Feri bakancslistája


Kedvenc Ferencünk nagy utat járt be eddig is, mióta felismerte, hogy mások felismerték, nem ő a megfelelő ember a miniszterelnöki székben. Itt az ideje átvenni, hogy mi maradt még ki életéből, mi szerepelhet azon a bakancslistán, amit még Klárikának se mer megmutatni, mert a végén mehetne vissza technikát tanítani Pápára.

gyurijovo01

Gyurcsány azóta vágyakozik egy saját vesefejű törpére, mióta megnézte a Wall Street farkasait. Legszívesebben szopóálarcban húzná maga után, mikor a Kazinczy utcába megy őt nem ismerő részeg briteket zaklatni politikai látomásaival. Kerék-Bárczy szerinte ez undorító, ki is lépett a pártból. Vágó Pista szerint viszont remek ötlet, bár kicsit csalódott volt, hogy ő nem lehet a törpe.

gyurijovo02

Feri még sosem járt a vidámparkban, régóta ki akarja próbálni. Mióta találkozott Komáromy Gergővel, különösen sürgető érzés lett úrrá rajta, mivel Gergő elmesélte neki, hogy a gonosz Palpatine két fagyilkosság közepette a Vidámparkot is el akarja tüntetni, mert nem szereti, ha az emberek vidámak.

kaktusz

Most, hogy magánemberként ennyi ideje felszabadult, egy ideje már szeretne gondoskodni egy saját kaktuszról. Szerencsére – ahogy ez miniszterelnöki munkásságát is jellemezte – ehhez az ügyhöz is megfontoltan, saját korlátait és képességeit belátó bölcsességgel felismerve áll hozzá, tehát először egy vasgolyóról akar sikeresen gondoskodni. Ha azt nem rontja el, akkor következik a saját kaktusz.

Feri egész élete a „nyomot hagyni” vezérelv mentén zajlik. Igaz demokrataként ezt a lehetőséget másoktól sem tagadja meg, ráadásul a tetováltság maga a szabadság, Feriről pedig tudjuk, hogy nem egyszerű mezei demokrata, hanem szabad is. A tetoválószalonok ugyanakkor nagyon taszító helyek, hiszen ezekben varrják fel az antidemokratikus kopasz izomkolosszusokra a nácifasiszta, kirekesztő Nagymagyarországokat. Ráadásul az eljárás is fájdalmas, és félő, hogy Ferenc az első tűszúrásra megint ilyen hülye fejet vágna:

gyurijovo03

Tökéletes választásnak ígérkezik hát a henna, amely laza, modern, a liberális fiatalság státusszimbóluma, ráadásul az iszlámmal, a zsidósággal és a hinduizmussal – tehát a kereszténységen kívül szinte az összes eurázsiai vallással – kompatibilis. A henna maga a csúcsformában lévő Gyurcsány Ferenc.


  Piréz Róbert

"A bloggolás a háború folytatása más eszközökkel" Robert von Pirezewitz

Egy hozzászólás van

  1. Kompatibilis az eurázsiai vallâssal! Meglehet! Biztos! Elgondolása szerint legalább azok emberek ràszavaznânak!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük