Apák és fiúk


Gyurcsány elirigyelte Pokorni Zoltántól a meghatóan őszinte beszéde nyomán keltett szimpátiahullámokat, és nyomban elkerült az apukája eddig ismeretlen oldala, mely szerint az örege nemzetiszocialista szimpatizáns volt. Ezért őt is megilleti a megilletődött köz. Apukája titkolt énjét onnan fejtette vissza retrospektív módszertannal, hogy hirtelen eszébe jutott egy gyermekkori családi idill: az öreg Gyurcsány bizonyos dokumentumfilmek nézése közben úgy lendített, mint Bácsfi Diána, amikor kamerát látott. Gyurcsány azonban nem állt meg az emlékezésnél, mindenkit megnyugtatott, hogy a vér nem számít, nála már más a helyzet, ő nem lendít tévézés közben.

Eltekintve attól, hogy a tévénézés közben kanapéról lendítő apuka képe annyira hiteles, mint Gyurcsány Ferenc teljes közéleti pályafutása, a hirtelen jött „őszinte vallomás” vett egy érdekes balkanyart, amikor a volt miniszterelnök arra is kitért, hogy az apukája léha életet élt, sokat ivott, ezért anyukája volt kénytelen dolgozni helyette. Vagyis: egy Gyurcsány keményen ivott, egy Gyurcsányné meg keményen dolgozott. 

Nem, nem a tisztelt olvasókban van a hiba, ha most elkezdtek visítva röhögni!!!

Az Európai Parlamentben és a Demokratikus Koalíció kampányaiban a férje helyett keményen dolgozó Gyurcsányné Dobrev Klára azért kicsit aggódhat. Ha Gyurcsány Ferenc teljes élete során kimondott őszinte mondatainak számából indulunk ki, akkor tartunk attól, a volt miniszterelnök is szokott lendíteni a History Channel néhány műsora láttán. Bár nagyobb esély van arra, hogy nemcsak félig, hanem egyáltalán nem mondott igazat. De abban biztosak vagyunk, hogy amikor mindezt kitalálta, akkor be volt…

Ám ha apukája mégis náci volt, akkor legalább egy valamire büszke lehet: fiacskája egy zsidóktól elkobzott villában él, miközben a felesége keményen dolgozik. A vér nem válik vízzé, ha megfelelő mennyiségű tartósítószert keverünk hozzá…


  Piréz Róbert

"A bloggolás a háború folytatása más eszközökkel" Robert von Pirezewitz

10 hozzászólás

  1. Szerintem pont most nem hazudott. Hehe,hehe.
    Erről ismerjük 🙂

  2. Brüsszelben a nácikommunisták tobzódtak ,, vinnyognak mint az a fába szorult féreg ..

    Gyurcsányt Brüsszelben megbuktatták csődbe vitte az országot ,, de Orbán ur 2/3 tovább kormányoz.

    Brüsszeli ballibsi hazaárulók hazudják hogy Orbán urat megbuktatták..

  3. Gyurcsányné aszogya ,ő dobrev klára nem gyurcsányné , dobrev nevet is ugyan az a szar borítja mint a gyurcsányét .. Mind két fél a kommunista időben nem dicső pályafutást értek el …. gyurcsány a magyar népet verette vér tapad a kezéhez , sőt ország csődje , dobrev – apró név után is hasonló … gyurcsánynét igenis együtt kell említeni dobrev- apró múlttal , sőt a nagyapja eszméjét Brüsszelben kivitte .

  4. Nem tudom, de mindig szegény és valóban tehetséges József Attila “Mama” című verse jut ilyenkor eszembe, amikor milliárdos politikusok két ország-világ pusztítás között krokodilkönnyeket erőltetnek a gyerekkori traumáikat emlegetve.

    Bocsi, kedves József Attila, hogy picit korszerűsítem a versét. Címe:

    Panaszdal

    Már egy hete csak a papára
    gondolok mindig meg-megállva,
    Nyikorgó demizsonnal kezében
    ment a kocsmába ment serényen.

    Én még őszinte ember voltam,
    ordítottam, toporzékoltam
    Hagyja a hasas demizsont hátra,
    Engem vigyen a kocsmába.

    Csak ment és tántorgott némán,
    nem szidott, nem is nézett énrám,
    S a cimborák részegen vihogva
    karja nácin mutattak magosba.

    De nyafognék, sohase késő,
    most látom milyen jól jön ő,
    mikor milliárdos nyomoromban
    szánalmat kell keltenem hívő kobakokban.

  5. Undorító az a név /szó/,hogy GYURCSÁNY ! Amikor elhangzik az a név , hogy GYURCSÁNY , az egész ország tudja , hogy az nem más , mint az egész ország által köztudott szélhámos , tolvaj ,csaló, ragacsos kezű Kiszes Kommenista Bolsevik CSATORNA PATKÁNY Gyurcsányi Fittelína Böszme akit egy ország utál, de kegyetlenül !! Na már most ha a bulesz migri, csatakanca , HAZUG HAZAÁRULÓ útszéli ribancot úgy szólítanák, hogy Gyurcsányi Fittelína Böszméné akkor, azonnal mindenki tudná , hogy ő a Gyurcsányiné…Ezért találták ki ezt a büdös , szutykos komcsi – bolsi trükköt !!!!

  6. Mit várjunk egy pojácától?
    Pláne, ha a megnyilvánulása előtt oltotta a szomját. Keményen.

  7. csakafidesz

    Identitászavaros ember. Apjáról nem sokat tud, mert 1./ Vagy sohase látta (börtönben, kocsmában ült); vagy 2./ Az apja csak verte, egyébként nem törődött vele. Ezek után a csapongó képzeletével felépített egy “apát” magának, amelyik annyira valóságos, mint a diplomája a padláson.

  8. A részeges Gyurcsány Freud-i elszólásából már érthető, hogy a szélsőséges, gyűlölködő antidemokratikus koalíciója és a – nem kevésbé szélsőséges és gyűlölködő – kisnyilas Jobbik között honnan származik a vonzalom….

  9. Ferenc testvér coming out-olt egyet. Még egy kicsorduló könnycseppet is elmorzsolt a szeme sarkában.
    Örülök, hogy megkönnyebbült, de könyörgöm, soha de soha többé ne tegyen beismerő őszinte vallomást, mert mindíg 2006 ősze jut eszembe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük