A független, objektív, haladó világsajtó hazai leányvállalatának ideológiamentes hírei mára


20 éves lett az Index, ami az SZDSZ-nek is jól állt hajdanán. E nagyszerű évforduló kapcsán végigolvastuk tetejétől az aljáig, hogy nektek ne kelljen, és némi kommentár kíséretében újraközöljük a legnagyobb magyar portál mai hírcsokrát, mire gerjednek a haladók alcímmel.

“Kiszámoltuk! Itt vannak a tények! Matolcsy hazugságai ellenére a magyar gazdaság az elmúlt 100 évben már 14-szer teljesített jobban (főleg persze Rákosiék alatt) a jelenleginél, ordas nagy kamu volt tehát az a fakenews, hogy felfelé megyünk!”

(Ettől persze még Orbánék a legnagyobb kommunisták, szóval őket utálni kell ezért továbbra is, de maga a kommunizmus az egy nagyon nemes eszme, csak az Orbánhoz hasonló rossz emberek félrevitték.)

“20 éves lett szemtelenül pimasz, piacvezető portálunk! Ez alkalommal Saras Endre, a szívbemarkoló menekültriportok készítője osztja meg veletek gondolatait arról, miért kell ezentúl sokkal több pénzzel támogatnotok bennünket, mint eddigi mecénásaink”

(Igen, megint szeretnénk éjjel, a töksötét Földközi tenger közepén hullámzó négereket látni a borzasztóan emberi kis videóitokon, és ez sajnos csak úgy megy, ha összedobjuk nektek a legújabb halradart.)

“Megdöbbentő! A Fidesz áll a Bangónét lejárató patkányozós videó terjesztése mögött a facebookon!”

(Igen, ez valóban megdöbbentő, főleg, hogy ki is van írva alapból. Mögöttetek esetleg ki áll? Szeretnénk végre mi is nagyon megdöbbenni. Kiírnátok végre?)

“Boldog fekete szempár csillant fel, amikor a több órás keresgélés végén a szupermarketben végre rálelt a bőrszínéhez tökéletesen illeszkedő sebtapaszra. Legalább akkora öröm ez, mint amikor a kis édes csokibabóca végre néger Barbiehoz vagy G.I. DeJoehoz jut!”

(Csak össze ne álljanak végül ezek is bűnös műanyagszigetekké az óceánban, mert megint megeszik a kihalás szélén álló bálnadelfinek, akik a tudomány tévtanai ellenére sajnos eléggé butuska halacskák.)

“Élménybeszámoló portálunk legkirályabb császáraitól! Kisizé féléves világcsavargása után elmeséli, melyek a menőbb helyek Magyarországnál. Hacsek ismét koncerten volt, Stexxx pedig ‘Pool-meccset nézett a hétvégén, akiknek 3 éves kora óta szenvedélyesen szurkol.”

(Csak a szokásos suttyulás. Bebaszva böfögtök, hánytok, fingotok a baszdmeg geci fasz faszom gecimet gecibe végtelen permutációival.)

“0rbán a legelutasítottabb európai politikus. A mértékadó Zadravencz Institut számai szerint Hollandia, Svédország és Katalónia is egyszerre mond nemet arra, aki sajnos nekünk jutott…”

(Milyen szerencse, hogy ez a sok kommunista csak otthon szavazhat egyelőre, a saját kis kommunistáira. Odamenjen Külgazdasági- és Külügyminiszter Úr megint, és rágja újra a szátokba?)

“Charlize Theron néger kisfia ma örömmel vette észre, hogy fehér kislány! Jackson boldogan kelt fel ma arra, hogy új hormonokat kíván szedni, újságolta boldogan a 40 fölött is fiatalos szupersztár.”

(Mi van akkor a 72 nemmel? Mit jelent akkor az LMBTQ-ban a B? A kis Jackson amúgy másban is fogja követni vajon a nagy előd Michael példáját?)

“Kínaiak és Mészáros Lőrinc építik meg azt a vasutat, ami az LMP szakpolitikusa felesleges, állítólag kiszámolták.”

(És az LMP-ben van még az a szakpolitikus, vagy kipofozták őt is onnan? És akkor mégse jó a kötöttpályás közlekedés, ha Orbán alatt építik. Mégis inkább dízelkamionokkal kellene hordani azokat az árukat, amik elkerülik az országot Orbán szigetszerű külpolitikája miatt?)

“Kollégánk könyvet írt a magyar maffia történelméről, és ezt a könyvet már 10 éve meg akarta írni, de akkor olyan magas falak és erős emberek álltak kolléga és a írógép közé, hogy mégse merte, pedig már akkor is nagyon bátor volt.”

(Ugyanő szokott arról írni, hogy Gyurcsány-Bajnai kormányok alatt volt utoljára demokrácia és sajtószabadság Magyarországon, amikor a magas falak és a titkosszolgálati erősemberek nem engedték papírra vetni a gondolatait? Vagy esetleg lesz annyira pofátlan, hogy az elmaradt kitüntetés és a Petőfi-múzeumba való nem meghívása miatt fellármázza Nyugat-Európa közvéleményét, hogy rettenetes diktatúráról hadováljon?)


  tutiblog

A PS böllérblogja. Bővebben a Gy.I.K.-ben.

3 hozzászólás

  1. POROSZLAI RÓBERT

    tőlem 100 évesek is lehetnének, úgyse olvasom…..

  2. A nagyságuk előtti méltó főhajtás…de hiába, mert elemlámpával, nagyítóval is alig látszanak….
    ?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük