Egy messzi-messzi galaxisban is a libnyafik a leghülyébbek


Az MSNBC műsorvezetője, Melissa Harris Perry megfejtette a Csillagok Háborúja kódolt üzenetét, amit az 1977-es első megjelenés óta sem vett észre senki. Szerencsére a liberális agy faj-gender vonalon annyira kiéleződött napjainkra, hogy egy óvatlan pillanatban sikerült észrevenni a turpisságot, amit a legnagyobb géniuszok sem láttak meg: A Star Wars egy titkos neonáci, pro-rabszolgatartó összeesküvés tartópillére. A titkok tudója természetesen feminista és fekete bőrű, bár ennek mellékesnek kellene lennie. De nem az.

Az elmúlt időben mindenki CSH lázban égett, és Ákoson kívül a nők fizetésével szinte senki nem foglalkozott, mert fontosabb volt, hogy ki van az új főgeci Kylo Ren maszkja mögött. Hát ezt irigyelték el valószínűleg a kézműves pop-up üzletben nézelődő lányok, akiket Leia hercegnő annak ellenére idegesít, hogy nőként egy forradalom vezére. Nyilván, mert végül hozzáment egy faszihoz, aki meg se nem buzi, se nem teszetosza, hanem egyenesen az SWU legmenőbb alakja, aki csempészésből többet keres, mint ő, kocsmába is jár. Ja, és nem húzza meg magát.

Vannak persze, akiknek a Star Wars egészen mást jelent, mint az átlagnak. Bizonyos ütődöttek gender és faji alapon kezdték el fémdetektorral, hazugságvizsgálóval, infralámpával és keresőkutyákkal átvizsgálni a történet kusza szálait üres óráikban. Sejtették, valami globális ultrakonzervatív összeesküvés áll a háttérben, amely miatt a világ majd nem támogatja az abortuszt és a transzgender-feminista-fekete-ateista amerikai elnökjelölteket, akikre lassan égető szükség lesz, hiszen a sima néger már a múlt és a gonosz szipirtyó karakterét is kimaxolják nemsokára.

[title size=”1″ content_align=”left” style_type=”single solid” sep_color=”#dd9933″ margin_top=”” margin_bottom=”” class=”” id=”]Az igazságot a gonosz nagyúr Darth Vader személyében találták meg, aki … dobpergés… dobpergés… FEKETE.[/title]

Amíg gonosz volt, addig teljesen fekete volt, levágta emberek fejét, meg kezeit és a fiát sem akarta látni. De amint jó útra tért, vissza akarta szerezni a családját, lekerült a maszk és kiderült, hogy valójában fehér.”

Végre sikerült valakinek faji alapokra helyeznie a világ egyik leghíresebb meséjét. Ügyes.

Az elmélet pár apróságban azért hibádzik, ami azért nem teljesen meglepő egy teljesen hülye feminista szellemi termékének esetében. Rögtön a itt van az, mikor Vader még “feketeként” javasolta fiának a betársulást és a Birodalom családi projekt keretében való működtetését a továbbiakban, Luke már akkor is látványosan fehér volt. Sőt, már a Tatuinon is, pedig ott két nap is süti a homokot, nem úgy, mint az Egyenlítőnél. Ebből az élesebb eszűek már kikövetkeztethették volna, valószínűleg akkor az apa is fehér, de hát mindannyian hallottunk meséket szüleinktől magányos estéken a kandalló mellett a haladó tudományok és a logika között húzódó antagonisztikus ellentétről – elegánsan lépjünk tovább.

A szimpatikus hölgy egyébként érezte, még gyúrnia kell kicsit a CSH témát. A következőkben ismertette élete azon szakaszát, amire senki nem volt kíváncsi: kiskorúként neki csak fekete Barbie babái voltak gyerekként, akiket nem a buzeránsak tervezett Kennel, hanem inkább Chewbakkával házasított össze képzeletben. Az egy dolog, hogy a fehér férfiakat ennyire nem becsüli, de egyúttal  a fekete férfiakat is sikeresen lejáratta, mivel őket egy szőrös, állatiasan morgó lényhez hasonlítja.

Mivel nem vagyunk szekszisták, megszavazzuk az MSNBC műsorvezetnőjének az év nekifutásos öntökönrúgását. Emlékplakett a Toronyházban átvehető.


  Bubu Woodcutter

2 hozzászólás

  1. Egyetértek!Mindenhol a libnyfik a leghülyêbbek!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük