyiben egy érintett fél álláspontját és keserűségét bemutató Facebook-poszt minőségű Facebook-poszt alapján szövevényesnek lehet nevezni azt a történetet, hogy a felek elválnak, mert nem működik a házasságuk, és a nő összejön a férj esküvői tanújával.

Engem azonban más emberek házassága csak akkor érdekel, ha jó óradíjat fizetnek. Az viszont érdekel, hogy valaki miért teszi közzé a magánélete ágbogait? Sőt más, neki már jól érzékelhetően idegen emberek magánéletét is a köz tudomására hozza. Miért? És miért írja ezt meg az Index?

Mondjuk ez nyilvánvaló a cím második feléből: „az államilag dotált íróakadémián”. Ez a három (+1) szó eufemizmus arra a gondolatsorra, hogy a magyarországi liberálisok szerint a magyar kormánynak nincs joga nem ultraszélsőliberális művészi műhelyeket támogatni az adófizetők pénzéből. Mert azt a pénzt a lélegeztetőgépektől és a néhány ezer nyomorgó liberális művésztől veszik el.

És ez is azért ocsmány történet főleg, mert a nő férfiakat, a férfiak meg nőt szeretnek benne. Undorító, kirekesztő, ocsmány.  És mindezt állami pénzből, ami tulajdonképpen a liberálisok pénze, csak az állam nem adja nekik oda.

Először is könyörögve kérek mindenkit, ne posztolgassa már ki a magánéletét a közösségi médiában!

Nem vezet jóra. A magánélet lényege, hogy az ember csak nagyon kevés emberrel beszéli azt meg. Az ilyen történet sosem teljes, és mindig hülyébbnek látszik benne a delikvens, mint amilyen a valóságban volt. De ezt a kéjelgő olvasók nem fogják figyelembe venni.

Ha valaki pillanatnyi indiszponáltságában nyilvánosságra hoz magáról olyan információkat, amelyek nem oda valóak, akkor legalább ne tegyük ki az állítólag legolvasottabb magyar hírportál fő helyére. Például mert a történet többi, könnyen beazonosítható szereplője nem posztolta ki a maga verzióját. Ők magánemberek, nem közszereplők, és miután semmi törvénybe ütközőt, sőt különösebben erkölcstelen dolgot sem követtek el :)))), remélem jogállamunkban teljes joggal perelhetik azokat, akik a magánéletükben vájkálnak.

A teljesen megvadult liberális sajtó egyre veszélyesebb útra lép.

A családtagok lejáratása, az állítólagos szexuális ügyek kiteregetése eddig mindig ritkaságszámba ment, többek között azért, mert az emberek ugyan elcsámcsogtak a dolgon, de mégsem tartották relevánsnak ezeket a rugdalózásokat a közügyek szempontjából, a kívülállók belerángatását pedig kifejezetten nem díjazta a köz.

Ebben az esetben is erről van szó. Illetve az Index szerint nem. A független-objektív orgánum ugyanis úgy tesz, mintha a történet szereplőit feltehető kormánypártiságuk önmagában kitaszítaná azok közül, akikre az alapvető emberi jogokat kitalálták. Ha valamelyik notórius tüntetésszervező szerelmi sokszöge kerülne ki valamelyik kormánypárti újság címlapjára (reméljük nem kerül), akkor valószínűleg olyan visítozást csapnának, hogy azt hinnék Brüsszelben, nálunk verik az újságírókat.

Innentől ugyanis bármilyen kocsmai pletykára hivatkozva hírt lehet csinálni abból, hogy ki kivel és mit. Erre azonban van egy külön réteg tartva, a celebek, akik ebből élnek, hogy meg lehet írni róluk bármit. Azt nem tudom, hogy az igazat is, de a bármi az biztos.

De nehogy már bekerüljön az újságba, hogy a Lujzi meg a Béla összejöttek és ez zavarja a Gézát. Az a Mónika show. De oda önként mentek (remélem pénzért) és remélem beszámítható emberek.

Mindig újabb és újabb határokat lép át a sajtó. Ideje lenne abbahagyni. A javaslatom a következő: cikket levenni és senki nem ír a dologról többet. Jelzésnek vesszük arra vonatkozólag, hogy tudtok ti jó fejek is lenni.


A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

A VAR csak tovább rombolta a focit! (Liverpool-Manchester City 1-1)

  Nem abban kívánok állást foglalni, hogy tizenegyes volt-e az az esemény, amelynek során egy City-játékos …

3 hozzászólás

  1. SAJNOS nálunk NEM vernek újságírókat (helyesebben,magukat annak tituláló média segédmunkásokat),pedig olvasói igény LENNE rá. Jómagam is lekevernék egyet-egyet a libsi hazudozóknak,ha lenne rá módom .

    • Erőszakkal elhallgattatni a másképp gondolkodókat: tipikus bolsevik mentalitás.

    • A másik oldal,meg ezt az oldalt tartja hazudozónak.
      A roy félék,meg kifejlesztettek egy hátulról mellbe motoros támadást. Mindegy mi vagy,ha annak néznek,lecsapnak egy eszközzel. Ja? HÁTULRÓL! Nehogy védekezhess!
      Ritka patkány szarházi társulat amúgy,de teljesen megfelel a xxxx szalonnak. Talán,mert a hason ló,a hason lónak örül.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük