Felbugyogott a zsiger a demográfiai fórum kapcsán


Családjogi konferenciát merészelnek tartani Budapesten a következő címmel: Demográfiai Fórum. Na, ez ki is verte a biztosítékot libnyaféknál. A konferencia témája ugyanis annyiban összegezhető a libnyaf számára, hogy minden, ami nem ők.

Miért Rigó

Kirekesztettnek érzik magukat, mert oly módon feszítették ki a család fogalmi hálóját, amibe nem tudnak belekapaszkodni. Amiről lepotyognak. Ebből aztán hihetetlen hiszti kerekedett, olyannyira, hogy feltehetően a HVG szerkesztőségének be kellett szereznie a hányásbiztos klaviatúrát.

Kedélyesen bugyog fel belőlük a zsiger.

[well type=”well-lg”]
Ilyen bajuk van a HVG-seknek többek között:

„A Fidesz egy ideje következetesen elutasítja a bevándorláson alapuló népességgyarapítást, és a születésszám növelésével akarja a fenyegető népességfogyást megállítani.”
[/well]

A HVG ezt szakmai nonszensznek nevezi. Mi viszont belekérdezünk, milyen alapon nevezik szakmának az olyat, amelyik úgy érvel: Magyarországon ne vállaljanak gyereket az emberek, mert majd lesznek helyettük bevándorlók.

Félretéve az iróniát: a HVG nem szakmai szervezetek, hanem világvége-szekták véleményét tolmácsolja. Egy olyan tökéletes önfeladásét, amelyik belenyugszik abba, hogy a liberális értékrend maximum egy pincsi gondozását nem tekinti genderfóbnak.

[well type=”well-lg”]
Van még olyan baja is a HVG-seknek, hogy az Orbán Viktor ilyeneket mond:

„Más, kevésbé fontos témákra több pénz és figyelem jut, mint a gender témák, homoszexualiások házassága. Ezek kedves témák, de nem hoznak megoldást.”
[/well]

Igen, kedves világvége-szektások és HVG. Kvázi a ti fizetésetek, és a mi életünk pocsékolódik el arra, hogy olyan huszadrangú kérdésekkel foglalkozzon a világ, mint a melegek házassága, a nemváltás, meg az önmagunk kifordításának alkotmányos joga. Ezt a témát csak ti tartjátok életben, a tüzénél egyedül ti melegedtek.

Az elveitek betartása ugyanis egyenes út a kihalás felé. Ebben nem mindenki partner.

[well type=”well-lg”]
A legfőbb bajuk persze azzal van a HVG-seknek, amikor Orbán aszongya:

“Minden alkalmat meg kell ragadnunk, hogy nyíltan és tabuk nélkül beszéljünk demográfiai kérésekről. Nap mint mit nap szembesülünk azzal, hogy vannak szavak az európai közbeszédben, amiket nem lehet kimondani.”
[/well]

Itt lényegében az üres bölcsőkről van szó. Ezekről azért hallgat Európa, mert a HVG és a hozzájuk hasonló szektások belefojtják a szót azokba, akik a hagyományos értelemben vett családról és a hagyományos értelemben vett gyerekcsinálásról beszélnek. Mit belefojtják, egyenesen kivégzik. Intellektuálisan intellektus nélkül. Falkatempóban.

Azzal a válasszal, hogy az emberek már úgysem akarnak gyereket, mert olyan genderfree világban akarnak élni, amiről a HVG-sek ábrándolnak. Mindenki más meg retardált gondolkodású valamifób.

Majd a bevándorlók lesznek a mi gyerekeink. Róluk gondoskodhatunk, az ő pátyolgatásukkal hódolunk szülői ösztöneink előtt.

Hihetetlen, egy magát sajtóorgánumnak nevező ojjektum ennyire mélyre képes süllyedni erkölcsileg. És tulajdonképpen a semmiért. A nulláért. A köldöknézegetős, önkifordítós kipusztulásért. Hogy csak úgy élnek bele ebbe a világba, ahol a pénzt a Télapó tolja, és ahol az egyetlen feladat az, hogy másokat a normalitásuk miatt basztassanak.


  Piréz Róbert

"A bloggolás a háború folytatása más eszközökkel" Robert von Pirezewitz

3 hozzászólás

  1. Mi magyar nők is elutaítjuk a bevåndorlåson alapuló népesedési
    politikåt. Maradunk az örömszerzês alapjåul szolgåló gyerekcsinâlå
    son,melynek következtêben gyarapitsuk szerêny hazânkat pici
    magyatokkal!
    Ez az igazi cêl,és ez a jövő is,akâr tetszik libnyafêknak,akâr nem!
    A cikk tartalmåban ês kifejezêsi stilusâban igen tetszik! Csak így
    tovåbb!

  2. Kalányos Kamilló

    A kriptonáci tutiblog erkölcsi alapon osztja az észt? Az év vicce!

    • Mindig is erkölcsi alapon osztottuk az észt, úgy látszik nem olvas bennünket elég gyakran. A kriptonáci kifejezéssel sem tudunk mit kezdeni, úgy tűnik egyáltalán nem olvas minket. Ha meg olvas, akkor nem ért.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük