Az aggódó szülők túltolása


Végre tényleg sikerült túltolni a migránskérdést, mert “már a gyerekek is bevándorlósat játszanak a szünetben az egyik fővárosi iskolában” – írja a magasan kvalifikált, szakértői HVG. Nyilván ugyanebben az iskolában 2006-ban tüntetőset játszottak a gyerekek, és azt üvöltözték, Gyurcsány takarodj!. Az aktuálpolika és a fideszármány miatt most azt skandálják: Lelöklek a NATO-drótról! meg Összekenlek malaczsírral!.

Az ilyen érzékenyítő, aggódós-figyelemfelkeltős írásokat persze töröttszárnyú genderdelfinnel, meg könnyező kutyával nem lehet eladni. Maradnak hát a gyerekek, és a szakértők, a fővárosi iskola, meg a név nélkül nyilatkozó, aggódó szülők. Persze még a tendenciát is nehéz fölfedezni a történetben, de arra építenek, a gyerekek is megélnek mindent, ami körülöttük történik, és amit túltol a média, de legfőképpen a kormány.

Persze az újságírás egy ilyen popszakma, nincs mindennap ibizai Habonyárpi. Az ilyen habonymentes, unalmas délelőttökön mindig jól jön az “aggódó szülő” toposza, aki a tankönyvektől kezdve az iskolai játékokig bezárólag mindenről rendkívül jól értesült. És mindezen információkat név nélkül – természetesen hogy máshogy – a HVG rendelkezésére bocsájtja.

[title size=”1″ content_align=”left” style_type=”single solid” sep_color=”#dd9933″ margin_top=”” margin_bottom=”” class=”” id=””]Hasonlóan lenyűgöző és nagyszerű oknyomozói teljesítményre mi is képesek vagyunk, még péntek este is. Íme egy példa:[/title]

Hallottunk egy másik belvárosi iskoláról, ahol a gyerekek egynemű párokat alkotva játsszák a papás-mamást. Házasodnak is, sőt örökbefogadják a kockásfülű nyulat, akit egyszerre öltöztetnek lánynak és adnak a kezébe GI. Joe katonát. Nem csoda, hiszen a kólagyártók és gyorséttermek egyöntetű buzgalommal zárkóztak fel az amerikai kampány mögé. Túltolták a meleg-kampányt – ahogy forrásunk, egy aggódó szülő fogalmazott. Pár éve egy jelmezbálon pedig minden fiú szakállas énekesnőnek öltözött. A lányok ugyanakkor az abortált csecsemőik eladott szöveteiből befolyt összegből licitáltak a babaházra. Aztán migránsmackókat fogadtak be és ennek megfelelően tetőtől talpig hellokittys lepedőbe burkolták magukat.

Ilyenek ezek a gyerekek, és a mi – természetesen név nélkül nyilatkozó – szakértőink megnyugtattak bennünket, minden rendben van. Toleráns játékokat játszanak, így az életben is sokkal könnyebben eligazodnak majd. Megnyugodhatnak hát a HVG olvasói, ilyen iskola is van magyariföldön, nem csak kirekesztőset játszó…


  Miért Rigó

Egy hozzászólás van

  1. Nem csak tüntetősdit,hanem szemkilövést is jâtszottak!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük