Mit köszönhetünk 2019-nek?


Generációs politikát

A kommunisták pont olyanok mint a németek, nem véletlenül a németek találták ki a kommunizmust. Időről időre kitalálják, hogy meg kell valósítani a nemes elméletet és pontról pontra végigmennek a meszesgödrök és tömeges éhhalálok szegélyezte múltkori kísérletük stációin, hogy a végén ők is beledögöljenek. Most például Mao receptjét vették elő, létrehozták az Új Vörös Gárdát, amelyik most megpróbálja elintézni az öregeket, akik úgy tönkretették a bolygót, hogy a gyerekeik egész nap ráérnek az igazságos társadalomról ábrándozni.

Identitáspolitikát

Jó, ez igazából már tavaly elkezdődött, csak senki nem gondolt volna rá, hogy odáig fajul, hogy elnökjelölti vitákban is előveszik az „igazam van, mert néger vagyok” érveket. Végeztek a szoborrombolással, minden fehér szerepet feketék játszanak (fekete szerepeket is feketék), pozitív diszkrimináció pozitív diszkrimináció hátán, és az élet sokkal szarabb lett. Nincs társadalmi béke, mindenki figyeli, feljelenti a másikat, és egy rossz mondat miatt börtönbe csuknak amúgy teljesen ártalmatlan embereket. Mintha nem erről lett volna szó.

Klímahisztériát

Felforr a Bolygó teljesen, ezért a felső-középosztály iskolás gyerekei a legnagyobb szennyezőjénél gyártott, és onnan szennyezve idehajóztatott divatos cuccokban tüntetnek ellene. Ugyanezeknél talált befogadásra az „Érzem, hogy butulok, kevesebbet akarok tanulni!” ellentétpár, mint politikai szlogen. Az egész igazából csak arra volt jó, hogy Molnár Áron ismét ripacskodhasson egy jót.

Felvállalt balos antiszemitizmust

A szemét, köcsög Izrael nem hajlandó fizetni azoknak a szegény sorsú, szerencsétlen, „militáns palesztin srácoknak, akik soha semmi rosszat nem tettek, de azt csakis Izrael miatt. Kénytelenek voltak felrobbantani sajnos néhány izraeli pizzériát, meg elvágni néhány izraeli torkát, de mindezt csak azért, mert sanyarú gyerekkoruk az izraeli elnyomás miatt volt sanyarú. Ráadásul Izrael már a csipszet meg kólát se engedi be adományként a Hamasz felügyelte palesztin gyerekeknek. És az arab világ Európába telepítését is jelentősen megnehezíti a sok zsidó, mert szegény arabokat kénytelenek őket gyűlölni és megtámadni azonnal őket, amiért évezredeken keresztül nyomorgatták őket a zsidók világszerte. Például többször visszalőttek vagy elfutottak a lincselni kívánó, mosolygós agykutatók elől, ami tűrhetetlen.

A teljesen buta politikusok elképesztő népszerűségét

Már nem is emlékszünk, melyik volt korábban, Fekete-Győr népszerűsége áttörte a 10 százalékos álomhatárt, vagy amikor Ocasio-Cortez az amerikai ifjúság elsöprő többségének lett úgy a hőse, hogy legtöbbször azt sem tudja, éppen hol van. Az egyik atomerőműnek nézi a napelemet, a másik egy olyan kerítés előtt fakad sírva, amelyik mögött nincs semmi, de mégis ünneplik őket ország- és világszerte. Eddig rendszerhiba volt a buta politikus, idén rendszer lett belőle. Egyetlen örömünk, hogy az összes buta politikus baloldali.

A Föld különböző szerveit

A jégsapka a Föld hűtőgépe, az Amazonas a föld tüdeje, Gréczy pedig a DK fasza. A tények már nem számítanak, csak hogy lehessen nagy nyilvánosság előtt könnyezni az olyan egyáltalán nem váratlan események miatt, minthogy nincs víz az időszaki folyókban nyáron, az erdők meg időnként kigyulladnak. A „Mind meghalunk, bánjátok meg bűneiteket!” táblát cipelő koszos ürgét már senki nem neveti ki, hanem bekísérik egy hatalmas épületbe, ahol a politikusok felállva tapsolnak neki, miután előadta a világvége-jóslatát. Valószínűleg nem hülyült azért meg mindenki, de igyekszik mindenki hülyének tetetni magát, mert ebben látják a népszerűséghez vezető utat. 


  tutiblog

A PS böllérblogja. Bővebben a Gy.I.K.-ben.

12 hozzászólás

  1. Találó.
    Sikeres boldog új esztendőt Önöknek és Magyarországnak!

  2. Kitűnő összefoglaló. Szép képet mutat a BALLIBEKRŐL.

  3. A ballibeknek és a ballibáknak.

  4. Valamikor régen azt hallottam, ha 100 évig nem születik hülye, akkor sem fogynak el soha! Azt tapasztaltam, hogy ezek szaporodnak, most éppen itt vannak a hithű kommunisták unokái. Ezek is a “javunkat akarják” ne adjuk oda nekik! BUÉK, minden jóakaratú embernek!

  5. Hülyeséget mondani könnyű, okosságot nehéz. Hülyeségből végtelen sokféle van, érdekesebbnél érdekesebbek. Okosságból lehet csak néhány van, és azt is nehéz megtalálni. Ma a korlátlan szolidaritás korában az ember már nincs rákényszerítve az okosság megtalálására, tetszőleges mértékben lehet hülye súlyos következmények nélkül. Sőt, egyfajta normaként funkcionál már sok esetben, ha nem vagy elég hülye nem vagy normális. BUÉK MINDENKINEK!

  6. Frappánsan összefoglalja a cikk a mai hülyevilágot. Hülyének lenni ugyanis könnyű. Bárkinek sikerülhet. Okossághoz tanuláson, gondolkodáson keresztül vezet az út, ami sokaknak fárasztó és kimondásához gerinc és bátorság is kell.
    Egy ilyen tajgetoszérett amerikai bevándorló szajha mint ez az Okádék-Cortez akinek saját képességeiből egy pincéri foglakozásig sikerült, azért példakép, amiért direkt 20 év alatt a médiában a Háttérhatalom kidolgozta a celebvilágot is mint korunk példaképeit:
    Merthogy minden végtelenül buta bennük látja a könnyen megszerezhető pénzt és tiszteletet, az eddigi kudarcos életében a kitörési lehetőséget.
    Ezért röppennek fel képtelennél agyamentebb ötletek, mert a 15 perc hírnévből a tajgetosz-megúszó gyenge jelleműek és gyenge agykapacitásúak remélik a felemelkedésüket, és ez már egyenesen az a verseny: Ki a leghülyébb a világon?
    Indíthatnánk nekik egy új olimpiai sportágat is ebben a témakörben…

  7. Ez nem vicces!

  8. Brávó, brávó, brávó!
    Okos, találó, szellemes korrajz!

  9. Zolika Lassu

    Ez van. Boldog új évet.

  10. Mit köszönhettünk 100 éve ? TRIANONT !!!!!!!!!!

  11. 2020-nak,máris van mit köszönnünk!
    Néztem és hallgattam az új évi koncertet. Bécsből közvetítették.
    Eleve nem ilyenre emlékeztem régebbről,DE!!!!
    BEJELENTETTÉK,hogy ÁTDOLGOZTÁK A RADETZKY MARSC-t,mert a régebbi verziót a nácifasiszták használták!
    Na itt kapcsoltam el biboldóék baromságáról! Azt is bejelentették,hogy innentől kezdve csak így fogják játszani!
    Alighanem ki fog ürülni a konzert terem.
    Önök sejtik,hogy mit gondolok a női felmenőikről!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük