Gulyás Márton flottatengernagy, a trattóriai hős tengeri hadviselésből oktatja Horthy Miklóst


2010 előtt naivan azt gondolhattuk, hogy csak a taxisok meg a fodrászok értenek mindenhez. Azóta szerencsére megfogant, megszületett és lépkedni kezdett a világ legjobb, legpöpecebb ellenzéke, amely szűnni nem akaró küldetéstudatától hajtva soros-kapcsolásban oldja meg a legsürgetőbb pénzügyi, társadalmi, oktatási és politikai problémákat. Tevékenységük annyira sokrétű és szerteágazó, hogy most már nem csak térben, de időben is utazni kezdtek.

Horthy Miklós bűnei és rémtettei számosak, ezt már eddig is tudtuk. Ha ő nem lett volna, akkor úgy általában véve is sokkal menőbb, pöpecebb, haladóbb kis országuk lenne, és főleg gulyás mártonék lennének szám szerint is ennél többen. Ezeket a bűnöket azonban 40+20 év alatt volt alkalmunk hallani és megismerni, úgyhogy itt az ideje egy végre tényleg mély merülésnek Horthy torz jellemének dögkútjában. Halásszunk csak ki onnan újabb szörnyűségeket!

(Csak erős idegzetű olvasóink indítsák el a videót!)

Horthy Miklóst soron kívül léptették elő!

Úgy bizony, hogy rohadjon meg! Amikor 23, rangidős sorhajókapitány is ott várakozott előtte, de a szárnysegéd urat egyszercsak kiemelték a sorból valami szaros csata megnyerése miatt, és hirtelen ellentengernagynak találta magát! Mindezt egy háborúban! Tiszta Tiborcz István, mi?

Itt rendesen tendereztetni kellett volna, európailag közbeszerezni, aztán max 10-15 év múlva rájön az OLAF is, hogy nem annyira a megfelelő embert ültettük a poziba. Akkor újra kiírjuk, és valami csak lesz, szóval ez az egész egy nagy-nagy Abszurdisztán! BÓÓÓÓÓÓVLI! Fütyüljük ki Együtt, barátaim! Not my Rear-Admiral!

Horthy Miklós támadni akart!

Egy háborúban! Az ellenségre? Maaargit, noooormális? Kérdezem én! Ilyenről mi, liberálisok még nem is hallottunk. Az ilyesmit mindig hosszas egyeztetés és válságtanácskozás után lenne szabad csak meghozni, konszenzusos úton, de mi rendszerint már a felénél beszívunk és elalszunk, vagy elmegyünk inkább pizzát rendelni.

Egyikünk se volt még olyan barom, hogy bármit meg mert volna támadni. Csak odavonulunk elé, és jól kifütyüljük. Ezt kellett volna tennie Horthynak is az otrantói zárral! Illetve, hogy Nelson, Kurita meg Lütjens mindenféle hajókkal kicsapatnak az óceánra, azt értem, de azok ott már Demokráciák. Amíg ekkora itt a korrupció, és nincs rendben az oktatás-egészségügy, addig ne támadgassunk mindenféle ellenségre, hanem tegyük rendbe a saját házunk táját, jól mondom?

Horthy Miklós fegyelmet tartott!

Na ez az, ami már tényleg kimeríti az emberiesség elleni bűntény fogalmát. Megtorolta volna az olyasmit, ha a matrózok csak délben kászálódnak ki az előző esti mámortól kótyagosan a kis függőágyaikból. Nagy nehezen összevakarják magukat, becaplatnak a szolgálati helyükre, de ott is 3-4-ig csak lattéznak meg croissantmorzsákkal terítik be a klaviatúrát. A miénk egy igazi, alulról szerveződő bázistengerészet lett volna közösségi finanszírozással. Mi minden harcállásponton bekopogtattunk volna, és megkérdezzük az ott élőket, hogyan tehetnénk együtt jobbá az Életüket!

Természetesen az ilyesmiért még a szellemi elődeinknek tekinthető politikai-kommiszár elvtársaktól is olyat kaptunk volna a tarkónkba, hogy a dizájnszakállkánkon jön ki, de ez is csak azt bizonyítja, hogy mi a saját és mások hibájából is tudunk tanulni, ezáltal jobbak, és különbek vagyunk mindenki másnál!

Horthy Miklós jó udvari kapcsolatokkal rendelkezett!

Utolsó köcsög. Egy tányérnyaló Habony. Tiborcz, Lánczi, G Fodor, Obersovszky. Tessék megnézni, mikből állnak ezek ma is. Mi ennek a totális ellentétei vagyunk, és egyikünk se ismeri a másikunkat, meg úgy általában senkit. Ha tetszenek még érdeklődni bővebben a fideszhorthyzmus iránt, csak annyit mondunk, Móricz Zsigmond: Rokonok!

Összefoglalva tehát: Látszatsikerek, fafejű agresszivitás egy vesztes helyzetben, kérlelhetetlen rendpártiság (a nekik megfelelő „rend” természetesen) és jó udvari kapcsolatok. Ez négyből négy, ami az 1918-as Horthy Miklóst jellemzi. A magyarországi balliberális ellenzék viszont négyből semmin áll ilyen téren, tehát joggal kérjük számon rajtuk az egyetemes erkölcs és emberség jegyében.


  Kurtz ezredes

7 hozzászólás

  1. “és főleg gulyás mártonék lennének szám szerint is ennél többen.”
    Horthy parancsa és Koszorús Ferenc páncélosainak gettót védő alakulata,túl sok gulyásmártont hagyott itt.
    Románia,bár nem kedvencem,sem tisó szlovákiája, a csehek szintúgy,nagyjából egy időben oldották meg a jövendő gulyásmártonjaik jövőjét.
    Ezek a tények.
    És még mindig mi húzzuk a rövidebbet.
    Na ennek érzem a végét. Azaz,nem fogjuk tovább tűrni.

  2. Alig látok a “pipától”,hogy ezt a kis gennyládát,
    Vitéz Nagybányai Horthy Miklóssal egy napon említeni lehet.

  3. Te khm, te egy nettó nácige*i vagy, Minden hozzászólásod a zsidókra fut ki. Teljesen rájuk vagy pörögve. Markos-Nádasékkal szólva “csókólgatod a pártszolgálatos egyenruhát naponta háromszor” vagy neked is előkerül Kohn nagymama, mint a megyéspüskökről elnevezett köpönyegforgatónak? Ki**szott idegesítő egy monomániás gyökér vagy, hallod e?

  4. A biztos, hogy a kormányzó többet tett az ország stabilitásáért és helyrehozásáért, mint utána a baloldal együttvéve.

  5. A korszakról szól Kádár Gyula: A Ludovikától Sopronkőhidáig c. kétkötetes történetírása. Érdemes.

  6. Taszító arc, érthetetlen motyogás, viszont jól hallható beszédhibák, jól kifejlett exhibicionizmus. Egyenes út vezet a szóvivőségig, mondjuk a DK-nál.

  7. Társalom… nacolista… Nyilván Horn Gyula volt a logopédusa.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük