Márki-Zay Péter éppen mondja a tutit! MTI/Szigetváry Zsolt

A Fidesz 600 milliárdot akar ellopni az ellenzéktől! Hogy aztán azt odaadja a gyerekes családoknak!


Elképesztő bűncselekményre készül a Fidesz! Mint minden józan gondolkodó Márki-Zay rajongó számára nyilvánvaló, a Márki-Zay Péter által kiválóan vezetett ellenzéki koalíció fogja jövő tavasszal megnyerni a választásokat! Amit az addig formálisan még hivatalban lévő, de már bukott és a választások után bebörtönözendő kormányzat elkölt, azt a Márki-Zay Péter által kiválóan vezetett összefogáson alapuló kormánytól veszi el. A jelenlegi kormánynak már nem szabadna semmit csinálnia, csak azt, amit Márki-Zay Péter megenged neki. De a rohadék fideszesek konstruktív együttműködésére nincs semmi esély.

Ezek úgy viselkednek, mintha nem Márki-Zay Péter lenne a legokosabb az ellenzéki szavazók kb. 15 százaléka, az aktív szavazók 7-8 százaléka és az összes szavazó 4-5 százaléka szerint. Ilyen tömegtámogatással rendelkező ellenzéki miniszterelnök-jelölttel és a nyilvánvaló tényekkel szemben csak egy menekülésre készülő, pánikban lévő kormányzat teheti meg azt, hogy az ország eladósítása nélkül, pusztán a gazdaság teljesítménye alapján növeli az emberek, az adófizetők és a nyugdíjuk előtt adót fizetők életszínvonalát. Ennek a felelőtlen politikának egyértelműen vége van. Az embereknek elegük van ebből.

Az emberek nagyobb adót akarnak, többet akarnak fizetni a gázért és a villanyért, hiszen tudják, Márki-Zay Péternek és köztiszteletnek örvendő mentorának, Gyurcsány Ferencnek mindig igaza van. Amellett meg ki is merne vitatkozni azzal a cáfolhatatlan tényállítással, hogyha megemeljük a háromszorosára a gáz és az áram árát, illetve az adókat is, a személyi jövedelemadót és a vállalati nyereségadót, illetve a munkaerő egyéb költségeit, akkor kevesebben is fognak dolgozni és mindenki kevesebbet fog fogyasztani a csúnya, környezetszennyező villanyból és gázból. Globális felmelegedés van, úgyse lesz olyan hideg.

A mocskos szemét rohadt oroszok, az a nyüves Putyin azért köt velünk hosszú távú és stabil árakat garantáló gázszállítási szerződést, mert az nekünk és neki is jó. Egy elkötelezett atlantista kormány, mint amilyen a miénk, környezetvédő és Amerikának tetsző megállapodást fog kötni az oroszokkal, olyat, amely garantáltan rossz a magyar fogyasztónak. Putyinnak is rossz lesz, mert nem fogja érteni, hogy miért jó az a Márki-Zay kormányának, hogy a magyar családoknak rossz és az eddiginél kétszer, háromszor többet kell fizetniük a gázért.

Putyin nem ért a környezetvédelemhez, nem vitás.

Engem ért a megtiszteltetés, hogy Márki-Zay Péter zseniális gondolatainak következményeit megértessem az összefogás jövendő szavazóival. Ha nem használtok gázt a fűtésre, akkor nem kell többet fizetnetek a gázért. Ilyen egyszerű. Gazdagabbak fűthetik az egyik szobájukat, ahol összehúzódik a család, a szegények meg befogadhatnak néhány migránst, akik segítenek belehelni a helyiséget. Csodás élmény lesz, a családi lét kiteljesedése, a befogadás aktusának spirituális megélése, ahogy Alival, Ahmeddel és Mohameddel lehelitek egymást. Azt ugye mondanom sem kell, hogy nevezetteket Márki-Zay Péter kormánya ingyen biztosítja minden magyar családnak. Arra is ügyelni fogunk, hogy a keveredések elkerülése végett minden családhoz csak egy Ali, Ahmed és Mohamed kerüljön. Ugye, hogy mindenre gondolunk?

De térjünk vissza a fideszes rablásokhoz. A Magyar Nemzeti Bank aranykészletét az egyedül egészséges szintre, nullára fogjuk csökkenteni. Az Orbán Viktor és Matolcsy György által összeharácsolt aranyat akkor fogjuk eladni, amikor az arany ára alacsony, hogy a nyerészkedés vádja ne érhessen bennünket. Ha az arany világpiaci ára tartósan magas lesz, akkor keresünk olyan vevőt, aki kevesebbet is hajlandó fizetni érte.

Tűrhetetlen, hogy Orbán Viktor hatalmának növelése érdekében visszavásárolta sok pénzért azokat a stratégiai vállalatokat, amelyektől szinte ingyen sikerült megszabadulnia a gondosan gazdálkodó baloldali kormányoknak. A tulajdon csak teher, a magyar családokon és a magyar államon is, az a jó, ha bérelünk és vásárolunk mindent, ami kell, és mindig vannak filantrópok, akik drágán adnak el nekünk, hogy ne pazaroljunk. Ígérjük, a magyar emberek nem fognak úgy járni ezután semmivel sem, mint a villannyal és a gázzal, hogy csak úgy pazarolják!

Az élelmiszer is drága lesz, sokkal drágább, mint eddig, mert azt is pazaroljátok. Egészséges puritán élet, Márki-Zay Péter igazán tudja, hogy milyen jó is az.

Az élelmiszerárakat az EU új mezőgazdasági stratégiája elintézi helyettünk, a rovarokat, gombákat, baktériumokat és vírusokat ezentúl csak rábeszéléssel lehet eltávolítani a haszonnövényekről és a haszonálatokról.  Ha viszont nem sikerül, akkor az EU keményen büntetni fog, mert állatkínzás, ha beteg a haszonállat. 

Mozgástérre lesz szüksége az új Márki-Zay kormánynak a választások után, ezért arra kérek mindenkit, hogy ne élje bele magát annak a pénznek az elköltésébe, amit a Fidesz és személyesen Orbán Viktor ellopott a Márki-Zay kormánytól és szétosztott a gyerekes családok között. Azt az utolsó fillérig, még a 2022-es pénzügyi évben vissza fogjuk szedni személyi jövedelemadó formájában a családoktól, akiknek nyilván nincs is szükségük rá, hiszen gazdagok, dolgoznak és fizettek adót.

Az Orbán-kormányok felelőtlenségének következménye lesz az is, hogy ezek a megemelt adókulcsok a társadalmi igazságosság jegyében maradnak 2023-26-ban is. Tudjuk, hogy ebben az eltökéltségünkben bírjuk minden gyermeket nevelő polgártársunk támogatását, hiszen a kölykök már úgy is el vannak kényeztetve.

Egy felelős kormány és Márki-Zay Péter kormánya ilyen lesz, megmondja, mit kezd azzal a pénzzel, amelyet visszavesz a családoktól, és azzal, amit az aranyért és az állam által az elmúlt szörnyűséges 12 évben felhalmozott sok tízezer milliárdos tulajdonért kap.

Sajnos, az aranyért, mint mondtam nem sokat fogunk kapni, ahogy az állami vállalatokért, vagyonelemekért sem, hiszen azok Magyarországon vannak és ez az értéküket erősen csökkenti, hiszen a „befektetők” állandóan azzal a fenyegetésben kénytelenek élni majd, hogy a rebellis magyarok bármikor elkergetnek bennünket és újra nemzeti kormány alakulhat, amely értékesnek tekinti a nemzeti vagyont és fontosnak a pazarlóan élő magyar embereket.

Ezért sajnos a kommunista társadalom felépítéséig ki kell bírni azt a néhány nehéz évtizedet. 

Ui.1: Egy szemfüles olvasó már jelezte, hogy az ingyen biztosított Ali, Ahmed és Mohamed várható megélhetési költségei mintha nem kerültek volna kifejtésre.

Ui.2: Mert azt Ali, Ahmed és Mohamed az Önök spájzából öntevékenyen megoldja. Csak nem tetszenek gondolni, hogy Ali, Ahmed és Mohamed ingyen lehel?


A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

A VAR csak tovább rombolta a focit! (Liverpool-Manchester City 1-1)

  Nem abban kívánok állást foglalni, hogy tizenegyes volt-e az az esemény, amelynek során egy City-játékos …

24 hozzászólás

  1. Az ellenzéknek nincsenek gyerekei? Milyen lopás az amikor, azonnal tovább adom gyermekes szülöknek?
    Ez az ellenzéki ál-baloldali és libernyák társaság normális gondolkodásra képtelen, csak az irigység, gyűlöletkeltés, hazudozás a mindennapi teendője.

    • Az ellenzék zsebre teszi, amit most kap, mint Csok-os Jákob.
      Aztán csontig kifosztana minden polgárt.

  2. de egy nagy rohadék geciláda ez a márki-zay. Szaporitani kéne ezt a fajtát, aztán a katonai gyakorlatokon éleslővedékkel íirtani

  3. Márky-Zay Péter mintha kissé megzakkant volna. Nem kéne orvoshoz vinni?

  4. A migránsok, Ali, Ahmad és Mohamed akkor nem sokára a spájzban lesznek?
    Nagyon jó Rejtői humor!

  5. Ekkora barom állatot a föld nem hordhat a hátán, mert összeroskad alatta.!!!Ajánlom marski-zaj húzz vissza a fattyaiddal együtt a mocskos soros-sátán valagához.!!!
    Szerintem az pedig figyelem elterelés a marski-zajról meg a bige oligarcháról, amit az index megírt, miszerint
    a városházát kiárusítja az a másik soros-sátáni–böszmék-böszméje karigeri.!!!

  6. palicsi papa

    „A Fidesz 600 milliárdot akar ellopni az ellenzéktől! Hogy aztán azt odaadja a gyerekes családoknak”
    Hogy is van az? Honnan van a nyugdíj?
    Mivel a rendszerváltáskor üresen adták át a nyugdíjkasszát a komministák, ezért a most aktív dolgozók befizetéseiből vannak a nyugdíjak.
    Ebből következően, ha valaki szeretne nyugdíjat kapni, akkor támogatnia érdemes azokat a családokat, akik vállalnak gyereket – gyerekeket!
    A minap egy német házaspárral futottam össze, akik két kiskutyát sétáltattak. Ezen kívül toltak egy olyan kocsit, ami olyan volt mint egy babakocsi, de valójában kutyakocsi volt (basszus ilyen szavunk sincs a magyarban)!
    Tényleg van olyan ember, aki szerint ez a követendő példa?

  7. Tyukodi pajtas

    Az ankrisztusi Maki az ősi komcsi stratégiát alkalmazza: szétkeni az ellenzék sajat sz@rát. A Fideszesek homokosok, aki azt hiszi, hogy a Fidesz migransellenes az ostoba, a fideszesek korruptak, stb…

  8. A spájzomban éhen döglenének a muzulmánok,de a hűtőmet messze kerüljék!
    Ott tartom a sonkát,szalonnát,mi egyebet. Igaz állítólag vallásilag nem ehetik,de láttam én már karón varjút. Na meg szeretnék még látni,idővel egy dk-s kártevőt is.
    A márki pedig mintha szándékosan igyekezne tönkretenni a kampányát.
    Lehet,hogy mégis a gyurcsányinét fogják indítani,miután ez teljesen lejáratta magát?

    • – A muzulmánok bármikor megszegik a disznóhús és az alkohol fogyasztás tilalmát. Tudniillik felmentést kapnak, ha úton vannak. Ezt tapasztalatból tudom, mert az 1970-80-as években a munkahelyemhez oktatás céljából arab országbeli alakok zabáltak, mint állat és berúgtak mint, a barom. Ezek meg természetesen életük végéig úton akarnak lenni.
      – Létezik olyan magyar ember, aki ezt a Márky-Zay nevezetű hazaáruló pojácát egy pillanatig is komolyan veszi? Ugyanolyan, mint a családja. A víz alatt és otthon szülést propagáló felesége, meg a lófaszdoktor Hadházy. Agyilag szivacs az egész família!

    • Igaz hitű muszlim soha nem eszik sertést ! Pandzsáb államban ( India ) sok volt a bomba merénylet az angol katonák ellen , az 1890-s években . Az angol ezredes az elfogott merénylőket tömeg elött lövette le. Előtte sertések vérébe tették a lövedéket, amit megmutattak a tömegnek .Miután kivégezték a merénylőket ,a sertés belsőséggel és vérrel locsolták meg a sírgödörben őket . 30 évig nem mertek angolokat robbantani azon a vidéken . Az iszlámban aki sertést eszik vagy keveredik a vérével az a pokolba kerül .A pokol borzasztó, hiszen csupa nővel van tele ,a férfinak kell mosni főzni rájuk és csupa 70 évessel van bumm bumm .A mennyországban meg 17 éves szüzek várják és nem kell dolgozni !

  9. Megdöbbentő, hogy ez az ember Magyarországon – igaz a retardált komcsik alkuja miatt – oszthatja a nem létező eszét. Elképesztő az a béka feneke alatti szint, ami jellemzi a hazátlan liberálbolsikat.

  10. HuncsiVácsi

    Ez a csávó eddig is tudtuk, hogy elmebeteg….. de most be is bizonyította!!!!!

  11. Bízom benne,hogy az orszàg lakói okosabbak mint a Hódmezővàsàrhelyiek.

  12. Remek ez a cikk is, főleg Ali és Ahmed lakószoba belehelésén mulattam jól. Csak éppen nem lesz ilyen egyszerű az ügy, mert Ali és Ahmed nem óhajtja megosztani velünk a lakásunkat, (bocsi: az az ő hajléka) otthonát, nekik az egész kell. S nem is fognak aggódni a rezsiért sem mert azt is mi fizetjük.
    Előrelátó magyar ember máris körülnéz hazánkban, hogy milyen barlangokra tehet szert, amibe becuccolhat, miután Márkink a nyugati társadalommérnöki szakemberei számítása alapján 70 millió muzulmánt akar betelepíteni, hisz a területünk 80 millió ember eltartására képes, pedig még a klíma is rosszabbodik. De van-e 80 millió lakószobánk, és ehhez megfelelő számú iskolánk, kórházi ágyunk, mecsetté alakítható templomunk?
    Sztem nincs. Viszont van remek leendő miniszterelnökünk, akit Márki-Zajnak hívunk és nem Napóleonnak, mert nincs elég gumiszobánk se, ahova bezárhatnánk, hogy kárt ne tegyen magának a választási kampányában.

  13. Amúgy nem hinném, hogy gondot okozna az ország aranykészletének elamortizálása. Nem a legolcsóbb vevőt kell megkeresnie Márkinknak, csak kell rendezni néhány bulit az új elitnek, és aranyport szórni az ételekre mint a kedvenc „magyar” friss házaspárunk, akik újmagyarországban másnéven Kanadában meg egyéb magyar gyarmatokon születtek és ott ugyan a kutyának se kellettek, kirúgták őket, de itt akárcsak mint a mi Márkink is, megtalálták maguknak az aranytojó tyúkot.

  14. Most fog jelentkezni Márkizaj társa akivel együtt voltak kanadában mint porszivó ügynökök, házalók még kép is van rolla egy kék mapájával a kezében mert ijennel jártak házalni. Ezért szokta meg ezt a kék szint.

  15. Sajnos nem értek ehhez, hogy a jog lehetőséget ad-e a Főpolgármesteri Hivatal műemlék épületének, vagy a teljes ingatlan telek és épület értékesítésére, illetve a főpolgármester, vagy bárki a helyettesei közül jogosult-e ezen műemlék ingatlan értékesítésére. Ez okból jó lenne, ha valaki petíciót fogalmazna meg, hogy a parlament 2/3-os jogszabállyal akadályozza meg az értékesítését, vagy akár bérbeadását. Ha megszületik a petíció, hozzáértő jogász szerint is megfelelő megfogalmazással, kérem itt az online kitölthetési lehetőséghez a linket közzétenni. Lehetőleg mihamarabb!

  16. Könnyesre kacagtam magam, remek!!!

  17. MICSODA OSTOBASÁG LESZ! – MÁRKI-ZAY PÉTERT VÁLASZTANI A REZSICSÖKKENTÉSHELYETT!

  18. Ez az őrült akinek a két füle között csak káposztalé van a nevezett fejében,még ilyen
    degenerált hazaáruló söpredéket keveset hord a föld a hátán.Erre azonnal kényszerzubbonyt
    kellett volna dobni s be a bolondokházába.Igaz már az sincs.Amit ez összahord itt,és hazudk s
    főleg a becsületbeli rágalmak amivel Orbánt lehordja az ember zsebében kinyilik a bicska.
    Hogy lehet összeterelni ennyi barmot mint amiből ez a Csótány banda áll?Ha vannak olyan
    emberek hazánkban akik ennek a dumáját beveszik akkor nagy baj van,de egyáltalán a Dobrevét
    is a hizelgő, a hazug igéreteivel mikor 6hete kijelentette, hogy „_életem legboldogabb pillanata
    lesz mikor Magyarország megszűnik”-Saját füleimmal hallottam!!!!Ahogy ez elhangzott 1-2 nap
    múlva máris le volt véve.
    Ez a nő egy áspiskigyó, A Márky Zaj Péter, már a neve is megmagyarázza, hogy „Zajos”.
    Én lelőném zaj nélkül.

  19. poncius pinatus

    Az a baj, hogy léteztek!
    Nem lennétek nem lenne kitől „ellopni” semmit.
    A levegőt kellene ellopni előletek, remek, végleges eredmény lenne belőle.

  20. Kedves Bestdrummer

    Kérlek olvasd el többször. Úgy látom értelmezési nehézségeid vannak.

  21. NAGY ZOLTÁN GÁBOR

    MARKI ZAY EGY BŰNÖZŐ NŐ ÉRDEK PASIJA! CSINÁLT 7 KÖLYKÖT A MAGYAR EMBEREKNEK HOGY TARTSÁK EL! = 7 KÖLYÖK UTÁN CSALÁDI PÓTLÉK, NAGYCSALÁDOSOKNAK JÁRÓ MINDEN + EXTRA KEDVEZMÉNY! AUTÓ VÁSÁRLÁSI KEDVEZMÉNY, ISKOLAI MINDEN KEDVEZMÉNY, CSÓK MINDEN MENNYISÉGBEN ÉS FORMÁBAN KEDVEZMÉNY! POLGÁRMESTER+KÖZTISZTVISELŐI KEDVEZMÉNY stb! EZT + MINDENT A JELENLEGI KORMÁNY ÉS TÁMOGATÓIK BIZTOSÍTSJÁK NEKI ÉS CSALÁDJAINAK! VALÓBAN MAGYAR EMBER EZ AZ ACSARKODÓ BETEGESEN HATALOMRA TÖRŐ GYÁVA GYEREKVERŐ, CSECSEMŐ GYILKOS SEGÉD BŰNÖZŐ MÁRKI ZAY PÉTER! NEM-NEM EGYÁLTALÁN NEM! Ő EGY KIFEJEZETTEN ROMÁN ALGYÖKEREKTŐL SZÁRMAZÓ URALKODÓI SZOLGA DÉDUNOKÁJA! AKIT NAGYAPJA NEMESSÉ AVATÁSÁVAL NYERT ><KÉRDEZEM VAN A MI HAZÁNKNAK TÖRVÉNYHOZÓJA? VAGY ERRE MAGATARTÁSRA NINCS §, JOGORVOSLAT? NAGYON NAGY SZÉGYEN!!!!VÁLASZTÁS IDE VAGY ODA – EGY S MINDEGY NEM A KORMÁNY SINYLI MEG A GYALÁZATOS SÉRTEGETÉSEKET HANEM MINDEN MAGYARORSZÁGON ÉLŐ FELNŐTT ÉS GYERMEK! TUDTOK EZ ELLEN TENNI VALAMIT! FORRADALMAT AKAR EZ A ANTISZEMITA KOMMUNISTA UTÓD MEGZAVARODOTT dr?prof? phd? VALÓBAN ENNYI ISKOLÁJA VAN SZEGÉNYSÉGI BIZONYÍTVÁNY SZERÍNTEM!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük